Utószó

2.3K 76 13
                                    

Nos... Nem is tudom hol kezdjem. Először is köszönöm azoknak akik csillagozták a részeket. Minden egyes embernek örültem és mosolyogva néztem a kijelzőt. A kommentek egyenesen annyira feldobtak, hogy ugráltam örömömben. Főleg az első kommenteknél :D Igazán nevetséges látványt nyújtottam, de ez most nem is lényeges. Nem fogok ódákat írni, mert azt a sok kedves szót amit írtatok nekem és azokat a perceket amit a történetre áldoztatok, semennyi betűvel nem lehet megköszönni. Így hát utolsó gondolatként...

Nagyszerű érzés volt írni a My Mistake -t. Cassidy és Aiden története annyira közel került, hozzám, hogy nem is igazán akartam abba hagyni. Sok minden teljesen spontán jött írás közben. De volt amit elterveztem. Például az első leánykérés teljesen spontán volt. Míg az, hogy Aiden tudatosan feküdt le Cassyvel eredetileg is terveben volt. Remélem, ti akik olvastátok, szintén szerettétek a karaktereket. És remélem okozhattam pár kedves percet vagy emléket nektek. Mikor írni kezdtem, nem gondoltam, hogy a barátaimon kívül mások is olvasni fogják, így bőven megvoltam lepődve.

Remélem a következő történetet is ennyire fogjátok szeretni, be is teszem a borítóját és már hamarosan fel is rakom az új részt. Ott szinte majdnem minden rész valamennyivel hosszabb lesz az ittenieknél. Hát akkor, ennyi volt a My Mistake. Remélem még mindannyitokkal találkozom :) Sziasztok!

És a következő történet:

Brooke nem tervezett semmit a nyárra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Brooke nem tervezett semmit a nyárra. Csak a tévképzeteit és a szerelmet akarta üldözni, de Darcy és Skye rábeszélték arra, hogy kimozduljon. A lány végül rászánja magát és el is megy a baráti társaságukkal. Ám, Brooke -ot nem várt meglepetés éri a pályaudvaron. A barátnői egy nagyon fontos dolgot elhallgattak előle. Egy hét egy kis bökkenővel.

My Mistake 2017.06.25 -én #28inRomantikus

Köszönöm, még egyszer, mindenkinek.

My Mistake ✅Where stories live. Discover now