11.

66 1 0
                                    

Wilma

Jag vaknade i en sjukhus säng. Jag är så förvirrad just nu. Dörren låstes upp och Mamma var snabb in i rummet. " oh... hej Wilma du har vaknat!" Sa mamma andfått "Hej Wilma jag heter Maria och är en sjuksköterska har" sa Maria med ett litet leende på läpparna. "Okej.... vad gör-jag-hääär?.." frågade jag med en tyst röst. "Du tappade så mycket blod och svimmade, mina du det?" "N-e-j....." stammade jag fram. "Du ska få vara här några timmar till, vi ska låta dej vara nu" sedan passerade båda dörröppningen och dörren smälldes fast med ett duns.

Några timmar senare.

Mina ögon öppnades och jag ser de starka ljuset ljusa rakt genom mina ögon. "Jag pallar inte detta" sa jag tyst för mej själv innan dörren flyger upp. "Du har fått lite dropp, så du får nog åka hem inom kort" sa den ljushåriga tanten som just klivit in. "Du har även besök vill du att dom kommer in eller stör det?" Frågade hon "det går nog bra" hon släpet in två killar och sedan hade hon gått. Vilka killar såg jag inte men kunde gissa att det var bröderna gunnarsen. "Tack Marcus för att du typ radade mej" sa jag tyst "det var inget" jag hade fått reda på att det var Marcus som hade ringt 112 och även min mamma. Den andra killen som satt bredvid Marcus hade inte sagt ett enda ord. Han satt tyst vid ett hörn. Jag lutade mig till sidan och somnade snabbt.

"Hej Tilde du får åka hem nu" hennes tysta röst ekar i mitt sjuka huvud. Med en nyvaken röst svarar jag henne med ett enkelt "okej."

Jag var påväg in i den svarta bilen. Lite vinglig var jag men de sket jag i. Jag mins ingenting från igår bara att jag satt på fotbolls planen och allt blev svart. Jag hade slot i armen i någonting då jag svimmade så den var väldigt sjuk. Vi rullade in på uppfarten och Elias var snabb ut ur huset. "Wilma hur mår du?... går de bra?!" Frågade han oroligt. "Det går bra" dock var jag ganska vinglig och tänkte just falla med huvudet före rakt ner i asfalten, som tur var Elias snabb att ta fast mej. "Jag tror det är bäst att jag går här"sa Elias och lämnade ett litet skratt. 

*************************************

❤️❤️

Always || M.GWhere stories live. Discover now