10

27.7K 768 7
                                    

Cem Adrian - Beni affet bu gece    Keyifli okumalar :D
Miladan;

"Peki sen ne olmasini  istersin?" dedim. Hala cevap vermiyor yuzume bakiyordu. Hayal kirikligiyla Arkama donup kapinin kulpunu cevirdim ki sesiyle durdum.

"Senden hoslaniyorsam ne istiyor olabilirim?" dedi.

Bir dakika!

B-ben yanlis duymadim degil mi!?

Benden hoslaniyor!

Gulumseyerek ona dondum ve kosarak boynuna atladim. Beni kucaklayip kahkaha atiyordu. Odada sadece ikimizin kahkaha sesleri vardi.

"Dur.... ahahaha tamam dur midem bulandi kusucagim." dedim indirmesi icin. Yere indirirken

"Cikolata sosumuz ve cilegimizide attin? Ne yapacagiz?" dedi muzipce. Yuzum kizarirken bunu gormesini istemedim ve kapiya dogru yurudum. Arkamdan gelip kollarini belime dolayip cenesini omzuma koyup sicak nefesini yuzume ufledi.

"Kacma..." dedi boguk  ve arzulu sesiyle. Belimdeki ellerini kasiklarima getirip oksamaya basladiginda urperdim. Ah Zevk aliyordum! Kasiklarimdaki agri gittikce artarken inledim. Yavasca ellerini gogsume dogru cikarmaya basladi. Hic karsi cikmiyordum.

"Seni istiyorum...." dedi arzu dolu sesiyle. Boynuma minik opucukler konduruyordu. Titremistim. Onu istiyordum. Ama hazir degilim. Hic bir seye hazir degilim. Kalcami tutup sertlesmis  erkekligine bastirdiginda gozlerim faltasi gibi acilmis bir sekilde inledim. Bir yanim dayanamiyor diger yanim ise dayanmami soyluyordu.

"Bana ne yaptigina bir bak" dedi boguk ve beni tahrik eden sesiyle. Sol elimi alip erkeklegine goturdu. Ellerimi cekmeye calistim ama izin  vermedi.

"Dokun ve ne istedigime bak.." dedi ensemi operken. Hic konusmuyor adeta ona itaat ediyordum. Elimi erkekliginde gezdirdiginde kasiklarima giren sanciyla tekrar inledim! Ne cok inliyordum ben boyle! İnlerken ellerimle erkekligini sıktigim icin oda  inledi.

"Ah.... Mila beni.... Delirtiyorsun!" dedi nefes  nefese.

"B-ben hazir ..... degilim..." dedim titrek cikan sesimle. Elimi serbest birakip beni kucagina aldi ve yataga yatirdi. Yerdeki yastikla ortuyu alip ustume orttukten sonra yanima geldi. Yataga uzanip belimden  tuttu ve dudagimi optu.

"Uyuyalim. Yoksa sana saldirabilirim." dedi muzipce. Uzanip dudagini optukten sonra kafami gogsune  yasladim ve huzur veren kokusunu icime cektim.

"Sarki soyler misin?" dedim masumca. Sesi cok guzeldi ve bu yagmur damlalarinin sesiyle daha da guzel olacakti.

"Pekala" dedi ve Cem Adriani soylemeye basladi.
Beni affet bu gece
Sadece bil istedim
Karanlığın icinde
Seni sevmek istedim
Beni affet bu gece
Sadece duy istedim
Ellerini elimde
Biraz tutmak istedim

Merhaba pitirciklarimm :D

Umarim begenirsiniz :D

Kisa oldu biliyorum ama diger bolumle telafi edecegim ;)

Lutfen begenmesseniz yada sarki secimimi begenmiyorsaniz bana bildirin :/

Yorumlariniza ve votelara ihtiyacim varki bende sizlerden gaz alip yaziyim :)

Sizleri seviyorum :D <3

Cikolata soslu öpucukler :D

BEBEK BAKICILIGI_ 1. KitapWhere stories live. Discover now