53-Sakin Olun Daha Ölmedim(1)

1K 91 6
                                    

Moki aslında yol boyunca Matsu ile konuşmak istemişti ama gururu buna izin vermiyordu. O hep kendini en üstün olarak görmüştü düşmüş melek ondan güçlü olsada o kutsal değildi ,Hood ise sadece bir kırmaydı ama şimdi hizmet ettiği tanrının gücünün zayıfladığını açıkça hissedebiliyordu bu öyle soğuk algınlığı gibi birşey değildi o açıkça sadece yaşamak için tüm gücünü kullanıyordu başka birşey yapamazdı yani Moki de yakında kutsallığını kaybedecekti tabiki Matsu'nun bundan haberi yoktu.

......................

Soğuk ve bilinmeyen bir yerde

Çeliği bile toza dönüştürecek kadar güçlü rüzgarlar ,bıçak gibi keskin buz taneciklerini taşıyordu rüzgarın uğultusu vahşi ve yaralı bir hayvanı anımsatıyordu. Güneş ışığının bile buzla parçalandığı bu yerde Ejderhaları geç Slimelar bile yaşamak için büyük çaba harcamak zorunda kalırdı buz ve karın hükümdarlığının mutlak olduğu bu topraklarda hiç bir canlı emaresi görünmüyordu taaki havada uçan iki karaltı çıkana kadar. Bu iki karaltı birinin zıttı gibi görünüyordu, bir tanesi etrafa siyah meşum bir hava(aura) yayarken etrafa vahşi bir izlenim veriyordu diğeri ise beyaz ve şefkatli bir aura ile onun tam zıttı gibiydi bu iki dingil tabiki de bizim dingillerimizdi.

Matsu ve Moki insan dünyasının en üstünde duran canlılardı Matsu için bu şeytan dünyasında da geçerliydi bu yüzden bu tip bir rüzgarı büyü enerjisi kullanarak engelleyebiliyorlardı.

Matsu ile Moki sakin sakin uçmaya devam ederken kendilerini bir anda bir kalenin ana salonunun içinde buldular

"Lan burda noliyi ?"

Bunu söyliyen tabikide Matsuydu.

"Tabiki de tuzağa yakaladınız budala"

Bunu söyliyen kişi tabikide bölgenin sahibi olan Astevdi buzdan oyulmuş bir tahtta yaydığı kutsal aura ile bu yerin tek sahibi olduğunu açıkça belli ediyordu.

"Eh en azından düşman olduğunu belli ett- s*ktir"

Dedi Matsu çünkü o sırada Astev'in seviyesini gördü

[Astev Aku:888.sv]

bu eleman Kurucifer den sonra gördüğü seviyesi en yüksek melekti yani diğer bir değişle onun içinden geçebilirdi.

※Burada bitiresim var ama çok kısa oldu ya

Moki ve Matsu birlik olup ona dalsa bile Astev onları tokatlayabilirdi o sırada Matsu içinden lanet etti Soultoon güçten düşmüşse n'olmuş yani bunun bu kadar güçlü olduğunu bilseydi bırak Soultoonu tüm ordusunu bu yere sokmaya çalışırdı çoğu yok olucak olsada en azından kazanma şansı biraz artardı değil mi ?

"Aslında seninle ittifak olmak isterdim hatta evlatlık kızımı bile seninkinin yanına gönderdim ama o kızıl saçlı şerefsiz oldukça cazip bir teklif yaptı, seni öldürürsem bana tanrısal bir güç verecekmiş beni bile böcek gibi ezebilen birisi olduğunu düşünürsek bunu yapabilir gibi geliyor"

Astev bunları dedikten sonra ayağa kalktı ve hem şefkatli hemde yapmacık bir gülüş ortaya çıkardı

"Çok konuştum galiba şimdi seni deşmeliyim"

Astev konuşma boyunca kapalı tuttuğu kanatları açtı bunlardan birisi nerdeyse her melekte olan saf beyaz ve kutsal aura yayan bir kanattı. Diğeri ise yoğun bir soğukluk yayan mavi alevlerle kaplı bir kuş kanatıydı. Astev'in ikinci kanatı efsanevi bir yaratık olan buz ankasına aitti.

Yn: Korkmayın güzel bir kısa bölüm stoğu yaptım aylarca beklemeniz gerekmeyecek

Undead CrownTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang