Κεφάλαιο 25ο:[Γενναιότητα και Ειλικρίνεια]

4.7K 624 177
                                    

{a/n:δεν έχω βρεθεί ποτέ σε δίκη.Δεν έχω ιδέα πως γίνεται η διαδικασία,όποτε συγγνώμη αν είναι άκυρα κάποια πράγματα που γράφω.
Επίσης μια υπενθύμιση επειδή στο κεφάλαιο αυτό θα αναφέρονται επίθετα:
-Stormy Williams
-Grayson Martin
-Ty/Tyler Grant
-Liam Wilson
-Ray/Raymond Black}

Stormy

"Το έχεις εντάξει;",μου είπε o Chase,όσο καθόμουν στο ξύλινο πάγκο έξω από την πόρτα του δικαστηρίου.

Περιττό να αναφέρω πως το προηγούμενο βράδυ δεν είχα κοιμηθεί καθόλου.Το στομάχι μου πονούσε αφόρητα,είχα σηκωθεί πέντε φορές και έκανα εμετό,ενώ ζαλιζομουν απίστευτα.Παραλληλα η ψυχολογία μου μετά την κηδεία του Ty έπεφτε όλο και περισσότερο.

"Stormy.Εχουμε φτάσει στο τέλος εντάξει;Είναι αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό.",μου εξήγησε ο Chase και γονάτισε μπροστά μου για να με αντικρίσει.

"Και αν δεν αθωωθεί;",ρώτησα και μπέρδεψα τα δάχτυλα μου μεταξύ τους.

"Δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο όλες οι κατηγορίες είναι εναντίον του.",προσπάθησε να με καθησυχάσει ο Chase.

Ο Grayson πέρασε από μπροστά μας με δυο αστυνομικούς να τον κρατούν και χειροπέδες στα χέρια του.Μου έκλεισε το μάτι και μου ψιθύρισε "καλή τύχη",καθώς μπήκε μέσα στο δικαστήριο.

"Ναι αλλά πως θα συλλάβουν τον Liam αν δεν ξέρουν που είναι;Και αν με κυνηγήσουν για αυτό που κάνω;Chase φοβάμαι τόσο πολύ.",ομολόγησα και έκρυψα το πρόσωπο μου με τα χέρια μου.

"Μην φοβάσαι.Μετα από αυτή την κατηγορία η πολυεθνική του πατέρα του Liam θα καταρρεύσει.Δεν πρόκειται να σε πειράξει κανένας.",εξήγησε και έπιασε τα χέρια μου.

Πήρα μια βαθιά και τον κοίταξα για μερικά δευτερόλεπτα χωρίς να λέω τίποτα.

"Είσαι γενναία και το ξέρω.Θα τα καταφέρεις.",με διαβεβαίωσε και η πόρτα του δικαστηρίου άνοιξε.

"Η μάρτυρας κυρία Williams παρακαλώ να περάσει μέσα.",μου είπε μια γυναίκα που φορούσε μια φούστα και τα μαλλιά της ήταν περιποιημένα σε έναν ψηλό κότσο.

Έγνεψα καταφατικά και σηκώθηκα από την θέση μου φτιάχνοντας την δίκη μου μαύρη φούστα και σφίγγοντας την κοτσίδα μου.Κοιταξα μια τελευταία φορά τον Chase ο οποίος μου χαμογέλασε ελαφρά και εγώ ανταπέδωσα.

Faded [Book II] Sequel to Colours Where stories live. Discover now