Hayatımın bitişi

2.8K 67 7
                                    

'Deniz ne olur gitme .. Beni de götür... Deniz... Seni oraya tek gönderemem ...'.. dediğimde kapı çoktan kapanmıştı ..

Dizlerimin üstüne çökmüş ellerimi yüzüme kapatmıştım . Feyza kollarını bedenimden çektiği halde peşlerinden gidemiyordum . Ruhum , bedenim çökmüş haldeydi. Kalkacak gücüm , peşlerinden gidecek cesaretim yoktu . Feyza karşımda dikilip ellerimi yüzümden çekti.

'Ee ne duruyorsun gitsene ' ' dediğinde  ona baktım .. Az önce gitmeyeyim diye beni kollarımdan tutan kız şimdi karşıma dikilmiş git diyordu .

'Sen ne yapmaya çalışıyorsun ' derken yerden kalkmaya çalışıyordum . Merdivenin başlıklarından tutunarak ayağa kalktığımda omuzlarından tutundum . Dengede duramıyordum . Feyza'nın omuzundan tutundum ama geriye çekildi. Geriye çekilmesiyle dengemi tekrardan kaybettim ve merdivenin başlıklarından tutundum .

'Dokunma bana . Sen nasıl bir insansın . Senin yüzünden abime ya da Deniz'e bir şey olsun seni öldürürüm ' dedi parmağını sallayarak ..

'O zaman neden beni tuttun ?' dedim ayakta durmaya çalışırken .

'Deniz'in yanında seni tutup peşinden gitmeni engelleyerek Deniz'in istediği bir şeyi yapmış oldum . Daha sonradan bana teşekkür edeceğine eminim ' dedi sinirli bakışlarını gözlerimden ayırmadan .

'Se-sen yok-sa..' dediğimde daha cümlemi tamamlamama izin vermemişti..

'Evet ben Deniz'i seviyorum .. Hem de küçüklüğümden beri.. Kendimi bildim bileli..' dediğinde şaşırmamıştım . Bildiğim bir şey değil miydi sanki ?

'Melis ya da sen umurumda bile değilsiniz. En azından Melis Deniz'e yakışan türdendi. Deniz'i onun  yanında kıskanıyordum . Ama sen ilgimi bile çekmiyorsun . Elbet bunu Deniz'de fark edecek ' dedi konuşmama izin vermeden .. Kendimi toplayarak dik durmaya çalıştım . İşaret parmağımı kaldırıp yüzüne tuttum .

'Sen küçük cadı . O küçük beynine şunu sok . Biz Deniz'le nelere karşı koymadık ki ! Ama aşkımız hepsinden üstünden  geldi. O yüzden o pis laflarınla sevgimizi kirletmeye kalkma . Şimdi küçük bir çocuk gibi davranmayı kes . Bana evin adresini ver ..' dedim ağlamaklı sesimi ciddileştirerek .

'Nihayet aklın başına geldi.. Bende seninle geleceğim . ' dedi merdivenden aşağı inerken . Şu an buna karşı çıkacak değildim . Onları bulmak için bu kıza ihtiyacım vardı .

..

'Neden bu kadar yavaş gidiyorsunuz ? Biraz daha hızlı olamaz mısınız ? ' derken tekrar ağlamaklı sesime dönmüştüm . Ne Deniz ne de Buğra telefonlarıma cevap vermiyorlardı ..

'Hanım efendi trafik çok yoğun ..' dedi taksi şoförü.. Bedenim sanki bir ateşin içinde yanıyordu .

Acaba annem iyi miydi ?

Deniz iyi miydi ?

Sonumuz ne olacaktı ?

..

Taksiden indiğimizde Feyza önden gidiyordu . Her geçen saniye adımlarım küçülüyor ,kalp atışlarım hızlanıyordu . . Bahçeye girdiğimizde Deniz'in arabası buradaydı . Tek o değildi.. 3 tane siyah arabada vardı . . Gerçekten buradakiler Arif ve adamları olabilir miydi ?

'Heyyy ortadan yürümesene ! Canına mı susadın sen . Görecekler şimdi ' diye çıkıştı feyza . Yanına giderek fısıldayarak konuştum .

'Ben böyle burada bekleyemem . Deniz ,annem , buğra içeride . Ben içeri giriyorum ' dedim ilerleyerek .

Kolumdan tutarak

'Haklısın . Birlikte girelim. ' dedi yanıma doğru yürürken .

Nefes alış verişlerimi duyamıyordum.. Kendimi bir ölüden farksız hissetmiyordum . Ayaktayım, yürüyorum hatta nefes bile alıyorum ama yaşamıyorum .. Feyza önden giderek bana seslendi .

İçimdeki SenWhere stories live. Discover now