Eyes'Lips'Breath

458 24 2
                                    

"Bilmem , olabilir"

Dedim ve içeri girdim. U şeklinde bir masaya oturduk.Erkekler centilmenlik yapıp herkese içecekleri sormaya başladı. Zaten bana sormayacakları için benden kendim kalkıp almaya yeltendim.Omzumda bir el hissettim.

Shawn

Bilmiyorum bu çocuk çok tatlıydı ama ona ne hissediyorum bilemiyordum. Bana dokununca içim kıpır kıpır oluyo ve ellerim titriyodu.

"Ne içersin Selena?"

"Gerek yok Shawn , kendim gidip alırım."

"Eş olduğumuzu unuttun herhalde" dedi ve göz kırptı.

'EŞ'

Evet gerçektende eştik.

Gülümsedim ve White Chocolate Mocha diye cevap verdim.Başını salladı ve gitti. Liz bana döndü ve o neydi öyle bakışı attı. İkimizde gülmeye başladık.Liz'in yanına oturup konuşmaya başladık. Çocuklar turlarında olan komik olayları anlattılar. Bir keresinde Cameron bacağını vax ile ağda yapmak istemişler ve bantın nerdeyse hepsi bacağında kalmış. Ve turşu yeme yarışmasını yapmışlar. Matt kaybetmiş çünkü turşudan nefret ediyomuş

Turşu? Omletten sonraki aşkımdan nasıl nefret edebilirdi.Masada Shawn , Cameron ve Taylor yoktu.Kahve alıyorlardı.Bugün Nash'in Avusturyalı sevgisili gelecekmiş. Adı Lydia imiş.Acaba nasıl bir kızdı? Derken kafeden kumral , yeşil gözlü ve fiziğin kızı olan , bir kız içeri girdi. Nash'in gözü faltaşı gibi açılmıştı.

"Lydia"diye bağırdı ve koşarak sarıldı ve öptü.

Öptü

Öptü

Öptü

Birisi şunları ayırabilirmi? Tamam çok tatlılardı ama kafe ortasında öpüşmek nedir yani ?. Ama sonradan bende sevgilimi aylardır görmesem öperim öyle.

"Shawn'lar nerde" dedim.

Cümlemi bitirmeden Shawn geldi.Kahvemi uzattı.Evet işte o andı. Ellerimiz birbirine değdi. Yüzümün kızardığını ve kalbime giren o sancıyı hissedebiliyorum. Kusursuzluğun tanımı Shawn Mendes'ti.

"Teşekkür Ederim" dedim ve o da güldü. Gülüşü içtendi. 32 diş birden gösterip gülüyordu. Saçları ise havalimanı gibiydi. Bu andan itibaren pilot olmaya karar verdim.

Shawn yerine oturdu. Telefonuma mesaj geldi.Mesaj Liz'dendi.

"SEN ÇOK FENASIN SELENA GOMEZ :D"

Mesajda aynen bu yazıyordu.Bende kafamı kaldırıp Liz'e bir hıh bakışı attım. Güldü .Güldüm.Güldük. Kahvelerimizi yudumlarken Lydia ile kaynaştık. O da Liz gibiydi . Cana yakın ve deli dolu. Kahveleri bitirdik ve erkekler kahveleri ödemeye gitti. Bizde üç kız kol kola girip dışarı çıktık ve beklemeye başladık.Beklerken Lydia bir sigara çıkardı ve içmeye başladı.

Tanrım bu güzellikte bir kız neden sigara içsin ki? Sadece zarar.Çocuklar geldi ve herkes arabalara binmeye başladı. Yolun yarısında Shawn arabayı durdurdu.

"Ne oldu" diye sordum.

"Bize geliyormusun?"

"Imm. Peki olabilir ama fazla kalamam"dedim.

Güldü ve arabayı sürmeye başladı.Eve geldiğimizde ev değil saraydı. Eğer Shawn benden hoşlanıyorsa demek ki ben bir Külkedisiyim. Bir zamandan sonra büyüm bozulacak.. Shawn gel korkma dedi ve elimden tuttu. Hiçbirşey demedim çünkü bu anı bok etmek istemiyodum. Kendimi bırakıp takip ettim. Kapıyı küçük bir kız açtı.

"OOOO ABİİİİİ" dedi ve kahkaha atmaya başladım . Neden diye düşünürken elimi hissettim. Ben bir maldım . Saf bir mal . Açan kız kardeşi olmalı ve bizi el ele görmüştü.

"Aaliyah arkadaşlarınla falan oynasana sen" dedi Shawn.

Aaliyah onu takmadı ve odasına çıktı. Elimi sertçe çektim. Shawn bana baktı ensesini tuttu ve özür diledi. Bende sorun değil dedim ve sarıldım. Çok mu aşırıya kaçmıştım acaba . Bende elimi enseme koyup özür diledim ve güldüm. Evet ilk flört anımızı kapıda yaşamıştık. Shawn hadi gel dedi ve içeri girdi. 2 merdiven çıktık. Ofisine girdik . Ofisi bir sürü hayran yapımı kartonlar ve resimler vardı. Gerçekten hayranlarına önem veriyordu. Ofisin bir köşesinde gitarları vardı.

"Bir şarkı hazırladım ve ilk senin duymanı istedim" dedi ve elimden tuttu ve yatağa oturduk. Evet yeniden kalbime sancı giriyordu.

"Şarkının adı Everthing Better With You" umarım beğenirsin"

Kafamı salladım ve çalmaya başladı. Dakkalarca izleyebilirdim. Sesini dinleyebilirdim. Şarkı söylerken kendinden geçişini. Dudakları kuruduğunda diliyle ıslatışı. Galiba seviyordum.

Seni seviyorum Shawn Mendes. Diye geçirdim içimden. Şarkı bitti ve bana bakıyordu.

"Tek kelimeyle mükemmeldi Shawn"dedim ve elini tuttum.1-2 dakka böyle durduk ve Shawn bana yaklaşmaya başladı. Aramızda bi nefeslik mesafe vardı.

Hissediyordum . Dudaklarının sıcaklığını. Baştan çıkaran parfümünü .Gözlerinde derinlik......

Ama hayır böyle birşey olamazdı. Kafamı geri çektim.

Shawn " Selena, gerçekten özür dilerim. Lütfen..."

"Sorun değil , şarkı çok güzeldi"dedim ve odadan çıktım . Merdivenlerden inip dışarı çıktım. Shawn pencereden seslendi.

"Sanırım bir arabaya ihtiyacın var" dedi ve aşağı indi. Arabaya bindik ve hiç konuşmadık. Olanları Lydia ve Liz'e anlatmak için sabırsızlanıyodum.

"İyi Akşamlar

"İyi Akşamlar"

"Şeeeey.. Selena ?"

"Efendim"

"Yok bişey"

"Peki"

Dedim ve eve geldim . Annem uyuya kalmıştı. Kucağında ise gracie. Gracie 2 yaşındaki kardeşim. Odama çıktım ve kendimi yatağa fırlattım. Olanları düşündüm ve uyuya kalmışım.

....

*SAAT : 02:41*

Telefonuma gelen mesajla uyandım ve sabah giydiğim kıyafetlerimle uyuduğumun farkına vardım.Pijamalarımı giydim ve telefonumu açtım

"1 Yeni Video : Justin"

Hala bildirime bakarken camdan bir ses geldi.

*ÇIT , ÇIT 'yürüme sesleri'.....

Everything Better With YouWhere stories live. Discover now