May I Tell You Something

248 16 2
                                    

Merhaba arkadaşlaaar.Biliyorum çok uzun bi zaman oldu . Bazılarınız bana kızgın. Ama sınav haftamdı kusura bakmayın lütfen. En son baktığımda 771 olmuşuz ! Gerçekten çok teşekkür ederim. Sizden tek istediğim YORUM yapmanız.Lütfen kısa da olsa bir yorum atın ki ben bölümün iyimi kötümü anliyim. Bölüm biraz saçma olabilir çünkü hastayım sizi bölümsüz bırakmamaya çalışıyorum. Neyse. İyi okumalar...

Not : Bölüm gerçekten kısa oldu ama lütfen kusura bakmayın

Yere düşmüş deli gibi ağlıyordum.Titremekten artık kontrolu kaybetmiş bir vaziyette.Gözlerimden yaşlar musluktan su akar gibi akıyordu.Kendimi durdurmaya çalışıp ayağa kalkmaya çalıştım.Elimi arabaya yasladım ve arabadan güç aldım.Arabaya yaslanarak kalktım ve gözlerim kararmaya , etrafım bulanıklaşmaya başladı.Son duyduğum bi kaç ses bi erkek sesiydi.

"SELENAA ! SELENA !"

Gözlerimi yavaş yavaş açtığımda hastahanede olduğumun farkına vardım.Çok uyumak istiyordum.Nedense yorgundum.Justin in bana yaptığı şeyden acaip etkilenmiştim.Bu düşüncelerden elimde bi sıcaklık hissettiğimde ayrıldım.Kafamı yavaşça yana döndürdüm.Yanımda Shawn vardı.İki eliyle elimi sarmış , aşağı bakıyordu.Zar zor Shawn diyebildim.Hemen kafasını kaldırıp bana baktı.

"Selena iyi misin ! Ne oldu?"

Bir süre konuşmayınca , konuşmak istemediğimi anladı.

"Peki . Sen uyu . Sonra konuşuruz."

"Shawn , neden hastahanedeyiz"

"Tansiyonun düşmüş, çok fazla"

Başımı tamam anlamında salladım ve tekrar kendimi uykunun şefkatli kollarına bıraktım.

Gözlerimi bidaha açtığımda evdeydik.Sonunda.Kendimi dinlenmiş hissediyordum.Yavaşça ayağa kalktım ve etrafıma bakındım.Ellerimi saçlarımda gezdirdim. Ve olayları süzgeçten geçirdim.Ağzımın kuru olduğunu farkedince aşağı meyve suyu almaya gittim.Hızlıca merdivenlerden indim ve mutfağa yöneldim.Buzdolabını açtım ve gözüm meyve suyunu aramaya başladı.

"Birşey mi arıyorsun"

Dolaptan hemen bi patates alıp arkama döndüm.

"Eğer ben bir hırsız olsaydım inan ki o patatesle bir şansım olmazdı"

Evet olurdu.Shawn dı bu.Patatesi karnına geçirdim.Oh iyi oldu.

Shawn gülmeye başladı.Kendimi durduramayıp bende gülmeye başladım.

Shawn " Birşeyler yemek istersin diye içerde sana bikaç şey yaptım."Gözlerini dolaba dikti.

"Ve meyve suyuda koydum"

Hoşt be.Nerden biliyordu bu meyve suyu alacağımı.

Sırıttım ve Shawn a teşekkür ettim.Beraber içeri geçtik ve ben tıkınmaya başladım.Gerçekten hayvan gibi yerim.Shawn bana bakıyordu.

Shawn hareketlendi ve bana döndü

"Selena sana birşey söyleyebilir miyim"

"Efendim"

"Ben şey..."

Everything Better With YouWhere stories live. Discover now