Karakter tanıtımı

223 20 16
                                    

....Doğa ....

(India Eisley)

Doğa izmirli ve İzmir'de yaşamaktadır. Çok tatlı ve çok güzel bir kız olan doğa'nın hayatı hiçde kendisi kadar iyi olmamıştır.

Baba sevgisine aç bir çocuk olarak büyümüş, Her zaman kendisini yıkmaya çalışan hayata karşı hep dik durmaya çalışmıştır. Hayatı boyunca sırtını yaslayacağı bir kişiye muhtaç yaşamıştır.

Güvendiği kişilerden hep ihanet görmüş, iyiliklerinin karşılığını kendisine  hep kötülük olarak geri vermişlerdir. Hayallerini gerçekleştirmek için pes etmemiş hep savaşmıştır.

Hayat ona acımasız davranmış  ama o hiç pes etmeden savaşmış ve savaşmaya devam edecekti.  Acılarla dolu bu hayatın da  bir nebzede olsa mutlu olabilecek miydi acaba?.

Acılarını tamamen yok edemeyecekti ama yaralarına merhem olacak bir kişi çıkacak mıydı karşısına?. Bunların hepsi tam bir muammaydı.

.... Emir ....

(Francisco Lachowski)

Ankara'da yaşayan zengin bir ailenin oğlu olan emir hiçbir zaman tam anlamı ile mutlu olamamıştır. Hayatında çok az sayıda dosttu olmuştur. İnsanlar güvenini o kadar sarsmış ki kimseye güvenemiyordur.

Annesi ve birtane de erkek kardeşi vardır. Babasını 2 yıl önce kaybetmiştir. Babasından sonra çok zor dönemler yaşamıştır. Maddi açıdan hiçbir sıkıntıları olmamıştır ama manevi açıdan çok büyük sıkıntılar yaşamışlardır. Dışardan bakıldığında sert bir kişiliğe sahiptir ki kendiside öyledir.

Ama çok merhametli bir yapıya sahiptir. O merhametli ve iyi tarafını sadece çok yakınında olan kişiler görebiliyordur.

Kardeşi Efe ile iyi anlaşan, sempatik bir gençtir. Dışardan Kendini beğenmiş bir kişi olarak gösterilse'de aslında öyle bir kişi değildir. Yakışıklı olduğu için kızların ilgisini fazlasıyla çekiyordur. Ama hiçbir kız onun ilgisini çekemiyordu çünkü etrafında dolanan tüm kızları çok yapmacık buluyordur.

Ama onun için yaşamın bir anlamı yoktur. Hayat ona'da hep acımasız davranmıştır. Mutsuz olan taraf sürekli kendisi olmuştur. Güven konusunda hep yanılmış ve zararlı çıkan  kendisi olmuştur. Hayallerinin peşinden koşmuş ve hayallerinin bir kısmını gerçekleştirebilmiştir.

Liseyi bitirdikten sonra üniversite'de işletme okumuştur. Hayalleri vardı onunda  Ama hepimizde de olduğu gibi bazen hayallerimize çok yaklaşmış olsak da hayat bize ters köşe yapıp bir hamlede tüm herşeyi yıkmayı başarıyordu.  İstediği bölümü okumamış kendilerine ait olan Holding'in  başına geçmiştir. Birde bir Cafe'si vardır. Boş zamanlarını orada geçirir'di.

.... Merve ....

(Emma Watson)

Deli dolu ama yeri geldiğinde ciddi olmayı bilen Doğa'nın binevi kardeşi olan Merve tam bir feminist'tir. Erkeklerden nefret eden, asla erkeklere güvenmeyen bir kişiliğe sahiptir.

Çok güzel olmasa da güzel bir kızdır. Dış görünüşünde sert biri gibi görükse de aslında öyle bir kişi değildir. Her zaman birbirlerine destek olan iki arkadaş bugüne kadar hiç ayrılmamışlardır.

Aynı lisede okuyorlardı.
Hayat onlar için bundan sonra başlıyordur. Herşeyi unutmaya çalışıp  kendilerine temiz bir sayfa açabilecekler miydi acaba?.

.... Efe ....

(Lucas Mirambaud)

Emirin kardeşi olan efe'de çok tatlı ve çok yakışıklıdır. Karakter olarak bu iki kardeş birbirlerinden çok farklılardır. Efe kız düşmanı diyebileceğimiz bir kişiliğe sahiptir.

 Dıştan sert bir görünüşü vardır. Bir kızı elde etmek onun için çokta zor değildir. Abisinin aksine kendisi Radyo ve televizyon bölümünü  okumak istiyordu. Oradan hayatını şekillendirmeye karar vermiştir.

.... Zehra ....

(Katrina Kaif)

Emir'in yakın ve çocukluk arkadaşı olan Zehra, emir'in ablası gibidir. yaşça'da emirden büyük olan Zehra, Emir'e ait olan Cafe'de  çalışmaktadır. Çok güzel pastaları olduğu için müşteriler adeta pastasına aşıktırlar. 

.... Deniz ....

(Vini Uehara)

Doğa'nın üvey erkek kardeşi olan Deniz ise Fransa'da yaşamaktadır. Babasına ait olan Holding'in başındadır. Yakışıklı olduğu için çoğu kızı kendisine aşık edebilirdi. Aşka inanmayan anı yaşayan tiplerden biridir. 

.... Ömür ....

(Asin Tohottumkal)

Doğanın kuzeni olan Ömür her zaman Doğa'nın yanında olmuştur. Doğa ile aynı yaşta olan Ömürde lise okumaktadır. Hayallere inanan ve her zaman hayallerinin peşinde koşan bir kişidir.  

Güzel bir kız olan Ömür bir erkeği kolayca elde edebilineceğini savunur. Çevresinde kızlardan çok erkekler vardır. Kız arkadaşı yok denecek kadar azdır. 

.... Melike ....

(Alia Bhatt)

Doğa ve Merve'nin okulda  tanıştıkları yakın arkadaşları.

SENDEN  VAZGEÇMEM ( Düzenleniyor )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin