>9<

966 65 962
                                    

Tüm Weasleylerin ölmesi mi? Harry Potter'ın ölmesi mi?
Tüm Weasleyler ölse zaten büyücülük dünyasinin yarisi gider. Nüfus artişi yaşanmaz yani. Harry de elinde sonunda ölücek . Harry'nin ölmesi çok daha mantikli yani.

Hangi karakterin yerine geçmek isterdin?
Çapulcular ve Altin üçlü döneminden değil. Savaş var, sevdiklerini kaybediyorsun. En iyisi yeni nesil. Voldemort yok, bişey yok. James Sirius'a güzel hayat valla. Ben James olurdum.

Quidditch'te hangi pozisyonda oynardın?
Ben vurucu olurdum şahsen. Milletin kafasına Bludger falan atsan Faul değil, patlat birkaç tane yani.

Hogwarts'ta evcil hayvanın ne olurdu?(Baykuş, kedi, fare/hamster, kurbağa, kaplumbağa)
Hep kedim olsun istemişimdir ama baykuşun da ayrı bir havası var yani. Ben heralde baykuş alırdım, ama kedi de olabilir yani.

Sence öğrenci başkani veya o tarz bir şey olur muydun?
Asla olamazdim heralde. Quidditch kaptani falan da olamazdim zaten. Ben kendi sorumluluğumu alirim ama başkasininkini zor alirim. Liderlik bana göre değil. (Niye bu kadar kendimden bahsettiysem?)

Bir karakterle sevgili olsan kiminle olurdun?
Tam herkesi biriyle shipliyorum, herkes dolu diye düşünürken fark ettim de favori karakterim boşmuş sjsjsj. Neyse Sirius diyorum.

Seriye yeni bir karakter eklense;
Altin Üçlü'nün 4. üyesi mi olsun isterdin?
Sirius'un eşi mi olsun isterdin?
Altin üçlü bu haliyle gayet iyi bence. Hem biri daha olsa Rowling aralarindan bir tane öldürmeden durmazdi. Ve Sirius'un eşi/sevgilisi olsun hep istemişimdir. Her şey daha farkli olurdu. Ölmezdi belki, hatta Azkaban'a bile gitmeyebilirdi.

                ~~~~~~~~~~~~~~~~

Selam!

Herkese iyi bayramlar! Bayramda bölüm atmasam olmaz dedim. Umarim beğenmişsinizdir.

Bir de şey diyiceğim. Eğer akliniza gelen güzel -hatta orijinal olsa çok iyi olur- sorular varsa yorumlara yazarsaniz, onlari da bölümlere ekliyeceğim. Yazarsaniz çok sevinirim ^-^

    Görüşürüüz

Potterhead SorularıWhere stories live. Discover now