Κεφάλαιο 27ο:[Ευχή]

4.6K 603 126
                                    


Stormy

"Ξύπνα υπναρού.Φτασαμε Ιταλία.",μου είπε ο Grayson και μου έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο,καθώς είχα τυλιχτεί γύρω του για να βολευτω και να κοιμηθώ.

Άνοιξα τα βλέφαρα μου και είδα τον ήλιο που είχε μόλις βγει,καθως και ο ουρανός είχε πάρει υπέροχα χρώματα.

"Μμ..",μουρμούρισα και έτριψα τα μάτια μου ενώ προσπάθησα να τεντώσω τα χέρια μου,χτυπώντας καταλαθος τον Grayson.

Εκείνος με κοίταξε με ένα δολοφονικό βλέμμα και εγώ γέλασα.

"Μερικές φορές σκέφτομαι ποιος θα συμπεριφέρεται περισσότερο μωρουδίστικα.Το μωρό ή εσυ;",με ρώτησε και μου τσίμπησε το μαγουλο μου.

"Με πονάς βλάκα.",είπα και τον χτύπησα απαλά στο χέρι για να σταματήσει.

"Βλάκα τον πατέρα του παιδιού σου;Κάτι πάει λάθος αγαπητή μου.",απάντησε δήθεν θιγμένος και έβαλε το χερι του στο στήθος του.

"Και μετά εγώ κάνω σαν μωρό.",σχολίασα και στριφογυρισα τα μάτια μου.

Αφού το αεροπλάνο προσγειώθηκε,σηκωθήκαμε από τις θέσεις μας και ξεκινήσαμε να κατευθυνόμαστε προς το λεωφορειάκι που θα μας πήγαινε στο αεροδρόμιο.Μολις μπήκαμε μέσα σε αυτό ο Grayson πιάστηκε από κάτι χερούλια για να κρατιέται και εγώ πιάστηκα από πάνω του και ακούμπησα το κεφάλι μου στο στήθος του.

"Θα κοιμηθείς και εδώ;",με ρώτησε και γέλασε.

Σήκωσα το κεφάλι μου από το στήθος του και τον κοίταξα.Το χαμόγελο του ήταν εμφανέστατο στο πρόσωπο του με τις γραμμές γέλιου να εμφανίζονται δεξιά και αριστερά στο πρόσωπο του.Για κάποιον περίεργο λόγο είχε αποφασίσει να αφήσει το μούσι του μακρύ.Ομως δεν παραπονιομουν,καθώς μου άρεσε όταν το άφηνε.

"Δεν μπορώ να αντισταθώ στην αγκαλια σου.Με κοιμίζει.",απάντησα και εκείνος μου έτριψε την πλάτη με το ελεύθερο χέρι του.

Μόλις βγήκαμε από το λεωφορειάκι κατευθυνθήκαμε για να πάρουμε τις βαλίτσες μας.Οπως πάντα η δική μου έπρεπε να βγει τελευταία και ο Gray δεν έπαψε ούτε δευτερόλεπτο να με πειράζει πως την έχασαν,καθώς η δική του βγήκε πρώτη.

Αφού βγήκαμε από το αεροδρόμιο πλησιάσαμε ένα ταξί και ο Grayson του έδωσε την διεύθυνση του ξενοδοχείου που μας είχε κλείσει νωρίτερα.

Ο οδηγός του ταξί προσπάθησε αρχικά να συνεννοηθεί μαζί μας στα ιταλικά αλλά μόλις κατάλαβε πως δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε εμείς ξεκίνησε να μας μιλάει στα αγγλικά.

Faded [Book II] Sequel to Colours Where stories live. Discover now