Pravda skrytá ve slovech

1.3K 95 25
                                    

,,Newte! Sakra, kam jsi mi dal ten kufr?!" křikla jsem na Newta, ten začal zmateně pobíhat po kabinetu a hledat můj hnědý velký kufr.
,,Á! Už vím! Dal jsem ho do svého kufru."
,,Cože? Kufr do kufru? ...No to je jedno. Ještě ho potřebuju." zamávala jsem na něj svetrem.
,,Dobře, dobře. Accio kufr!" Namířil hůlkou do svého otevřeného kufříku a vylétl ven můj velký kufr. Musela jsem se zašklebit.
,,Jejda, vypadá to, že Niffler je s něčím nespokojený. Skočím se tam mrknout." mumlal Scamander s hlavou v kufru. V tu ránu byl fuč. Náhle vtipnou náladu protrhlo ostré zaklepání na dveře. Zalila mě vlna paniky. Co mám dělat?! Mám otevřít? Co když je to někdo z učitelů?! Potom se někdo dozví náš vztah a jeho DAJÍ DO AZKABANU A MNĚ SEBEROU HŮLKU!
Snažila jsem se v klidu dýchat, když se klepání ozvalo znova a k tomu ještě: ,,Profesore? Jste tam? Mám pro vás nějakou obálku od ředitele." Rychle jsem vyskočila na nohy a upravila si sukni. To je přece Tina!
Aspoň někdo musí znát pravdu.
Přistoupila jsem ke dveřím a nejistě je otevřela. Vypadala překvapeně, když mě uviděla ve dveřích kabinetu. ,,Blossom? Co tu děláš? Já-"
,,Pojď dál." Tina se tvářila opravdu hodně zmateně, když uviděla v kabinetu proces balení.
,,Bloss, chceš do toho kufru dát i tu růžovou podprsenku nebo si jí vezmeš na sebe?" ozvalo se z otevřeného kufříku, který ležel na zemi. Najednou jsem chtěla Newta uškrtit- obrazně. Tina vedle mě nadskočila a zrudla víc jak já.
,,Já to věděla! Já to věděla od prvního okamžiku, co jsi přestala být přes noc na pokoji! Jo! Jsem dobrá detektivka!" zašklebila se. Když jsem začala uvažovat o tom, jak se mě Tina vydržela nezeptat kam po nocích chodím a jak na to vlastně přišla, tak to už Newt vylézal z kufříku a měl na tváři hodně divný výraz. Koukal se šikmo dolů a vypadalo to, že přemýšlí.
Obejmula jsem Tinu. ,,Jsi úžasná! Nevěděla jsem, jak bys reagovala. Omlouvám se ti, ale pochop, že kdyby se to někdo dozvěděl, tak z toho může mít Newt problém."
,,V klidu, já jsem s tím tak nějak počítala." usmála se.
Newt náhle zvedl hlavu a upřel pohled na Tinu. Vypadal, že chce něco říct, ale pak jen kývnul a odešel ke psacímu stolu.
,,Jo! Málem jsem zapomněla. Tady to vám posílá ředitel." Položila mu nejistě obálku na stůl.
Newt sebou cukl jakoby se právě probudil. ,,Děkuji."
,,Pojď na chvíli ven. Potřebuju s tebou mluvit." nadhodila jsem Tině a ta za mnou poslušně šla ven. Hned co se zabouchly dveře kabinetu, tak spustila. ,,Bloss, to je úžasný!"
,,Proč mám pocit, že máš radost jen kvůli tomu, že je Jason opravdu volnej?" zašklebila jsem se.
,,Hehe, to je taky jeden důvod. Ale vážně, mám z vás radost." Usmála jsem se.
Chtěly jsme si sednout na Nádvoří, ale už bylo celkem zaplněné objímajícími se páry a kamarádkami, tak jsme šly na Viadukt. Opřely jsme se o zábradlí a civěly dolů do velice hlubokého příkopu. Vítr nám cuchal  rozpuštěné vlasy a mně z toho vichru "romanticky" začaly slzet oči.
,,Takže, ty asi nepůjdeš někam do Famrpálovýho týmu?" nadhodila Tina.
Zakroutila jsem hlavou. ,,Nepůjdu... Jedu s Newtem do New Yorku." Chvíli jsme obě mlčely.
,,Tak to je...páni. Super! Snad to o vás dvou už můžu vykecat ostatním, že jo?"
,,Asi už můžeš, ale nepřeháněj," zasmála jsem se ,,A co ty? Co chceš jít dělat?"
,,Chci na Odbor záhad do Londýna. Víš, Jason se tam někde prý bude zajímat o místo v nějakým týmu." 
Zadívala jsem se na obzor na lesknoucí se Černé jezero.
,,Tak v tom případě, hodně štěstí." 

Stáli jsme v potemnělém kabinetě na Péči o kouzelné tvory a já byla přecpaná ze závěrečného ceremoniálu. Většina havraspárských to o mém skrytém románku s Newtem již veděla.
      ,,Hele, jako přeju ti to, ale stejně jsem lepší." řekl mi s humorem Jason, který si začal všímat, že Tina po jeho pravici existuje. Na to jsem po něm hodila kost z okousaného stehýnka a začala se taky smát.
Při odchodu jsem se střetla pohledem s Aaronem. Ten se lehce usmál a kývl na mě. Asi nikdy nezjistím, o co tomu klukovi jde.

Newt mě chytil za ruku. Měl svůj typický modrý kabát a tmavé kalhoty, v pravé ruce držíc tajemný kufřík.
,,Připravena?"
,,Jako nikdy."
Ruku v ruce jsme vstoupili do letaxu, který nás přemístil do přístavu v Londýně.

___________________________
Je to tady... Prozatím poslední díl❤️
Chci všem moooooc poděkovat za votes a commenty. 🙏🏻
Nikdy jsem nečekala, že tato Fan fikce bude mít takové kladné ohlasy! Prostě jsem byla v tu dobu posedlá Newtem, a tak jsem si řekla, že napíšu něco o něm. ❤️❤️❤️
Takže všem moc děkuju a nezoufejte, možná to  není úplně poslední díl...😈😬 - ale pro teď ANO.
Jinak už plánuji zase něco nového, takže se nebojte...

Pokud budete prahnout po mém umu, tak si neváhejte přečíst i mé jiné příběhy...📚

Hlavně to neberte jako propagaci...😂😂👑

Ahoj🌸
A ještě jednou děkuju

AaB❤️

AaB❤️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Newt Scamander- jméno mé✔️Where stories live. Discover now