KIYI: UÇURUM BÖLÜM 2

134 25 15
                                    

Bugün okulun ilk günü. Otobüse verecek param olmadığı için kilometrelerce ötedeki okuluma yürüyerek gidiyorum . Geçen sene ailemden gizli girdiğim sınavda ÖZEL ARAL KOLEJİ"inde bursluluk kazandım.
Aslında ortamın bana göre olduğunu zannetmiyorum ama herşey geleceğim için. Tiki kızlar,laf atan züppe erkekler olacağına eminim... Umarım öğretmenden yana şansım olur. Yaklaşık bir saat dinlene dinlene yürüdüğüm yolun sonuna gelmek üzereyim. Birkaç kilometre sonra okulun siyah ve altın yaldızlı kapısına geldim. Hemen kapının bir kaç adim sağında güvenlik kulübesinde güvenliğin beni çağırdığını fark ettim. Bu okulun öğrencisi olduğumu söyledim ve kulübeden çıktım . Hoş, kulübe dediğim de bizim ev kadar . Burası böyleyse bizim sınıf düğün salonu gibidir . Aklımdaki düşünceleri kovup bahçeyi incelemeye başladım . Bembeyaz duvar ve boydan boya lacivert camla kaplı okul göz alıyordu . Bahçe ise lüks araçlarla doluydu. Burda bu kadar çok mu öğretmen var ya ? Bu okulun öğrencileri nerede ?
Ben kendi kendime peşpeşe sorularımı sıralarken okul zili beni düşüncelerimden kurtardı. Ama öğrenciler neden okulun binasından çıkıyor? Ne yani bi ders geç kalmış olamam ya ? Hıh hadi canım . Ama saat ? Işık hızında kolumdaki saate baktım . Hass... Saat 09.36 .
Bahçe iyice kalabalıklaşmıştı ve benim yabancı olduğum bariz ortada.
Kısa sürede bir sürü öğrenci alaycı bir tavırla etrafıma toplandı ve beni çember içine aldılar. Ne olmuş yani birazcık geç kaldıysam . Tabi benim altımda son model arabam yok hatta benim bir arabam da yok otobüse de verecek param yok . Bu şartlar altında geç kalmam bi tek bana mı normal geliyor ?
Tabi ki bunu onlara açıklayamam okulun ilk gününden ezik ve zavallı gözüyle bakmaları beni incitmekten başka bir ise yaramaz.

🌙✨

KIYI: UÇURUM (DÜZENLENİYOR)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin