13

4.2K 309 24
                                    

Dün çektiğim fotoğrafı ana ekran arka planı yaptım. Her ihtimale karşı kilit ekranına BTS'nin bir fotoğrafını koydum. Telefonu açan birinin o fotoğrafı görmesini istemem. Zaten telefonumda şifre olduğu için ana ekranı göremez.

Teneffüs zili çaldığında telefonumun kilidini açıp fotoğrafa baktım ve gülümsedim. Taeho yanıma gelip "Ya! Elemeleri geçtim. Eğer beni seçerlerse stüdyoya katılabilirim." dedi. "Woah. İyiymiş. Elemeleri geçtiysen belki seçilebilirsin." dedim. "Tabiki de gireceğim. Benim gibisini almayıp da kimi alacaklar?" dedi. Ona ne diyorsun sen bakışı attım. Omuz silkip sınıftan çıktı.

Bir anda aklıma esen bir düşünceyle bahçeye indim. Okulun sınırlarını belirleyen tellerden karşıdaki restoranta baktım. Dün oturduğumuz yer boştu. Gerçekten ciddi ciddi onlarla yemek mi yedim yani? Çok tuhafı bu. Sanırım bu restornta her gelişimde oraya oturacağım.

Zilin çalmasıyla sınıfa çıktım. Ders matematik iken sınıfa sınıf hocasının gelmesiyle dikkatimi hocaya verdim. "Sınıfımıza yeni birisi katılıyor. İçeri gelebilirsin." Saçları küt bir kız içeri girdi. "Ben Choi Bom Yeon. Transfer öğrenciyim." dedi ve eğildi. Hoca sınıftaki tek boş sıra olan arkamdaki sırayı gösterip oraya geçebilirsin dedi. Kız arkamdaki sıraya yerleşti.

Öğle arası olunca telefonumu alıp yemekhaneye gittim. Yemegimi alıp kimsenin olmadığı bir masaya yerleştim. Karşımdaki sandalyede bir hareketlilik hissedince kafamı kaldırıp baktım. Bom Yeon gülümseyerek "Oturabilir miyim?" dedi. Başımı sallayarak onayladım. Sevinmiş bir şekilde karşıma oturdu.

"Bu arada ben Kim So Yeon. Sende Bom Yeon olmalısın." dedim. "İkimizin adında da Yeon var." dedi gülerek. Telefonuma bildirim gelmesiyle masadaki telefonumu elime aldım. BTS tweet atmış! "Oh. Sende mi Army'sin?" Bom Yeon'a baktım. "Evet. Sen Army misin?" dedim şaşkın bir şekilde. Heyecanla kafasını aşağı yukarı salladı.

"BTS tweet atmış." Diyip ona Jungkook'un attığı tweeti gösterdim. Başını yana yatırıp hayran olmuş bir şekilde resime baktı. "İşte benim biasım." dedi. "Benim ki de Jimin." dedim. Güldük. Yeni bir tweet daha attılar. Bunu Jimin atmıştı. "Jimin sesimi duyup tweet attı galiba." dedim mutlu bir şekilde. Fotoğrafı açıp yüz hatlarına zoom yaptım. "Bana da göster lütfen." telefonu ona çevirdim.

Bom Yeon ile kol kola sınıfa ilerlerken aklıma bu gece Spring Day'in çıkacağı geldi. "Ya, Bom Yeon. Bugün büyük gün. Biliyorsun değil mi?" dedim ona dönüp. "Bilmez olur muyum? Sabaha kadar stream yapacağım." dedi gurulu bir şekilde. "Bende. Haberleşelim. Telefonunu ver de numaramı yazayım." dedim elimi ona uzatarak. Üniformanın ceketinden telefonunu çıkartıp verdi. Numaramı So Yeon diye kaydedip geri versim.

Sıralarımıza oturduk ve biraz konuştuktan sonra hoca geldi. Bir kaç derse daha girdikten sonra çıkış zili çaldı. Bom Yeon'la ayrılıp evime gittim. Sabaha kadar uyanık kalacağım için ders çalışıp hemen uyumalıyım. Bangtan, Army'ler olarak bir rekor kırmanıza sonsuza dek yardım edeceğiz!

BTS Next Door x pjmHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin