8. Kdo za tím stojí?

1K 87 8
                                    

Pohled ???
Opravdu nejlepší plán, jaký mohl vymyslet. Zabít tu holku mi nedělá problém, ale proč se mám sakra nechat chytit? Jestli pro mě nepřijde, tak se nějak dostanu pryč sám a zabiju ho...


Pohled
Cassie (měěěěěěěě ^.^)
Konečně jsme dorazili. Viděli jsme přivázanou Báru, Maskyho a Hoodieho ke stromu a jak někdo jde k Báře s nožem v ruce. Slenderman se okamžitě teleportoval mezi ně a vyrazil jedním chapadlem proti neznámému. Ten byl překvapený a nestihl uhnout. Chapadlo mu prorazilo hrudí a kolem se rozstříkla krev. Neznámému spadla kapuca z hlavy a my si uvědomili, kdo to je. Lost Silver. Vytřeštila jsem oči a ostatní na tom nebyli o nic lépe.

"Kdo tě vedl" zeptal se nenuceně Slender. Nám ostatním zatím nestačilo dojít prakticky nic.
"D-Dark Lin- Link..." vychroptěl ze sebe Silver. Slender ho pustil a Silver dopadl na zem. Nejspíš se mu zrovna hlavou honilo 'tohle jsem nečekal pod větou Nech se chytit'

Slender vzal všechny do chapadel, Barču, Maskyho a Hoodieho do rukou a teleportoval nás zpět do školy. Tam nás pustil a hned se teleportoval zas jinam. Podívala jsem se na Bena a zjistila, že se mu na tváři objevuje stejný úšklebek jako mně. Podíval se na mě taky a jen přikývl. S úšklebkem jsem přikývla taky a vytáhla svůj mobil. Ben nás zatáhl dovnitř a náhle jsme stáli před Darkovým zámkem.

Dark samotný stál u dveří a dohadoval se se Slendym. Hned nás uviděl a začal s úšklebkem schválně mluvit víc nahlas.
"Jsem z vás nejmocnější, tak jsem vám chtěl dát na práci něco lepšího, než jen hašteření s těmi prvňáčky. Creepypasty mají být někde venku a vraždit, ne vyučovat ty, co by měli být našimi oběťmi!"
"To neznamená, že začneš všechny unášet!"
"Vždyť jsem řekl Silverovi, ať se vámi nechá chytit!"
"A aby je zabil, moc pěkný plán!"
"Jsem creepypasta, neměl být pěkný!"
"To byla ironie!"
"Tak potom děkuju!" a s tímhle zabouchl Slenderovi před nosem. A já se svalila k zemi smíchy. Benovi cukaly koutky úst a vytáhl nás z mého telefonu, takže jsem se místo na lesní půdě válela na studené podlaze. Ti tři už se probrali a teď na nás, spolu s ostatními, zírali jako na idioty.


Creepypasta high2 - disappearing creepypastas! #DOKONČENOWhere stories live. Discover now