Brat School ~ 15.bölüm

4.2K 246 21
                                    

“ Nasıl olduğumu bugün sormayacak mısın? “ Jongin elleri cebinde okul kapısından içeri girmeye hazırlanan Kyungsoo'yu tek adımda önüne geçerek durdurdu. Kyungsoo sırtının ağrısı yüzünden gece fazla uyuyamadığından dolayı sersem gibi hissediyordu kendini. O yüzden de karşısında aniden Jongin'in belirmesiyle bir süre afallamıştı.

“ Oh “ diyebildi sonunda kendine gelerek. Üzerinde ki ceketini düzeltip – Artık okulun verdiği üniformaları Xiumin'in yardımı ya da zorlamalarıyla doğru düzgün giyiyordu – Jongin'e döndü. “ İyi görünüyorsun. “ Sonunda Jongin'in yüzüne iyice baktıktan sonra başını aşağı yukarı yavaşça sallayarak ardından tekrar yürümeye başladı.

Jongin'de arkasından şaşkınca ona bakakalmıştı. Onun yanı başında incinen belini umursamadan saatlerce rahatsız bir koltukta iki büklüm uyuyan çocuk şimdi onunla hiçte ilgileniyormuş gibi gözükmüyordu. Tavırları oldukça çabuk değişebilen bir yapıya sahipti Do Kyungsoo. Ve Jongin bunu hiç sevmiyordu.

Jongin kaşlarını çatıp Kyungsoo gözden kaybolduktan sonra sinirli bir şekilde sınıfa doğru yürüdü. Ve koridorda onu bekleyen Baekhyun ‘ u görünce siniri 10 katına çıktı. Hızla attığı adımlarını kesti. Arkasını dönüp başka yerden sınıfa gitmeyi planlamıştı fakat bütün planı suya düştü ne yazık ki. Annesine onu da peşinde götürmesini kaç kere söylemişti üstelik. Ama o Byun Baekhyun ‘ du. Kimse ona istemediği bir şeyi yaptıramazdı.

“ Hyung! “ Baekhyun, Jongin'i görür görmez hızlı adımlarla yanına gidip o ne kadar itiraz edip kurtulmaya çalışsa da Jongin'in koluna girmeyi başardı. “ Bende seninle aynı sınıftayım hyung. “ Baekhyun sevimli bakışlarla Jongin'e bakmaya devam ediyordu.

“ Aish! “ Jongin ani bir hareketle kolunu sarsarak Baekhyun ‘ dan kurtardı kendini. “ Aptal mısın? Seninle aynı yaştayız. Bana Hyung demeyi kes. “ Jongin buz bakışlarını Baekhyun ‘ dan çekti bir süre sonra.

Sınıf kapısını açarak içeriye girdi ardından. Bayan Song çoktan dersine başlamıştı. Jongin ve Baekhyun haricinde, Kyungsoo ‘ da derse geç kalmış görünüyordu, tahtada beklediğine göre.

“ Do Kyungsoo, Kim Jongin,  size kaç kere dersime geç k – “ Bayan Song sözünü tamamlayamadı. Jongin'in bakışlarıyla karşılaşınca susmak zorunda kalmıştı. “ Tamam, oturabilirsiniz. “ Kyungsoo alaylı bir tavırla bakışlarını Bayan Song ‘ dan çekip Jongin'e bir kez bile bakmadan – ortak ders olduğundan – Minseok'un arkasında ki sırasında yerini aldı ve başını çevirerek camdan dışarıyı izlemeye başladı Baekhyun kendini tanıtırken. Jongin ise sinirinin yeniden çıktığını hissedince ellerini cebine atarak sırasına geçti.

Baekhyun ise kendini uzun uzun anlatarak dersin yarısının geçmesini sağlamıştı. Ve sonra – ki sonunda – kendini övmeyi kestiğinde tek boş yer olan Taehyun ‘ un arkasına geçti.

Ne kadar da iyi bir seçimdi. !

~ ~ ~

“ Kyungsoo ~ ah! “ Minseok kocaman gülümsemesiyle büyük bir hızla aştığı koridorun sonunda camdan dışarıyı izleyen Kyungsoo'nun yanına gitti.

“ Ne? “ Kyungsoo boş bakışlarıyla yanında duran güler yüzlü Minseok'a döndü.

“ Sana diyete başladığımı söylemiştim. “ Minseok heyecandan yerinde tepinecek duruma gelmişti, neredeyse. Etrafta hiç kimse olmadığından bu kadar rahat davranıyordu tabi ki de.

“ Evet, hatırlıyorum “ diyerek kestirip atmayı denedi Kyungsoo ama  Minseok kaldığı yerden konuşmasına devam etti.

“ Bugün 1 hafta oldu. Tartıldım ve tam 4 kilo verdiğimi gördüm. “ Sonunda bombayı patlatmıştı. Sevinçli kahkahalarıyla suratı asık Kyungsoo'nun etrafında birkaç tur attı.

Brat SchooL (✓)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang