XXV

613 112 36
                                    

Ajung acasă , iau un ghiozdan si îndes în el haine la nimereală , apoi cobor în bucătărie pentru a bea un pahar cu apă şi acolo găsesc un bilețel şi o cutiuță. Rămân uimit , aproape scăpând paharul din mână .

Încep să tremur din toate încheieturile şi mă las încet în jos uitându-mă trist la cutie .

Mă ridic şi mă îndrept spre masă . Iau foaia în mână şi încep să citesc .

" 28.10.2017 hmm.. probabil te întrebi de ce am început cu o dată? Ei bine , această zi mi-a distrus tot . Mi-a luat tot ce aveam mai scump pe acest Pâmânt . Mi-a luat singura persoană pe care o iubeam necondiționat , persoana care a dispărut din viața mea şi mi-a luat şi sufletul cu ea.

    Îți este bine cu acea Hyun? Sau mai bine zis cu acel .Cred că te întrebi de unde am aflat de el? Fac pariu că citeşti încruntat acum , dar afli acum . Aveam un prieten la aceeaşi facultate unde te-ai dus şi tu ..şi te-a văzut el . La început am crezut că poate te confundă , aşa că îți trimiteam mesaje , dar fără vreun răspuns ..până în acea seară de 28 octombrie , când mi-ai confirmat totul . Aş fi vrut să-ți zic să fii fericit , dar eram prea distrus.

    Ca să ştii şi tu , în timp ce am scris această scrisoare am plâns ..şi nu pentru tine ! Ci pentru faptul că ştiam ce avea să se întâmple , creierul meu neavâd de gând să reacționeze după mine .

  În fine . Ai văzut cutiuța de pe masă , aşa-i? Ai rămas uimit când ai văzut-o , probabil la fel de uimit ca acum câteva ore când m-ai găsit mort de beat în camera ta . Aveam de gând să îți fac o vizită la facultate şi să te surprind cu această cutiuță . În ea se află un inel . Sunt sigur că şi tu te-ai gândit la inel când ai văzut cutia. Mi-aş fi dorit să fim uniți pentru tot restul vieții , dar se pare că viața asta nu e de partea mea . Apropo , şi în camera mea este o cutiuță asemănătoare cu asta ,în ea tot un inel se află..

   În închieiere aş vrea să-ți zic ceva ce nu ai mai auzit probabil de mult . Te iubesc enorm ! Da , încă o fac .. iubirea nu s-a transformat în ură , dar să ştii că iubirea doare ..şi doare rău . Am stat seri la rând plângând , blestemându-mă singur , judecându-mă şi învinuindu-mă că te-am lăsat să pleci.. ceva ce înainte o făceau alte persoane ..şi acum mi-am dat seama că o făceau cu un rost . O făceau pentru că am fost , sunt şi poate voi fi un eşec în continuare .
 
   Îmi pare rău că nu a putut fi mai mult între noi , însă te voi veghea de sus ! Te iubesc..

    ~Taehyung "

Pe tot parcursul acestei scrisori am plâns , lacrimile mele căzând lângă lacrimile uscate de pe foaie ale lui Taehyung . Iau cutiuța de pe masă şi o deschid încet . În ea este cel mai frumos inel pe care l-am văzut vreodată , în interior fiind inscripționate inițialele numelor noastre, T&J , aşa că îl aşez pe degetul de la mâna stâng şi mă uit drăgăstos la el.

Mă ridic de la masă luând scrisoarea cu mine , împachetând-o frumos fără vreo cută şi am băgat-o în buzunarul pantalonilor mei . Urc în cameră la Taehyung căutând ca nebunul peste tot o cutiuță , la un momentdat găsind-o sub perna de pe pat . Iau cutia cu mine şi plec , îndreptându-mă înapoi spre spital.

Intru la Taehyung în cameră şi îl văd întins pe un pat mare alb . Are o mască pe față care cred că îi dă aer . Las rucsacul pe canapea şi mă îndrept spre patul lui . Mă pun în genunchi şi mă uit atent la fața lui . Oftez încet şi deschid cutia din mâna mea scoțând din ea inelul lui . Îi iau mâna în a mea şi i-l aşez cu grijă începând să plâng . Mă ridic în picioare şi-l sărut fin pe buze , apoi mă aşez pe scaun punându-mi capul pe pieptul lui , adormind.

Şi eu te iubesc , Taehyung..
  

strigăt neauzit | k.th& j.jkUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum