Köszönet nyilvánítás

551 40 30
                                    

"De drágám, a végén a saját hősöd leszel, mert mindenki más túl elfoglalt ahhoz, hogy megmentsék magukat."
⬆️

Sziasztok!😊

Először is.
Kezdjük egy rövidke magyarázattal, mert ennek a történetnek nem lesz folytatása. 🙂

1) Igyekeztem a történetben kiemelni, hogy Maria maga a Halott Királynő. A halála nem is igazi halál volt de valahogy vissza kellett térnie az Alvilágba, hogy ott uralkodhasson tovább. Azzal, hogy Nico leszúrta őt, nem csak a szenvedését rövidítette le, hanem segített neki felvenni az isteni alakját.
Mariának  Alvilágban kell maradnia Kiskirálynőkkel, és ellátni a szerepkörét, vagyis felügyelni a Tartaroszt, és onnan lentről segíteni a Szellemkirályt.

2) Az utolsó részben Nico által megemlítettem az Elátkozott Testvéreket is. Ez csak annyit takar, hogyha Nico is meghalna, nem a Tartaroszba, kerül, hanem hasonlóan, mint Maria, neki is meglesz a saját dolga a halottak körül.

3) Már az első három rész megírásakor tudtam, hogy Willé lesz az utolsó mondat. Teszem ezt azért, hogy éreztessem Nico boldogságra való kilátásait. Elvesztett maga körül mindenkit, aki fontos volt számára - két testvért, az anyját, és egy kicsit önmagát is. Beleszeretett Percybe, ezzel együtt világossá vált számára, hogy még ilyen téren is kissé különc - szerinte. Egyoldali szerelem, szégyenérzet, megbántottság és magány jellemezte őt. És mindazok után, hogy ezeken keresztül ment, csak úgy berobban Will. Az pedig, hogy az ő kapcsolatuk hogyan alakul, azt mindenkinek egyéni dolga eldönteni. 😄

Én nagyon szépen köszönöm a rengetek csillagot, kommentet, sokszor azt éreztem, hogy tényleg jó az, amit csinálok, Nektek hála!
Ezer köszönet és hála, hogy ezt kimutassam, mindenkit meghívok egy Happy Meal-re! ❤️🍟

Nagyon remélem, hogy jó részeket írtam, és ezúton bocsánatot kérek azért, mert köcsög unikornis voltam, és mindig pont érdekesnek ígérkező helyeken hagytam abba a részeket. 😅🙏🏻
És azért is, mert néha orbitális marhaságokat írtam. 😂
Remélem, azért megérte várni a fejezeteket. 😊❤️

Szerintem lesz még később könyvem - sőt, biztos vagyok. Reménykedek benne, hogy ott is elkapom az ízléseteket, és ismét gazdagodhatok a Ti csillagaitokkal és kommentjeitekkel.  😊
Csendben megsúgom, ez a történet áll hozzám eddig a legközelebb. 😁

És egy búcsú kérdés: szerinted Te kire hasonlítasz legjobban külsőleg és belsőleg (külön-külön) a Percy Jacksonból, és miért?

Versenyesek!
Még négy napotok van, és 20-án eredményt hirdetünk!

♥️

Hádész útja [𝒫𝑒𝓇𝒸𝓎 𝒥𝒶𝒸𝓀𝓈𝑜𝓃 𝒻𝒶𝓃𝒻𝒾𝒸𝓉𝒾𝑜𝓃]Where stories live. Discover now