6.bölüm

13 1 0
                                    

HER KESE İYİ OKUMALA...  

"Ne oldu?" dedim Ateşe bakarak. "Bir daha böyle kısa giyime!" dedi. Galiba kafasını bir yere çarptı. Yazık olmuş çocuka. "Bu seni ilgilendirmez." dedim. "Ben sana söyliyeceğimi söyledim."dedi.Aaayyy sinirlendim ya. " Sanane sen bana karışamasın." dedim ve kolumu ondan kurtarıb eve doğru yürüdüm. Kapını annem aştı. "Ooo kızım sonunda eve teşrif ede bildin." dedi yalancı kızgınlıkala. "Ya anne kızlarlaydık." dedim ve içeri geçtim. Babamda koltukda oturmuş televizyona bakıyordu. Yanına gidib yanağına sulu bir öpücük kundurdum. Babam bana bakıb gülümsedi. Çantamı koltukun diğer tarafına koydum ve babama sarılıb başımı göğsüne yasladım. " Ne oldu kızım?" " Hiç sadece sizi özledim." dedim ve gülümsedim. " Güzel ailem ben kaçar. Duş alıb uyuyacağım."dedim ve odama çıktım. Güzelce bir duş alıb üzerimi giyidim ve yatağıma uzandım. Kızlarla konuşub telefonu kapatdım çünki annem  yemeye çağırmışdı. Yemek sakin geçmişdi. " Ellerinize salık." dedim ve sofradan kalkıb odama geçdim. Pijamalarımı giyib yatağa geçtimn ve kendimi uykunun kollarına birakdim.

Bu gün pazar ve bundan bir gün önce partiydi. Bu 1 haftada her şey çok iyiydi. Arada Ateşle olan kavgalarımızı çıkmakla. Çocuk ukala, kendini beğenmiş, öküzün teki. Bu bir hafdada tamamen sinirlerimi bozmuşdu. Yatağdan kalkıb banyoya girdim ve 1.5 saatlik bir duş aldım. Doğru 1.5 saatlik. Çünki suyla oynamayı seviyorum. Duşdan sonra üzerime sport bir şerler giyidimve odamdan çıktım. Aşağı inecektim ki, annemle babamın konuşmasını duydum."Ya Faruk kızımzı biz böyle yaptık. Nerde bizim o çılgın her şeye gülen deli dolu kızımız. Eğer biz ona o zaman üstelenmeseydik böyle olmazdı." " Leyal bak ben ona inanıyorum kızımız yine eskisi gibi olucak." dedi. Artık böyle olmasını istemiyorum ve eski Su Ateş geri dönecek. O zamanlar her sabah odamın kapısının önünde anne diye bağırırdım. Yine aynı şeyi yaptım ve merdivenleri inmeye başladım. Hatice abla masayı bahhçeye kurduk dediği için bahçeye çıktım ve masaya oturdum. sonra annem ve babam geldi. "Evet canım ailem bu gün kızlarla bazı çılgınlıklar yapacağımız için bir az eve geç gele bilirim. Ha baba bi de bana araba ayarlaya biliriz mi ?" dedim. babamla annem bir birlerine bakıb gülüyorlardı. Onlar mutlu olduğu için bende mutlu oldum. Yemeyimi bitirib teşekkür etdikden sonra odama çıkıb kızları aradım ve .... kafede buluşub onlara çok ömenmli bir şey söyleyeceğimi deyib kapatdım. Şimdi odamdakı gardrobun önünde durub ne giyiyeceğime karar vermeye çalışıyorum ama bulamadım ve bunun için odamdan çıkıb, odamın yanındakı odaya geçtim. Bu oda benim gardrob odam odada ayakkabidan tutmuş elbiselere kadar her şey var. Hem burada benim cılgın olduğum zamanki kıyafetlerimde var. Elbise giymeye karar verdim ve içlerinden en sevdiyim elbiselerden birini alıb giydim ve koluma bilekliklerden elbiseye uygun olanı giyidim. Ayakkabı olarak spor beyaz ayakkabılarımı giydim ve elime küçük bir çanta alıb içine paralarımı ve telefonumu koydum.

 Ayakkabı olarak spor beyaz ayakkabılarımı giydim ve elime küçük bir çanta alıb içine paralarımı ve telefonumu koydum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

SUYUN ELBİSESİ

Tamamen hazır olub aşağı indim. Annemle babam konuşuyordu. "Baba araba ayarlaya bildinmi?" diye sordum. Babamda "Evet kızım al bu anahtarı. Dikkatli kullan arabayı." "Tamam baba." dedim ve ikizinide öpüb dışarı çıktım. arbayı görmemle şok olsum. Bu araba benim en sevdiyim arabalar sırasındaydı. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 08, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Ukala'mWhere stories live. Discover now