~14. Naar Wilbert~

230 13 11
                                    

POV Alyssa
Ik ren. Ik ren voor het donker. Ik hoor mensen achter me aan rennen. Alles doet pijn. Het lijkt alsof ik al eeuwig ren. Het wordt nu al bijna licht. Ik weet dat ik dan veilig ben. Ik struikel. De mensen komen dichterbij. Ik sta snel op met alle spullen die ik mee heb. Ik laat niks achter. Dat doe ik ook niet met vrienden. Ik ren nog een uur. Nog 2. Nog 3. Zo lijkt het tenminste. Eindelijk zie ik de zon opkomen. Niet achterom kijken Alyssa. Ik hoor ze roepen dat ze moeten stoppen. Ik heb gewonnen, maar toch ren ik voor de zekerheid door. Mijn hart klopt in mijn keel en alles doet pijn. Zelfs mijn ogen door het huilen. Ik zit onder de blauwe plekken en ben super vies. Als ik de eerste mensen over straat zie lopen stop ik pas met rennen. De hele weg naar huis ben ik bang. Ik vertrouw niemand meer.

Huilend word ik wakker gemaakt door een bezorgde Ronald. Hij wilt me een knuffel geven, maar ik deins achteruit. Als ik wat rustiger ben geef ik hem wel een knuffel. "Sorry." Huil ik in zijn armen. Ronald knuffelt me stevig terug. "Waarvoor?" Vraagt hij. "Voor alles." En dan is het stil.

-^-^-^-

POV Ronald
Het is alweer een uurtje later en Alyssa is gelukkig al wat rustiger. We gaan zo naar Wilbert om wat video's op te nemen. "Heb je zin om Wilbert weer te zien?" Vraag ik. "Eigenlijk wel. Ik mis mensen snel." Zegt Alyssa. "Laten we dan maar spullen pakken die we nodig hebben!" Zeg ik over enthousiast. Alyssa moet grinniken.

-^-^-^-

"Yo bro!" Roep ik vrolijk naar Wilbert en geef hem een box. "Welkom, welkom. Nog steeds bedankt dat je tijd had." Zegt Wilbert en laat mij binnen. "Hey Wilbert." Zegt Alyssa ongemakkelijk. "Ik weet dat je mee ging. Niet zo verlegen." Zegt Wilbert tegen Alyssa en geeft haar een knuffel. "Kom binnen, kom binnen." Ik zie dat Alyssa moet glimlachen. We doen onze schoenen uit en gaan op de bank zitten. "Willen jullie wat drinken?" Vraagt Wilbert. Ik schud mijn hoofd. "Graag, heb je Cola?" Vraagt Alyssa. "Zo vroeg en nu al Cola?" Wilbert kijkt Alyssa verbaasd aan. "Ja, dat is lekker." Zegt Alyssa doodnormaal. Wilbert moet lachen. "Ik ga al." Zegt hij. Ik schud lachend mijn hoofd. "Wat gaan jullie opnemen?" Vraagt Alyssa nieuwsgierig. "Spellen op de Switch." Zeg ik. "Dat is leuk!" Schreeuwt Alyssa blij. "Je bent blij!" Zegt Wilbert die net aan komt lopen. "Ongeveer." Je ziet dat ze het is, maar ze is nog bang. "Zullen we maar beginnen?" Zeg ik snel zodat Alyssa niet verdrietig wordt. Ze knikken allebei. "Mag ik mijn drinken mee naar boven nemen?" "Ja, hoor. Als je knoeit moet je het wel zelf opruimen." "Dat snap ik ook wel." Zegt Alyssa met een grijns en we lopen naar boven.

-^-^-^-

"Zullen we naar de Mac Donalds?" Vraagt Alyssa, omdat het al avond is. "Alweer?" Vraag ik. "De Mac is gewoon lekker." Zegt Alyssa en steekt haar tong uit. "Ik maak wel iets gezonds klaar." Zegt Wilbert die al naar de keuken loopt. Alyssa mompelt een paar dingen en kijkt verdrietig vooruit. Ik sta op en loop naar Wilbert. "Kan jij koken?" Vraag ik verbaasd. "Kan jij vertellen dat er over 2 dagen een meeting is en haar vrienden komen?" Kaatst Wilbert terug. "Ik kan het gewoon niet." Zeg ik en ga hopeloos met mijn handen door mijn haar. Ja, we hebben over 2 dagen weer een meeting en ik heb gezien dat ze er allemaal zijn. Alyssa moet mee, alleen dat durf ik niet te vertellen. "Ik vertel het wel." Zegt Wilbert die bezig was met pannen pakken. "Laten we naar de Mac gaan en het dan vertellen." Smeek ik hem. "Oké, is goed." Wilbert rolt met zijn ogen. "We gaan toch naar de Mac." Hoor ik hem zeggen. Ik loop ook de woonkamer binnen. "Feest! Dankje Ronald." Zegt Alyssa die na ongeveer een week en 3 dagen weer voluit lacht. Ze komt op me af rennen en geeft me een knuffel. Wilbert en ik moeten lachen. Het is gelukt. Ze lacht.

-^-^-^-

"Yes! Ons eten." Roept Alyssa blij en klapt enthousiast in haar handen. Ik moet daardoor lachen. Wilbert schud alleen zijn hoofd en we beginnen te eten. "Vertel het nu." Fluistert Wilbert in mijn oor. Alyssa kijkt ons met opgetrokken wenkbrauw aan. Ik knik. "Alyssa, ik moet je iets vertellen. We hebben over," "2 dagen een meeting en al mijn vrienden komen." Maakt Alyssa mijn zin af. Wilbert en ik kijken haar met open mond aan. "Jullie praten hard, maar het is goed. Ik ga mee." Wilbert en ik zuchten opgelucht.

-^-^-^-

POV Alyssa
We zijn weer onderweg van de Mac naar Wilbert zijn huis. "Wat ga je morgen doen Ronald?" Vraag ik maar. "Morgen ga ik 's ochtends 2 video's editen, dus kan jij verder slapen. Als ik klaar ben gaan we weer naar het DHD kantoor." Legt hij uit. Ik knik. Dat gaat leuk worden. De radio staat aan en ik kijk naar buiten. We rijden op de snelweg en ik zie een ziekenhuis voorbij komen.

Helemaal vies en onder de blauwe plekken ren ik naar de balie. "Waar ligt mevrouw Liezem?" Vraag ik aan de vrouw achter de balie. Snel legt ze het uit en ik ren naar de kamer. Er zijn al 2 dagen voorbij, dus ik weet niet hoe het met haar gaat. Ik ren de kamer binnen en zie mijn oma aan allemaal draden liggen. Haar ogen gesloten en een hart dat zwak klopt. De tranen beginnen weer over mijn wangen te stromen. Ik loop naar haar toe en pak haar hand. "Ik hou van u, oma." Zeg ik zacht en geef haar een kus op haar hoofd. Dan hoor ik een piep. Dat was het laatste wat ze wilde horen.

"Alyssa, godver reageer!" Schreeuwt Ronald bang in mijn gezicht. Ik schrik wakker. Ik tril en kan niet stoppen met huilen. "Kom hier." Zegt Ronald en geeft me een knuffel. Waarom al die flashbacks?

-^-^-^-

JA, WEER EEN NIEUW DEELTJE🎉

Ik ben de afgelopen dagen erg druk geweest, als je wilt weten met wat hier vertel ik het:

- Vrijdag, 02-06-17, hebben avhtje en ItzxSamantha mij verrast op mijn verjaardag! :D Ik moest huilen van blijdschap en ze kwamen ook nog logeren❤❤❤ Ik mis ze nu heel erg😔😕💙
-Zaterdag gingen we naar de meeting van HGP met avhtje , ItzxSamantha , Chenelletjee_ , Laura en Tessa! Het was geweldig en ik mis iedereen zo erg! Ronald en Timo zijn zo aardig voor hun fans, het is gewoon geweldig!😭❤❤❤❤❤
-Zondag gingen we naar Friesland, omdat mijn vader de 11 steden tocht ging fietsen en dus was ik weer een hele dag weg...
-Vandaag, maandag, reis ik de hele dag door Friesland dus kan ik veel schrijven! :D Daarom ook dit lange deeltje! ^^

Dus dat waren mijn dagen! :)

En SUPER BEDANKT VOOR ALWEER DE 600 READS! WAT EEN FEEST! 🎉💕 DANKJULLIEWEL❤❤❤

~Alyssa~

(1172 woorden)

My Hero || JustRonaldd✔Where stories live. Discover now