Brat School ~ 18.bölüm

4.1K 252 6
                                    

Vote ve Yorum lütfeeeeeen ~ ♡

“ Do Kyungsoo. “ Minseok yavaş adımlarla yatağında oturmuş telefonuyla oynayan Kyungsoo'ya doğru yaklaştı çekingence. En son ona yalan söyleyip Jongin'in peşinden koşturduğu için oldukça kızmış saçını dağıtmıştı.

“ Ne? “ Kyungsoo artık oynamaktan sıkıldığı telefonunu yanı başında duran komedinin üzerine koyarak Minseok'a döndü.

“ Sen..” Minseok dilinin ucundaki lafı nasıl söyleyebileceğini bir türlü bulamıyordu. Eğer onu direkt söylerse Kyungsoo bir bomba gibi patlayıp yeniden üzerine saldırabilirdi. Belli olmazdı.

“ Ya~ Kim Minseok! Konuşmaya başlayacak mısın? “ Kyungsoo kızgın bakışlarıyla uzandığı yatakta pozisyonunu değiştirerek, sırtını duvara yaslayıp oturmaya başladı.

“ Sen, Kim Jongin, gerçekten.. “ Minseok birkaç saniye daha duraksayıp alnını kaşıdı ve derin bir nefes alarak tekrar konuşmaya başladı Kyungsoo'nun iyice öfkelenmeye başlayan ifadesini gördüğünde. “ Daha önce sorduğumda reddetmekle kalmayıp beni azarladın da ama şimdi senden gerçekten bir cevap almak istiyorum. Siz, çıkıyor musunuz? “ Minseok bir oh çekerek sonunda kendini yatağına attı.

Kyungsoo'nun üzerine atlaması ya da bağırıp çağırmasını bekledi uzun bir süre ama ondan hiçbir tepki gelmedi. Minseok bir süre sonra başını kaldırıp Kyungsoo'ya baktığında kendi kendine gülümsediğini gördü.

Ve buda onun sorusunun kesin bir cevabıydı zaten. Minseok buna sevinmelimiydi bilemiyordu. Kim Jongin’i, Baekhyun'un ile çatıda yalnız görmüştü. Kyungsoo'yu aldatıyor olabilir miydi? . Ya da Baekhyun’u daha önceden tanıyordu ve onu aldatıyor da olabilirdi.

“ Ya ~ Kim Minseok sende telefonunu almışsın. “ Minseok düşüncelerinden sıyrılıp masanın üzerinde duran şarjdaki telefonuna baktı.

“ Evet, okul kurallarını okumuş olsaydın sende telefonunu başkasının yardımı olmadan alabilirdin. “ Minseok ilk defa Kyungsoo'ya karşı böyle sert bir şekilde çıkışmıştı.

“ Ne? “ Kyungsoo, Minseok'un açık sözlülüğüne ve ona üstü kapalı azarlamada bulunduğundan oldukça şaşırmıştı. Minseok'un kendine olan güveni yerine oturmaya başlamıştı galiba.

“ 2 hafta boyunca okulda hiçbir sorun çıkarmayıp müdür Lee So Man’ın gözüne de girebilirsen, sana telefonun geri veriliyor. Ayrıca ufak da olsa dönem bitmeden okuldan 1 ya da 2 hafta önce mezun olabilme şansında var.” Minseok bütün gerçekleri söylemişti.

Kyungsoo ise olanları anladığında kendini büyük bir boşlukta gibi hissetti uzun bir süre. Jongin, kendi telefonunu almakla kalmamış, Kyungsoo'nun kini bile almıştı. Ünlü iş adamı babası Bay Kim Seunghoon solayısıylada oldukça gözde bir öğrenci olup Lee So Man’ın listesinin başına girmişti. Ve böylelikle ..

Bu pazartesi -3 gün sonra- okuldan ayrılacaktı. Kyungsoo'yu geride bırakarak. Ve bunun gibi böyle önemli bir şeyi ona söyleme gereği bile duymamıştı.

“ Kyungsoo~ah, iyi misin? “ Minseok yerinden kalkmış Kyungsoo'nun yanına kadar gelmişti tekrardan. Birkaç dakikadır aynı yere odaklanmış, gözünü bile kırpmadan donup kalmıştı.

“ O zaman Kim Jongin,  gidiyor. “ Ağzının içinde bir şeyler daha gevelemiş ama bunu kendi bile anlamamıştı.

“ Ne? “ Minseok şaşkınca ona bakmaya devam ediyordu Kyungsoo'nun dediklerinden birşey anlamayarak.

Kyungsoo ciğerlerine uzunca çektiği nefesi sertçe dışarı üfleyerek yatağından kalktı. Kapının yanında duran botlarını ayağına geçirdikten sonra montunu alarak, Minseok peşinden ne kadar dil dökse de onu dinlemeyip kendini odadan dışarı attı hızla.

Brat SchooL (✓)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang