"KANKA"

50 20 4
                                    

Gözlerimi usul usul açmaya çalışirken başimin çok şiddetli ağriyor olmasıyla geri kapattim .Bu arada şuna ben yatağimdayim evet evet hem dün sadece be ve poyraz sohbet edicektik hiiii!allah beni kahretsin allah cezalarin büyüğünü versin bana .
Ya ohaa ya yoksa
Sen koru yarabbim deyip yataktan içeriye baktim ki çok şükür hala dünki elbiselerim üstümdeydi.sonra ben dualarimi sıralarken telefonum çalmaya başladı arayan ekraninda gördüğüm yazıysa ilginçti "SERSERİ"yaziyordu.
-Alo!kiz bambi uyanamadin mi bak komidinine ilaç birakmıştim al onu iç ama ilk başta biraz birşeyler atıştır tamam mı ve tabi saat henüz geç değilse malum bugun pazartesi tamam mi ?ben seni bekliyo olucam haydi görüşürüzzz!
Ohaa ben şok sende duydun mu benim ķüçük ayiciğim dedim ayima sarilarak.vayy be beklenmedik hareketler.acaba poyraz gol atabilecekmi ?ayy neyse gine bana geldiler hemen üstümü giyineyim iyide ne olmuşki bugun pazartesiyse ayy aferin beste bugun okul var artı fizik sinavin var ahh beste ahh !!!
Söylene söylene bir şekilde de olsa hazırlandım  ve dışari çıktim çikmasina da poyraz yok ee daha gelmemiş neyse ben gidip aliyim onu deyip hemen karşi eve gittim .
Gittim gitmesine de gördüğüm manzara beni biraz şaşırttı.merdivenlerde yakisikli bir çoçuğu otururken gördüm.
Fark edince bizim siniftan biri oldugunu hatirladim .ama ismini bilmedigim kesindi .birden goz goze geldik .
Günaydin dedim utangaç bir tavirla ama o birz saşirmis gibiydi.
Sana da gunaydin bu arada ben rüzgar.
Öylemii ?? Bende ..
Besteydi değilmi?dedi ben daha lafimi bitirmeden.
Aynen oyle dedim .ve o esnada poyraz bey geldi.
Ooo gençler hepinize günaydin.şşştt kiz sen ayilabilmişsin ilginç dedi poyraz .
Haa ?anlamadim ne ayilmasi kime ne olmuş ki dedim hiç birşey anlamayarak.
Sen cidden dün neler yaptiğini hatirlamiyormusun?iyi madem bir ara anlatirim şimdi okula gitmemiz lazim .eee oğlum hadi lan rüzgar götün yapişti lan yere kalk da gidelim artik okula "de haydee!! Dedi poyraz ve hep beraber okula doğru yol aldık.

Okula girer girmez bir anda tüm gözler üstümüze çevrildi ben daha ne olduğunu anlamadan dengesizin biri gelip laf atti"oooo bak sen bak kimbilir nasil ayartti çoçuğu zilliye bak sen "dedi uyuz kiz yanimizdan geçerken .
"Takma sen boşwer kanka dedi poyraz bana ".yaa doğruu doğruu Kanka dedim imali imali açikcasi biranda içim burkulmuştu."sanki kiz bebegi beklerken  bebeginin dogumuna dakikalar kala bebegini erkek oldugunu ogrenen anne misali şaşkindim.ama bir yandan da deli gibi ne haltlar kariştirdiğimi hatirlamaya çalisiyordum .en son içiyordum sonra poyrazin üstne kustum.aman allahim tam bir fiyaskoydum gerisi yokk.ilk ders fizikti" yaa boyle sistemin ben taa içine.." dediğini duydum poyrazin bende bende dedim ona dönerek.
Pazartesi ilk ders fizik olurmu ya vicdansizin çoçuklariii!!! Derken fizikçi sinav kağidini onume koydu .
Veee 20 dakikalik kagitla bakişmanin ardindan sadece ismimi yazip çiktim .
Iste mutlu son yine bir fizik sinavinin bana girmesinin ardindan bir dahaki sinava kadar saglicakla kalin."
Der demez arya geldi yanima bizim siniftaki en normal ve canayakin kizdi biraz sohbetin ardindan öğle yemeğini yemeğe doğru yemekhaneye gittik.
OY VERMEYI UNUTMAYIN
VEE TABI YORUMLARINIZI DA BEKLIYORUM..

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Aug 30, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

KördüğümHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin