11

4.5K 334 32
                                    

Pizzamın üçüncü dilimini bitirirken Jhope sordu "Lise sona mı gidiyorsun?" ağzımın dolu olmamasına şükrederek "Evet." dedim. Üçüncü dilimi bititip kolamdan iki yudum aldım ve "Spring Day hakkında biraz spoiler veremez misiniz. Meraktan öleceğim neredeyse." dedim. Jimin gülerek bana baktı. "2 hafta daha sabretmelisin. Çok güzel olacak o konuda endişelerin olmasın. Sizin için en iyisini yapmaya çalışıyoruz." dedi. "Kendini fazla zorlamanıza gerek yok Armyler zaten size her zaman güvenip destekliyor." dedim. Ve ardından ekledim. "Size yeniden bir rekor kırmanızda yardım edeceğiz." dedim gülümseyerek. Hepsi bir ağızdan teşekkür ettiler. "Vay canına çok tuhaf hissettim." dedim gülerek.

Yemeklerimizi bitirdiğimizde cesaretimi toplayıp sordum. "Acaba bir fotoğraf çekebilir miyim?" Jhope konuşacaktı ki Jimin hemen lafını böldü. "Tabiki. Fotoğrafları medyaya atmayacağın konusunda sana güveniyoruz." dedi. "Sizi zor duruma sokacak bir şey yapmam. Teşekkür ederim." dedim. Aman tanrım cidden fotoğraf çekebilecek miydim. Özürlü gibi çıkmamaya çalışmalıyım. Hemen kamerayı açıp hızlıca iki tane fotoğraf çektim.

Jhope hesabı istedi. "İşte benim pizzamın parası" diyip çantamdan parayı çıkarttım. "Saçmalama biz ödüyoruz."  "Ama..." Jhope çoktan ödemişti bile. "Hadi şimdi hep birlikte eve gidelim." dedi Taehyung. Jimin bana dönüp "Seni de evine bırakalım." dedi. "Gerek yok zaten evim buraya yakın." dedim kafamı olumsuz anlamda sallayarak. "Biliyoruz." dedi gülümseyerek Jimin. Şaşkın bir şekilde Jimin'e baktım.

Tamam. Evet hayal ettiğiniz gibi siyah büyük bir idol arabasının içinde oturuyordum. Koltuklar teker tekerdi ve 7 kişiye yetecek yer vardı. Jhope arabayı sürüyordu. Jungkook öndeki koltuğa oturmuştu. Ben Jhope'un arkasındaki koltukta oturuyordum. Jimin benim yanimda Jimin'in arkasındaki koltukta Taehyung oturuyordu. Evet tahmin ettiğiniz gibi Jhope araba sürerken mükemmel bir portre ortaya çıkıyordu. Birden arabanın önüne bir kedi atladı ve Jhope ani fren yapmak zorunda kaldı. Fren yüzünden öne doğru savrulurken bir kol beni geriye doğru itti. Refleks olarak iki elimle kolu tuttum. Aman tanrım bu Jimin'di.

Hayır kalp atışlarımı hissediyordu sanırım. Yüzüm kızardı galiba. Kafamı kaldırıp Jimin'e baktım. Bana bakıyordu. Hemen kolundaki ellerimi çektim ve oda kolunu çekti. Utancımdan önüme döndüm. "Herkes iyi mi?" dedi Jhope. "Iyiyiz." dedi Jimin. Sessiz bir şekilde nefes alıp nefes vermeye çalışıyordum. Kalbim öyle atıyordu ki sesini duyabiliyordum. Lütfen sakin ol kalbim. Resmen bedenimi sarsıyorsun.

Evime gelmiştik. "Ben arabayı park edeceğim siz inin." dedi Jhope. Arabadan indik. Benim evimin önünde duruyorduk. "Sizi gördüğüme hala inanamıyorum. Hayatımın en güzel günü bu gündü." dedim gülümseyerek. "Merak etme bizi daha sık göreceksin." dedi Jungkook. "Nasıl yani?" dedim. "Eninde sonunda öğreneceksin. Karşı apartmanında kalıyoruz." Suratlarına bakmaktan başka bir şey yapamadım. "Bugün orada Jin oppayı gördüm sanırım. Orada bir şeyler olduğunu sezmiştim zaten." dedim şaşkınlıkla. Üyeler güldü. "Hava soğuk hadi içeri geç." dedi bir gülümsemeyle Jimin. Gülümseyerek başımla onayladım ve anahtarımı çıkartıp kapıyı açtım. İçeriye girerken onlara son defa baktım. Gülümseyip içeriye girdim.

BTS Next Door x pjmHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin