Suga

1K 52 12
                                    

-Va sta minunat,doamnă.
Tu:Mda....mulțumesc.
Te aflai într-un magazin cu rochii de mireasa împreună cu mama ta.
Erai acolo împotriva ta, tu fiind obligata de părinți ta sa te casatoresti cu fiul șefului lor. Nu cunoșteai motivul dar cert este ca nu îți doreai deloc asta, mereu ai visat sa te casatoresti dar cu persoana iubita nu cu un băiat pe care nu l-ai întâlnit niciodată.
După ore de probat, plimbat și fugit ajungi acasă obosită,te îmbraci cu pijamalele si te culci cu gândul la ziua cea mare care va avea loc mâine.
A doua zi ești trezita de mama ta și începi pregatirile, după ore de chin ești gata. Când te vezi ramai mască,nu credeai ca ești tu cea din oglinda.
Ești anunțată ca este timpu sa înceapă ceremonia, te așezi în fata uși fiind ținută de mână de tatăl tău.
Ușile se deschid. Cu pași mărunți te îndrepți spre altar unde se afla preotul și cel ce avea sa îl numești "sot" pentru tot restul vieții. Figura lui îți era cunoscuta dar nu puteai sa îți dai seama cine era. Acesta era îmbrăcat cu un costum negru și o cămașă alba care ii scotea mușchii in evidenta dar ce era cu adevărat interesant era parul lui de un albastru marin care te fermeca.
Ajunsa în fata altarului tatăl tău îți dă mana bărbatului din fata ta soptindu-i un "ai grija de ea",el dând aprobator din cap.
P:Ne-am adunat azi, aici, pentru a uni destinele a doua suflete în Sfânta taina a căsătoriei.
-(N/T) îl iei pe Min Yoon-gi sa îți fie soț la bine și la greu și sa va iubiți pana moartea va v-a despărți?
Ramai socata când ii auzi numele, Yoon-gi, prietenul tău de când erați mici, el este cel cu care te casatoresti. Nu îți venea sa crezi, tu și el ati fost de ne despărțit pana la liceu, ai fost mereu îndrăgostită de el dar știai ca nu ai șanse pentru ca el te vedea mereu ca pe o sora. După ce a-ți terminat liceul drumurile voastre s-au despărțit,ai încercat sa îl suni dar își schimba-se numărul iar el nu te-a cautat niciodată.
Tu:Da!
P:Min Yoon-gi o iei pe (N/T) sa îți fie soție la bine și la rău și sa va iubiți pana moartea va v-a despărți?
Yg:Da!
P:Prin puterea divina data de Dumnezeu va declar soț și soție
Poți săruta mireasa.
Nu mai așteaptă nimic ca te trage într-un sărut care pare timid dar este cu adevărat plin de dorința.
După ceremonie urmează petrecerea unde cei doi miri trebuie sa o deschidă cu dansul marilor.
Tu : De ce nu mi-ai spus ca ești tu? De ce o căsătorie? De ce nu m-ai cautat? Am crezut ca mai uitat.
Yg:Pentru ca ai fi fost socata su ai fi refuzat, pentru ca părinții mei doreau sa ma căsătoresc cu o fata care sa fie demna de nora iar tu erai perfecta și doream sa te revăd, am vrut sa te sun dar eram mereu ocupat cu compania și am auzit ca ți-ai schimbat numărul. Îmi pare rău. Te iubesc.
Tu :Si eu te iubesc, Yoon-gi, și eu.
După acea și tu și Yoon-gi a-ți rămas împreună ca soț și soție ca după doi ani sa dai naștere unui băiețel frumos și sănătos.

__________________________
Hei amigo am venit cu un nou capitol, sper sa va placa și dacă aveți idei va rog mult sa le împărtășiți cu mine(am cam intrat în pana de idei.😅😂)
Pana la idolu următor va pwp😘😉💖😀

K-pop one shot. Where stories live. Discover now