17.

209 9 8
                                    

CLARKE
Moje srdce sa po slovách Octavie nachvíľu zastavilo. Presne som vedela o kom hovorí. Moje myšlienky sa presunuli na ten osudný deň , kedy ma Jack pripravil o to najcennejšie. Bolo to tak bolestivé a teraz sa mi to všetko premietalo a bolesť bola ešte väčšia. Pohľad do neznáma bol zastrený a cítila som len niečo mokré na lícach . Slzy , ktoré sa mi kotúľali po tvári , chladili a vytvárali mokré cestičky. Ako sa mám vrátiť do prítomnosti? Nechcem tú bolesť prežívať znova a znova.. Clarke no tak! Rob niečo so sebou! Z diaľky som počula mne povedomý hlas. Nevedela som ho však zaradiť a to ma miatlo.. Cítila som len všetku bolesť a pred očami som mala len jeho vysmiaty ksicht .

Zrazu som cítila , že na mojich perách je niečo mäkké a vlhké . Ten pocit mi bol povedomý , a ťahal ma nazad do prítomnosti . Cítila som tú známu vôňu , pocit bezpečia a hlavne jeho pery na tých mojich. Ten krásny , nezabudnuteľný pocit.. Zhlboka som sa nadýchla a zašepkala : " Bellamy.."

"Clarke.." zašepkal aj on a tuho ma objal . " Bál som sa o teba." Povedal mi do ucha a mne naskočila husia koža , keď sa jeho dych stretol s mojou pokožkou .

Daroval mi bozk na čelo a ja som s úsmevom vydýchla zadržovaný dych .
Ani si neviem predstaviť čo by som robila bez jeho prítomnosti. Vstúpil mi do života a už z neho nemá cestu späť. Popravde by som ho ani nepustila. Viem zo začiatku mi možno liezol na nervy ale toto je niečo iné.. Ako sa vraví nenávisť nemá ďaleko k láske. Práve som sa priznala ,že k nemu niečo cítim. Ale už ďalej nemôžem klamať samu seba. V prvom rade musím byť úprimná k sebe a veriť v seba. Až potom to ostatné bude úprimné a pravé.

JACK
Náš plán bol dokonalý. Spolu s Rebeccou sme si všetko dopodrobna premysleli. Už sa neviem dočkať , ako ju opäť ucítim.. Clarke Grifinnová , priprav sa na mňa!!

S Rebeccou sme si vymenili signál a ona odišla . V pláne je , aby Bellamyho vylákala von a zdržala ho čo najdlhšie mimo stan. Ja medzitým preniknem dnu a tam si Clarke vychutnám. No nie je to dokonalé? Nahlas som sa zasmial a preskenoval som okolie. Nikde ani nohy , presne tak , ako to malo byť.

Zbadal som Beccu s uslzenými očami a za ňou sa objavil Bellamy s vystrašeným pohľadom. Páni.. Nemyslel som si , že dokáže tak skvele hrať. Usmial som sa popod nos a len čo zašli za roh , rozbehol som sa k stanu kde bola Clarke. Posledný krát som skontroloval okolie a vkročil som dnu. Bola tam. Ku mne bola otočená chrbtom a to mi len hralo do kariet. Pomaly som sa k nej blížil a na tvári mi pohrával víťazný úsmev. Posledné dva kroky on nej som natiahol ruky a chytil ju do náruče. 

"Bell?" bolo to , čo povedala. Povedala to tak nežne , až som sa skoro roztopil . Takto na mňa nikdy neprehovorila. Striasol som hlavou aby som sa tej myšlienky zbavil a povolil som moje zovretie. Keď sa otočila a videla ma , zamrzla. Jej oči boli vydesené a plné bolesti a strachu. Toto som potreboval vidieť. Ten strach , ktorý predo mnou mala. 

"No čo kráska.. Stretávame sa opäť.. Prišiel som si zobrať , čo je moje!" prehovoril som a znova som ju vzal do náruče . Tentoraz to však bolo násilne a bez jej krásneho hlásku. Clarke ani nemukla a to mi hralo do kariet ešte viac . Keby kričala , privolala by len zbytočnú pozornosť. Pre istotu som ju však presunul k sedačke , kde som sa s ňou vrhol. Náraz akoby ju brebral a začala sa brániť . Stihol som jej však zakryť ústa a tak sa z nej nemohol dostať žiadny zvuk . 

Jej oči boli plné sĺz a ja som spravil jedinú vec , ktorá ma napadla , aby som mal voľné ruky . Ležal som na nej a z vrecka vytiahol kus handry . Zapchal som jej tým ústa a mohol som sa jej naplno venovať.

 Zapchal som jej tým ústa a mohol som sa jej naplno venovať

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Moje ruky blúdili po jej tele. To , že sa zvíjala a protestovala vo mne vyvolávalo len väčšiu túžbu . Roztrhol som jej tričko a kochal sa jej dokonalou postavou . Olízol som si pery a začal sa jej hrať s prsiami . Boli pevné a ja som bol viac a viac vzrušený.  Presunul som sa k nohaviciam a rozopol som na nich zips spolu s gombíkom. Trošku som sa nadvihol a potiahol jej ich dole. Mala na sebe čierne nohavičky a dosť presvitali. Okamžite som bol tvrdý a dal som jej dole aj nohavičky. Mal som pocit deja vú , pretože toto sa už raz stalo . Opakovanie matka múdrosti ? Alebo ako sa to vraví ? Toto je toho dôkaz.. 

"Ach.." vzdychol som keď som sa jej dotkol tam dole . Cítil som ako ňou prebehla husia koža a to mi len pridalo na sebavedomí a pokračoval som . Strčil som jej tam naraz tri prsty a sledoval ako ju kŕčovito prehlo. Mal som rád , keď ženy trpeli .. Začal som tvrdo pohybovať dnu a von a druhou rukou som jej mačkal prsia. Ešte chvíľu a budem hotový .. Preto som si rýchlo stiahol nohavice aj s boxerkami a chystal sa do nej vniknúť. Na sekundu som však zaváhal , keď som videl jej zúfalý bolestivý pohľad plný sĺz. Rukami sa snažila odohnať ma od seba , ale nešlo jej to .  Chytil som jej ich a vsunul som ho do nej . Bola úzka , ale za to pre mňa to bolo ako extáza.. 

Pohyboval som dnu a von stále rýchlejšie a tvrdšie. Netrvalo dlho a bol som hotový . Stále som však neprestával .. Nedokázal som to . Zúrivejšie a drsnejšie som prirážal . Clarke sa už nedokázala ani brániť. Víťazoslávne som sa usmial a prirazil ešte raz. Vtom som však ucítil len tvrdú ranu na hlavu a ponorila ma tma.. 

Clarke from Skai KruWhere stories live. Discover now