thank you

4.1K 198 156
                                    

vee işte bu bebeğime de final yaptım,

aslına bakarsanız finali ilk yazdığımda hiç içime sinmedi fakat sizi o kadar süre beklettim ve artık bir şeyler yazmam gerektiğini hissettim, belki daha iyi bir final yapabilirdim ama elimden bu kadar geldi. beğenmediyseniz özür dilerim :(.

belki aranızda final için üzülenler olur, belki sonunda bitti diyenler​ olur bilemeyeceğim. ama bu kitabın sonunda bir finali olacağını biliyordum, üzülerek de olsa final yaptım. klasik olarak büyük bir beklentiyle başlamamıştım ve bu kadar destek almak beni çok mutlu etti. yoonmin diye de bir gerçek var ve o gerçek beni kitaba yeni bölüm atmaya itiyordu, artık yapabileceğim bir şey olmayacak fakat güzel bir finali hak ettiklerini düşünüyorum. (evet ilk başta angst düşündüm :|)

ve bu zamana kadar da kitabı destekleyen o güzel kalpli insanlara teşekkür etmek istiyorum. *göz yaşını siler.* hepiniz benim için çok değerlisiniz bunu bilmenizi istiyorum, bir yazar için okuyucu her şeydir. bir nedene bağlı başlansa da devam ettirebilmek için okuyucu desteği her şeyden önemlidir. sizde bu kitapta benim için her şeyden önemli oldunuz. bu yüzden sonsuz teşekkür etsem az kalır, ve bu zamana kadar sizlere olan sevgimi hissettirmeye çalıştım. umarım hissettirebilmişimdir. çok seviyorum sizi, ve gözünüzde bir yazardan öte arkadaş olmak istiyorum. bir şeyler anlatmak isterseniz, desteğe, bir yerlerden gelecek yardıma ihtiyaç duyarsanız sizin için hep burada olacağım. sadece bir mesaj atmanız yeterli.♡

yine çenen açıldı deyin, haklısınız ama size karşı çok minnettarım. hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız.

aslında angst düşünmüyor değildim, söylediğim gibi sonu kötü biten hikayeler nedense bana daha gerçekçi geliyor. (karamsarlık vol: sonsuz) fakat ben bu chimchim ve yoongi'me çok şey yüklediğimi hissettim nedensizce. hak edecekleri mutlu sondu ve angst yapmaktan böylece vazgeçtim.

yine başınızı şişirdim değil mi? evet. kusura bakmayın brolar sizi seviyorum♡

ve güzel yoonmin, bana ilk yazma hevesi veren güzel shipimaşkınızı bir gün kamera karşısında yaşayacağınız günü her zaman bekleyeceğim. her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.

yoonmin sevin, sevdirin~ ♡.

o zaman son olarak bir yoonmin bombardımanına tutayım sizi.

-fanarts:

-fanarts:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
colorful hair / yoonminWhere stories live. Discover now