6. BÖLÜM

5.5K 261 25
                                    

Herkes susmuş, sessiz bir şekilde kahvaltı yapıyordu. Luhan yanında Sehun olunca esmer olana dayanabiliyordu, bu yüzden sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı. Sehun ise gerçekleri anlayarak Luhan'a yardımcı oldu. Kai ve Kyungsoo ise herşeyi olcağına bırakmıştı ama ikiside korkuyordu. Kai 20 yıllık deli gibi sevdiği eşini, Kyungsoo ise tek gerçeğini, kalbini adadığı adamı kaybetmekten korkuyordu.

"Şimdi ne olacak?" Luhan derin sessizliği bozarak sordu.

"Onu dönüştürmelisin Sehun." Kyungsoo tam olarak Luhan'a karşı olmasada konuşmuştu.

"Biliyorum ama onu dönüştürürsem diğerlerininde dikkatini çekecek. Sorun çıkmasından korkuyorum"

"Sorun çıkmaz Sehun, biz yanındayız."

"Biliyorum, biliyorum ama yine de endişeleniyorum." ikili eşlerini takmadan konuşuyordu. Duruma sinirlenen Luhan eşinin elini sıksada Sehun bunu anlamamıştı.

"Endişelendirmeni gerektiren bir şey yok. Daha öncelerde de sorun çıkmadı, şimdi de çıkmaz."

"Sehun..." Luhan bu sefer seslenmeyi denedi ama Sehun yine anlamadı. Kai ise gözünü bile kırpmadan olanları izledi. Luhan boştaki elini karnına götürürken kaşlarını çattı. Sehun ise Kyungsoo ile tartırşmaya devam etti.

"Sen sadece onu dönüştürmek istemiyorsun Sehun ama bu onun için zararlı olur. Mührü onun enerjisini emmeye başlayacak. İnsan hali ile bunun üzerinden kalkamaz. Baek'e olanları görmedin mi? Chanyeol biraz daha bekleseydi ölecekti."

"Kyungsoo, üzerime gelmen bir şeyi değiştirmeyecek!" Sehun ve Kyungsoo tartışmaya devam ederken Luhan gözlerini kırpıştırarak karartıyı giderdi. Boynu sızlamaya başlamıştı.

"Sehun, kendimi iyi hissetmiyorum."

Sehun ve Kyungsoo, Luhan dönüşmeli mi yoksa dönüşmemeli mi tartışmasını bırakarak Luhan'a bakmaya başladı. Kai ise her şeyi oturduğu yerden izledi. En başından beri yardım etmek istiyordu ama bunun yanlış anlaşılmasından korktuğu için milim hareket edemedi. Luhan'ı başı aniden öne düşünce hepsini bir telaş tutmuştu.

"Ben sana demiştim böyle olacak diye!"

"Beni boş yere dönüşmeli tartışmasına tutmasaydın iyi olmadığını fark ederdim!"

"İkinizde susun artık! En başından beri dikkatinizi çekmek için çabaladı. Bunu anlamayan sizsiniz!"

Kai ikisinide susturarak Luhan'ın yanına giderek minik bedenini kucakladı. Merdivenleri çıkarak Sehun'un odasına yöneldi ve Luhan'ı yatağa yatırdı. Geri çekildiği zaman Luhan'ın anlında oluşan ter tanelerini gördü. Luhan kaşlarını çatarken ne kadar acı çektiği belli oluyordu. Sehun ve Kyungsoo odanın kapısından olayı izlemekle yetinmişti.

"Buraya gel ve sevgilin ile ilgilen, başından beri sana ihtiyacı var."

Sehun kuzeninin söylediklerini duyunca yatağın yanına geldi. Kai ise sevgilisi ile odadan ayrıldı.

"Özür dilerim, seni görmezden geldiğim için, fark edemediğim için özür dilerim." Sehun minik bedenin yanına kıvrılırken söyledi.

Luhan kendine geldiğinde yanında yatarak onu izleyen Sehun'u gördü. Her ne kadar başı ağrısada sevdiği adamın suratını izlerken gözünü bile kırpmadı.

"Hepsi benim yüzümden. Biraz daha dikkatli olsaydım önceden fark ederdim."

"Hayır Sehun-ah, senin bir suçun yok."

"İnsan olmanın tadını çıkarmanı istiyorum ama böyle kaldıkça ölüme daha da yaklaşıyorsun. Eğer kendimi tutabilseydim mührün ortaya çıkmazdı ve sende şimdi bu halde olmazdın. Ben senin benim gibi bir canavar olmanı istemiyorum."

innocent and naughty | hunhanWhere stories live. Discover now