13. Natsukashii

9.9K 404 31
                                    

{Claire}

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


{Claire}

Zuchtend draai ik me nog een keer om in bed. Ik kom maar niet in slaap. Steeds denk ik terug aan de avond met James. Aan onze kus, zijn lach, alles. Ook al hadden we al een keer gezoend, het voelde als de eerste keer. Het was beter dan al mijn verwachtingen.

Mijn dekbed voelt te warm tegen mijn lichaam en hopeloos probeer ik een plekje te vinden waar het wat koeler is. Heel mijn bed is echter warm. Een diepe zucht verlaat mijn mond waarna ik het dekbed van me af sla en uit bed stap.

In de woonkamer neem ik plaats op de bank en bekijk mijn telefoon.

'Hey, ik hoorde je kamerdeur dichtgaan.' Ik kijk op en zie James staan. 'Kan jij ook niet slapen?'

'Nee' verzucht ik. 'Ik kan gewoon niet lekker in mijn bed liggen. Alles is te warm.' James grinnikt en loopt naar de keuken. Even later komt hij terug met een glas water in zijn handen en overhandigt hij die aan mij.

'Dank je' glimlach ik. Hij neemt naast me plaats en leunt tegen de rugleuning aan.

'Hoezo kan jij niet slapen?' vraag ik. James haalt zijn schouders op.

'Ik moest gewoon steeds aan onze date denken' mompelt hij. Ik laat mijn blik op hem vallen en zie dat zijn wangen licht zijn gekleurd.

'Ik ook' geef ik toe. Dat is het enige waar ik nog aan kan denken. Zijn lippen op de mijne, en hoe graag ik ze opnieuw wil voelen. James kijkt me aan. Zijn blauwe ogen staren intens in de mijne waardoor ik mijn hart sneller voel kloppen. Als je zou kunnen verdrinken in iemands ogen zou ik nu verdronken zijn. Zijn ogen zijn net zo blauw als de oceaan.

'Heb je trouwens nog iets van Brooklyn gehoord?' vraag ik. James schudt zijn hoofd.

'Gelukkig niet.'

'En van Liza?' vraag ik zacht en snel neem ik een slok van mijn water.

'Na die foto niet meer.' James pakt zijn telefoon en zoekt iets op. Niet veel later vullen de eerste klanken van "How would you feel" van Ed Sheeran de kamer, ons liedje. Een glimlach ontstaat op mijn gezicht.

'Die avond was perfect' zucht ik. James knikt instemmend en schuift wat dichter naar me toe.

'Deze nacht is ook perfect' mompelt hij. 'Ik zit hier veel liever met jou om drie uur 's nachts dan dan ik alleen in bed lig.'

'Ik zit hier ook liever met jou' beken ik en ik zet mijn glas water op tafel.

'Je bent zó mooi' fluistert James terwijl hij zijn vingertoppen over mijn wang laat glijden. Hoe kan hij dat in godsnaam nu nog zeggen? Ik heb geen make up op, mijn haar zit in een slordige knot en ik heb een groot t-shirt aan wat dient als mijn pyjama. Toch voel ik me door zijn woorden mooi. Het is lang geleden dat een jongen me heeft gecomplimenteerd, écht heeft gecomplimenteerd. Ik kreeg af en toe wel opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd dat ik een "lekkere kont" heb of dat ze me "willen doen".

Skinny love Where stories live. Discover now