1. Časť- Play off

58 1 0
                                    

Pohľad Vaness:
Je sobota. Dnes sa začína PO. Všetci hovoria že prehráme ale ja tomu neverím, verím že vyhráme.
Dnes hráme v KE ale ja tam bohužiaľ ísť nemôžem no zápas si pozriem v TV. Zápas sa začína o šiestej. Dovtedy musím niečo porobiť doma.
17:50
Sedím pred TV a čakám na zápas. Po chvíli sa začalo hrať. V pozadí je počuť náš fanklub povzbudzovať. Pozerám pozorne. Nepozerám sa nikde inde len tam. Keď v TV započujem "Martinčanom na život celý! " donúti má to pousmiať sa a zašepkat to tiež. Po chvíli nam daju gól na 1:0. Potom 2:0. Potom 3:0. A nakoniec 4:0. Dnes to nevyšlo 😔. Ale hrá sa aj zajtra a oni to zvládnu! Teraz je však stav série 1:0 pre Košice. Ale to vôbec nevadí my to otočíme! Po chvíli sme si písali s Veronikou. A zhodli sme sa na jedinom. Že zajtra to otočíme!
Na druhý deň 18:00:
Opäť sedím pred TV a nespúšťam zrak. Hneď v 49. sekunde nam dali gól. Začala som mať trochu strach no moja viera v naše víťazstvo ten strach potlačila. Prvá tretina sa skončila a stále to bolo 1:0. Začala sa druhá tretina a ja som zas ani na sekundu nespustila zrak. Ubehlo 6 minút a stále nič. V tom z TV počujem "Markovič rýchlo korčuluje do útočného pásma. Nahráva Koyšovi a GÓL " v tej chvíli som začala skakat a kričať ako zmyslov zbavená. Viera vo výhru stúpla tak 100- nasobne. Je teda 1:1 a hrá sa ďalej. Po chvíli mi cinkol mobil tak som sa na naň pozrela. A z TV bolo počuť iba jedno slovo "GÓL ". Rýchlo som spozornela a keď som videla našich hráčov radovať sa skoro som vyskočila z kože. V tej chvíli mi bolo jasné že tento zápas je náš. Započuvala som sa teda do hlasu košického hlásateľa. "Čas 13:51. Gól Martin hráč číslo 79 Jere Pulli. Asistencia číslo 20 Peter Galamboš a 73 Róbert Varga ". Bola som neskutočne šťastná. Skončila sa druhá tretina a o chvíľu začala tretia. Ta sa skončila bezgólovo a je teda jasné že sme vyhrali 1:2! Stav série sme vyrovnali na 1:1! Presne takto som si to predstavovala!😊😄 Hneď som písala Veronike že sme mali pravdu. Spolu sme sa tešili. A ešte viac na to že o dva dni hráme doma😊

The Best people on world♡ SKOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz