29 - Do Říma... nebo Římu ?

54 13 1
                                    


Pohled pana Khá :

Paní hnědý smrady kouř, nebyla viděla a já hledal khámínky v medfěd. Ale žádná khámen, bochušel. Pak Moldy udělal divná zvuk a Goel krk červená. Paní smrady kouřová se kuk!, a byla zase vidělo. Hodila po já nož a já byla leknula, ale Qačinka mi byla dávala šišku a já ji byl hodit po nož a tak já žila.
Pak ta kouřa vzala nožo a chtěla zabýt Moldyho, ale Goel udělal blesk a bum!
Tak ta paní mrtvá a Moldy udělala hovor s Goel a já pochopit, že Goel umírala. Já smutná, no já rozpárat další medvěd. Pak jsem slyšelo, še papežo byla... Moldy papa.

Já udělala 'Wohooooouwa' a pak otevřít dveře zadkom. Moldy brešelo nad Goelom, který byla už mrtvá. Pak, když já skoro otevřela viděla něco divná - blesk z Goel ruka skokovala do Moldy. "Moldy to co?" já optala se. "Mám teď asi schopnosti Goela." Já udělal kýv a pak bylo dveře otevřeno.

***

Pohled Moldyho :

Takže... to papež je můj pravý otec? Jak je to ale možné?
Takové zlo je otec svého úhlavního nepřítele. A proč mě vůbec chtěl zabít? Třeba věděl, že přežiju a tohle celé má být plán pro to, aby mě dostal na svou stranu. Ale to se mu nesmí povést, stejně jako se mu nesmí povést ovládnout celý svět. Sice je velmi velmi blízko, ale pár státu se stále velmi dobře brání. Musím... musíme ho zastavit, než bude pozdě.

Pohled Li Ming :
(Asi poprvé)

S Qačaw jsme čekali na chodbě, ale byla tam nuda, tak jsme hráli kámen, nůžky, papír, Qačaw. Nevím proč, ale ta šiškózní mrcha pokaždé vyhrála. Pak se ozývali výkřiky, zvuky trhání kůže a další podivné zvuky. A nakonec bylo mrtvolné ticho, které protrhlo až otevření dveří. Otevřel je pan Khá. Velká chlupatá zadnice!
Pustil nás dovnitř a já uviděla Goelovo tělo celé od krve. Byl mrtvý. Chcípák! Moldy řekl, co všechno se stalo, že Goel všechny porazil a že pak chcípl se choval velmi hrdinsky. Nakonec řekl, že prý nějak získal Goelovi schopnosti a že nás musí teleportovat do Říma... nebo... Římu? No... to... já nevím a je mi to upřímně jedno. Prostě že jdeme zabít šmejda papeže! Joooo!

Seph~

Plesnivá Bota ✓Where stories live. Discover now