Capitolul 5 - Petrecerea

705 64 33
                                    

Photo- masina lui Lexy

Capitolul 5 - Petrecerea

-Gata, am ajuns...stiti la petrecere...unde suntem acum...unde trebuie sa fac farsa...Gata! Jos din masina mea! striga Lexy strangand volanul.

Era deja sambata, ziua petrecerii de inceput de an, sau mai bine zis seara, dar nu asta e important, important pentru Lexy era operatiunea: "Farsa care o sa il faca pe presedinte sa planga! Pentru ca bineinteles, o merita!" sau cel putin asa era in mintea ei.

Planuia la inceput doar sa ia masina si sa se duca direct la petrecere, desi nu avea habar unde sa mearga, dar chiar cand a iesit pe usa, dupa ce a petrecut o ora intreaga incercand sa il faca pe tatal ei sa inteleaga ca nu merge la o orgie unde se consuma droguri si adolescente ca ea raman insarcinate, a dat nas in nas cu Ian...bine nas in barnie cu Ian, pentru ca tipul era inalt, si cu Mischa, amandoi purtau zambete largi pe fata si erau imbracati pentru petrecere.

-Nu inca, trebuie sa facem un plan! Trebuie sa avem grija sa nu isi dea seama cineva ca facem o farsa, sopti Mischa de pe scaunul din dreapta soferului, l-a fortat(mituit) pe Ian sa stea in spate, desi cand a vazut masina noua, neagra lucioasa a cazut in genunchi incepand sa blesteme toti zeii ca nu poate sta in fata.

-Ce plan?! Am un plan, eu imi fac treaba mea, voi pe a voastra...oricare ar fi aia, tu doar pregateste banii, pentru ca eu o sa castig pariul!

-Auzi, ma lasi si pe mine sa conduc masina? intreba Ian din spate.

-Nu, acum dati-va jos.

-Dar vreau sa stiu farsa! se planse Mischa, nu e corect! E ziua petrecerii, eu te-am provocat, am dreptul sa stiu!

-Hei, ce e cu pachetul asta? intreba Ian ridicand o punga agitand-o in fata lui Lexy.

-O sa fac poze si tu da-mi pachetul ala! Am platit toti banii mei de saptamana asta pe el!

-Si cam cati bani primesti tu pe saptamana?

-Mai mult decat ar putea incapea in toate buzunarele pantalonilor tai! 

-Si tu cati pantaloni ai? o intreba Mischa curioasa.

-Banii se duc pe cartea de credit, duh! Orice creier de gaina stie asta!

-Pai dar tipului de pe aleea aia dubioasa de unde ai luat pachetul i-ai dat bani cash! Multi bani! exclama Ian verificandu-si buzunarele 'Dap, stiam eu, buzunarele mele sunt goale...am nevoie de o alocatie mai mare' se gandi Ian.

-Nu conteaza, ce esti? Sticlete? Vrei sa imi faci dosar?! Iesiti din masina mea! Hai, miscati-va!

Cei trei iesira din masina, iar Lexy isi arma masina inainte sa se indrepte spre casa, din care se auzea muzica, plina cu toti 'cretinii din liceu' asa cum credea Lexy despre ei.

-Hei, frumoasa masina, ma plimbi si pe mine? ii spuse un tip, cu siguranta unul gen 'eu ma cred cel mai tare, inclinati-va in fata mea!'. Lexy se opri in fata lui, iar Mischa si Ian ramasera si ei pe loc sa o astepte, stiind ca o sa termine repede.

-Deci ce zici papusa? o intreba ridicandu-si mana sa si-o aseze pe obrazul ei, dar ea ii apuca incheietura strans si i-o trase in jos, ca sa il aduca la acelasi nivel cu ea, nu ii placea cand trebuia sa se uite in sus, blestemata fie inaltimea mamei ei!

-Ce zici daca iti indesi pumnul in gura inainte de a vorbi? ii rasuci un pic incheietura mainii facandu-l sa cada in genunchi de durere, inainte sa ii dea drumul si sa se indrepte inauntru.

-Esti scrantita! tipa el dupa Lexy, dar ea doar ridica degetul mijlociu in aer fara sa ii acorde prea mare atentie.

................................................................................................................................................................................

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 21, 2012 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

E complicatWhere stories live. Discover now