9 - Jak Khá píchal Qačaw

112 22 11
                                    

Vietnamka šla s námi k přístavu.

Po cestě jsme se jednoho večera zastavili v lese. Khá si lehl, Qačaw ho zalehla a tak jsme tam zbyli jen já a ta psycho vietnamka. "Je tu zima" řekla. "Hm.." zabručel jsem a lehl si do stanu. "Zabijeme ho!" Řekla znovu, ale trochu jiným hlasem. "Drž hubu Ilono !" Zařvala sama na sebe. M.A.G.O.R.
Po chvíli šla za mnou do stanu.
"Můžu si lehnout k tobě ?" zeptala se. "Oh boha ! Jo jasně."
lehla si vedle mě. Najednou bylo z venku slyšet hekání "FOWW FOWW !" Asi to dělá Qačaw... no jdu se kouknout, co se děje. "Pidlozuba píchá s Idiotem." Zasmála se svým druhým já vietnamka a šla za mnou. Co tím asi tak myslela ?

Pohled Qačaw :

Ldbeide surel mrtsr Khá. Hho cowbáek ixwbea Moldy e vdowbdgo gy dhajx e Khá doqřdoa foww. [Zalehla jsem pana Khá. Po chvíli zalezli Moldy a vietnamka do stanu a Khá začal šukat.]

Pohled Moldyho :

Vyšel jsem tedy ven a hledal ty dva idioty. "Mrdaj, píchaj, šukaj - Drž hubu !" Vietnamka tu Ilonku nezvládá, jak se zdá.
"FOWW!" Zařvala Qačaw. A v tu chvíli jsem si toho všiml. Khá ležel nahý na Qačaw a zvedal se a padal na ni. "Bože !" začal jsem zvracet. Khá si mě všiml a zvedl se od Qačaw a chtěl mi pomoct, jenže v tu chvíli, co ke mě přišel zrovna začal stříkat. "ZABTE MĚ !" Začal jsem řvát, přičemž jsem se dusil tou lepkavou hmotou. "Pfomin" řekl Khá, když jsem toho měl na sobě asi půl litru a rychle běžel zpět za Qačaw. Ilonka se tlemila a vietnamka se jí snažila uklidnit.

Po chvíli jsem spadl do bezvědomí, kvůli nedostatku vzduchu. Snad to je jen blbej sen.

~Seph

Plesnivá Bota ✓Where stories live. Discover now