capitolul II

14 2 0
                                    


POV Paki

  Mă plimb pe holul liceului înainte de ora de mate, iar dintr-o dată o zăresc pe Andra plimbându-se pe hol. Fac pași apasați și iuți, ajungând în fața ei, spunându-i cu un zâmbet imens pe față:
— Bună!

— Bună! Ce faci? Mă întreabă ea, așezându-și rucsacul pe umărul drept.

— Nimic...mă duc spre clasa. Am zis eu, analizându-i inconștient corpul și îmbrăcămintea. Avea pe ea o ținută destul de îndrăzneață.  Purta o pereche de blugi albaștri care îi scoteau in evidență fundul și o cămașă albă prin ale carei despărțituri dintre nasturi puteai sa îi vezi puțin din sutien.

  — Drăguț...Hei! Ai treabă în seara asta? Întrebase ea, zâmbind tâmp.

  — Mmm...Nu, cred. De ce? Întreb eu nedumerită uitandu-mă în ochii ei.

  — Păi e o petrecere la un club în oraș și mă întrebam dacă nu cumva vrei să vi. Spuse ea uitându-se in ochii mei.

— Hmmm. Nu știu. Nu-s obișnuită să ies în oraș. Mai ales în cluburi. La ce oră e petrecerea? Întreb eu după un minut de ezitare.

— La 20:30. Nu e nevoie sa vi dar ma gândeam că poate vrei sa mergi cu mine. Zise ea zâmbind, înclinându-și capul.

Mă uit lung la ea și îmi zic că poate nu ar strica această ieșire. Deoarece e vineri și nu am nimic de făcut. Bine, asta daca nu pun spălatul de vase sau uitatul la tv si statul pe net in plan.

— Da. Am să vin. Zic eu zâmbindu-i călduros.

— Super! Te aștept la 20:25 sa mergem, ok? Întrebase ea vesela.

— Sigur! Ii zic eu cu un zambet larg pe buze.

— Ok. Deci ne vedem mai târziu. Pe curand! Spuse ea îndepărtându-se încet.

— Pe curand! Îi fac eu cu mâna, chicotind vesela. După câteva secunde îmi iau pas spre clasă.

   După ce ies din baie acoperita de halatul meu alb si pufos, mă așez pe scaunul biroului si deschid telefonul.  Este  19:50. Ar trebuii să mă pregătesc. Deschid dulapul și niște haine decente, pentru petrecere. În sfârșit, îmi așez pe pat bluza roșie cu maneci din dantela un decolteu destul de potrivit, primită cadou de la mama, niște blugi negri puțin mulați și niște teniși albaștri.
 
     Se făcuse  ora 20:25 și așteptam împreună cu Andra în fața casei unde se ținea petrecerea să vină cineva și să ni se deschidă poarta când o fată îmbrăcată destul de provocator deschide usa și ne zice:
— Bună Andra! Aceasta o îmbrățișează pe Andra, după aceea își ațintește privirea spre mine. Vad ca ai adus pe cineva.

— Da! E o colegă. Spuse Andra arătând spre mine.

  — Păi câtă vreme nu are nimic împotriva acestei petreceri, e bine venită. Sunt Larisa, încantată! Zise Larisa zâmbind și întinzându-mi mâna.

—Denisa...încantată. I-am zis strângându-i mâna, răspunzându-i cu același zâmbet pe față.

Intrăm în curtea casei care era deja plină de persoane care ieșiseră la o țigare. Eu mergeam în urma Andrei, analizându-i corpul de la spate. Ținutele ei mereu au fost unele provocatoare și nici nu mă miram dacă astă-seară nu venea cu ceva mai provocator îmbrăcată.  Purta niște blugi care îi conturau fundul foarte bine, asortați cu o jacheta neagra și o cămașă albă care ii expunea oarecum sutienul a cărei culoare albicioasă era destul de vizibilă.

A trecut o oră și deja eram pe ringul de dans de vreo 30 de minute, dansând bezmetic fiind sub o stare de ebrietate ușoară. Mă uit la Andra care stătea pe canapeaua din sufragerie când un băiat a venit și a început să se dea la ea. Se vedea pe fața ei scârbită, că nu era interesată, dar mi-am zis sa îl enervez pe ăla puțin. Nu știu dacă era de la alcool sau eram doar puțin doritoare de distracție, însă aveam chef sa enervez pe cineva. Fără să mai stau mult pe gânduri o iau pe Andra de mâna o ridic și încep să dansez provocator. Ea îmi răspunde înțelegând ce vreau să fac și intră în joc. După o tură de zbânțuială, merg la baie să îmi retușez coafura. Îmi desprind iar părul din cocul dezordonat și mi-l prind sus, stil coadă. Deodată cineva intră în baie și spune:

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 16, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sweet Nightmares (Panda-tomoki X GheoSai Fanfiction)Where stories live. Discover now