23 . Ziua mea .

127 7 2
                                    

Ça sa vezi ce prieteni am ,ei au ieșit în oraș și peste tot iar pe mine nici măcar nu mau chemat . Cum am spus acum o săptămână, nu îmi mai pasa . Azi ....Ei bine azi fac 22 de ani . Super îs mai bătrână cu un an . Matei a organizat o petrecere pentru mine împreună cu cei de la curse . Drăguț din partea lui și chear nu mă așteptam la ăsta. Matei nar face așa ceva pentru mine. Cred . Ar trebui sa mă pregătesc pentru seara aceasta și nu știu ce sa îmi iau pe mine . Matei a zis sa îmi iau o rochie și haine de schimb .Ăsta înseamnă ca vor fi și curse .
Am ales o rochie dreapta alba și stați liniștiți ca am avut grija ca sa o pot purta , e elastica .parul mi lam ondulat puțin iar în picioare Mi-am luat o pereche de pantofi negri ce îi voi asorta cu plicul.

Știu, cam simpla ținuta dar mie așa îmi place . Imediat vine matei sa mergem , nu știu locul nu știu nimic dar știu ca a organizat ceva și știu ca va fi pe gustul meu .

..
-Waw areti super îmbrăcată așa. Se mira el și se holbează de o juma 'de ora .

-Merci ! Putem merge ? Zic eu
-Sigur ! Haide . Zice el zâmbind.

Ne suim în mașină mea și îl las pe el sa conducă ca eu nu știu locul .

Cam într-o ora ajungem. Suntem într-un loc pe care nu îl cunosc și e foarte sumbru .

-Bun am ajuns! Zice el oprind mașină.
-Aici ?În mijlocul pustietati? Nici muzica nici oameni? Faci cumva mișto de mine,? Zic eu uitându-mă la el foarte serioasa
-Nu ,dar dacă nu vi nu poți ști ce te așteaptă. Zice el .
Ne dam amândoi jos din mașină și eu îl prind de braț apoi mergem habar nam unde .
Într-un final după ce am mers cam 5 minute ne oprim și dintr-o data se aprind luminile și oameni care striga la mulți ani .

Trebuie sa recunosc ca e un loc super și bine organizat , eram pe o pista de curse unde erau mașini de curse parcate lângă noi și o masa ,Défapt mai multe mese cu mâncare și tot felul de dulciuri și practic suntem afară și cerul e înstelat și e foarte frumos, avem și o scena și Waw cât lea trebui sa facă toate aceste lucruri?

-Waw e minunat , nam cuvinte . Zic eu holbanduma la tot și toți.
-Mă bucur ca Îți place . Zice matei .

Totul a decurs bine oameni se distrau, dansau ,cântau , era perfect ăsta pana când pe scena , nepoftiți,  ne invitați se urca băieți cu fetele și încep sa cânte. Mă ridic automat de pe perna uriașă de jos și le fac semn sa nu mai cânte. Se opresc și se uita la mine nedumeriți și nu numai ei ci toți din jur .

-Ce faceți aici ? Vi sa terminat vacanta ?,vati plictisit ? Zic eu
-Bella ce e cu tine ? Întreabă Lara socata
-Oo Lara credeam ca ți-a mâncat pisica limba . Zic eu

Hai știu ca poți și mai mult .

-Bella nu te înțelegem. Ce e cu schimbarea ăsta?  Zice zayn .

-Schimbare ? Care schimbare ? Voi vedeți o schimbare ? Nu zayn eu nu m-am schimbat eu nu mai vreau sa ascund adevărata EU înțelegi?  Eu nu main pot fi cine vrea Lara.

- Of Bella,. Justin e foarte dezamăgit de acest comportament.  Zice Lara lăsând capul în jos

-mai scutește-ma Lara.  Mereu îl bagi pe Justin la înaintare,  mereu lai băgat când nu ți-a convenit ceva la mine.  Justin e mort nu înțelegi?  Lasal în pace nu îl mai pomeni , acum ești cu zayn și dacă vrei sa ști când era Justin viu eram așa cum sunt acum însă tu erai orbita de  el încât sa observi . Lara nu înțelegi ca nu ma mai schimb ? Nu Îți convine de mine,  pleacă Lasă-mă sa trăiesc așa cum îmi place mie ,nam nevoie de mila nimănui. 

-Se vede ca nu Îți pasa de Justin, eu încă îl iubesc , dar tu ?? Tie nici nu Îți mai pasa , e mort de 2 ani și gata ai uitat de el , nu mau te gândești la el . Ești egoista Bella te gândești doar la tine și pe cei din jurul tau îi respingi.  Of Bella nu îmi vine sa cred ca ești o așa. .....
Da sa zică ceva dar intervine Justin.

-Gata Lara.  Pleacă pana nu se înrăutățește situația.  Zice el privind-o urat pe Lara.
-Mersi Justin dar nu era nevoie.  Zic eu și merg spre mașini.  Iau o cheie de la șofer și mă sui în mașină pornind spre un loc necunoscut mie . Tot ce vreau este sa am liniște,  vreau un loc unde îmi pot pune gândurile în ordine și sa mă gândesc bine la ce sa întâmplat în aceasta seara .

Cum spuneam,  vreau un loc liniștit și am găsit,  eram în mijlocul pustietati , eram pe un câmp sau deal sau ce o fi dar sunt sigura ca nu e nimeni pe aici . Opresc mașina si mă dau jos apoi merg ce merg și cad in genunchi la pământ lăsând lacrimile sa curgă. 

Mă durea inima când mă gândesc ca acum ceva timp eram fericita și când mă gândesc ca Lara era ca o sora pentru mine acum nici nu mai știu ce e .
....
Prinsa în gândurile mele nu am observat  ca ploua cu galeata si ca timpul trecuse foarte repede.   Mă ridic de pe iarba uda și dau sa mă duc spre mașină însă simt cum cineva îmi pune mana la gura și mă strânge de mâini iar în fata mea apare o silueta . Nu pot sa văd cine e însă știu ca e un barbat înalt și făcut.

Începe sa îmi fie frica , însă unde e Bella cea curajoasa ? Am mai trecut prin așa ceva . Da dar mă simt slăbită,  fără puteri , stoarsa de energie . Fie ce a fi mă lupt cu toată puterea pe care o mai am .

Îmi iau inima în dinți și îmi fac curaj muscandul pe maimuțoi de mana  apoi încep sa rad sarcastic.

-Hmm crezi ca mie frica de tine ? Zic eu sarcastica .

Hai curaj
- Oh micuța dar isteață și curajoasa . No sa iti fac nimic rău.  Zice el apropiinduse de mine.

Își pune mâinile pe soldurile mele apoi mă lipește de corpul lui ăla pe care lam muscat de mana , apoi mă săruta cu forța măgarul ăsta.  Fiindcă picioarele mele sunt libere îi pușc una fix intre craci,  astfel el se apleacă în jos de durere .

-așa Îți trebuie daca pui mana pe mine jegos împuțit

Îl lovesc și pe ălălalt cu capul în bărbie și îmi ridic rochia mai sus și fug .Bine nu apuc sa fie tare mult ca se ridicat ăla de jos și o fugit după mine.  E foarte rapid . Și eu as fi dacă as fi vrut sa violez pe cineva.

Mă prinde de mana și mă arunca pe jos iar el îi peste mine , mă imobilizează complet și de data ăsta chear nu pot face nimic . Își deschide pantaloni închid ochi așteptând următoarea mișcare a lui însă Dintro data simt cum cineva îl ia de pe mine , deschid ochii și bineînțeles ca nu văd cine e dar profit și mă ridic dar rămân blocată când acesta îl lovește pe ăla de pe mine .Apoi vine și alalat pe care lam lovit și îl lovește pe acesta care ma salvat așa ca sar și eu la bătaie și primesc un pumn de la ăla care lam muscat . Băiatul  care mă salvat reușește sa îi bata pe amândoi apoi mă ia de mana și fugim spre mașină lui cred .

Când ajungem la mașină intram înăuntru iar eu deabia acum văd cine e persoana care sa sacrificat pentru mine și credeți-ma ca sunt socata.

-
Sper, sper din fundul inima sa va placa cât de cât amărâtul ăsta de capitol 😁😆😆

Jelena ✔✔Where stories live. Discover now