38. Miroase a iubire .

105 9 1
                                    

Seara se lasă peste Hollywood, uni oameni se duc acasă obosiți de la munca, alți se duc la restaurante sărbătorind zile de onomastice , alți se duc în cluburi distranduse si invartinduse în jurul alcoolului iar alți. ...Ei bine alți stau pe balcon privind luna cea frumoasa și stelele din jurul ei .

Ding dong!

Închid balconul și cobor scările ajungând la ușă. În fata ușii am parte de o Lara serioasa . Pe bune ? Cand o sa scap de ea ? .

-Ce vrei Lara? Zic eu iar ea intra .
-Sa vorbim , ăsta vreau Bella.
-Sti ca nu avem ce vorbi Lara!
-Bella , tu nu ai ce vorbi, dar eu am multe de spus !
-Ai 5 minute la dispoziție. Dacă nu ieși de Bună voie te scot eu cu tot ca îs în cârje.
-Sa făcut. Zice și se așează pe canapea .
-Hai dai drumul. Zic eu așezându-ma în fata ei

-Bella, în viața trecem prim multe obstacole care mai de care mai grele , eu am trecut prin așa ceva , tu ai trecut prin așa ceva ,toți trecem prin așa ceva , și aceste obstacole pun în pericol și prieteniile strânse, la fel ca a noastră . Bella știu ca am făcut un gest urat când te-am lăsat dar Credema Bella ca nu am vrut . Am zis ca de cât sa te văd moarta mai bine nu mai devenim prietene , nam știut ca o sa ajungă chear la moarte Bella. Mia fost frica înțelegi? Lam pierdut pe Justin +copilul ,și acum tu ? Te rog Bella Iarta-ma, promit ca nu o sa te mai las niciodată singura și o sa te las sa conduci te rog ești singura persoana pe care o mai am din aceasta familie singura care îmi este cea mai apropiat și care mă înțelege mereu . Am copilărit împreună ; păcat sa lăsăm o cearta sa ne despartă pe toată viața.

-Gata a trecut 5 minute , ușa e acolo , drumul îl ști singura . Zic eu indicândui cu mana .

-Bine , dar te rog mai gândeștete. Orice om greșește.
-Bine Bine. Noapte buna .
-noapte buna . Zice ea și iasă pe ușa.

Doamne, am pierdut 5 minute din viața pentru nimic . Of fata ăsta mia stricat seara.
10 minute mai târziu.

Nu ,imposibil sa mai fie liniște la ora ăsta. Nici sa te gândești numai poți din cauza muzici . Gata mă duc la ei. Mă îmbrac repede în graba apoi ies afară cărând cârjele după mine. Bat la ușă discret dar vezi ți de treaba ca nici nu se aude așa ca fără politețe și cu nervi , bat in ușa pana îmi deschide un băiat brunet .

-Ușurel fetito ca spargi ușa. Zice el , era cam ameți.
-Sa vezi ceti sparg eu ție de nu îl chemi pe proprietarul casei .Zic eu nervoasa .

Băiatul dispare și apăra ca prin magie cu un băiat cu parul negru .

-Da , e vreo problema . Zice el încrezut
-Da . Vreau sa dai muzica mai încet. Zic eu
-și cine zice ăsta? Zice el
-Eu zic , așa ca ar fi bine sa faci ce iti spun .
-Ca de nu ce ? Spune el.

Gata ! Mia ajuns pana peste cap .

....

După cele întâmplate, o ieșire de seara nu mi-ar strica . Îmi iau geaca de piele și ies afară, închid ușa și as vrea sa iau masina dar nam voie , permisul mie luat și cu piciorul ăsta, nu pot sa fac nimic , așa ca o iau pe jos.

...
Ajung într-un loc minunat , un loc numai bun sa iti pui în ordine gândurile, un mic parculet de unde poți vedea Hollywood-ul.

" Ar fi păcat ca sa lăsăm o cearta sa ne distrugă prietenia . Ne știm de o viață .

Ești singura persoana apropiata din care înțeleg care a mai rămas din familia ăsta.

A plecat Justin , copilul și acum tu ! "

Cuvintele Larei ! Hmm nu m-am gândit niciodată ca eu și Lara o sa ajungem pana aici . Ne-am promis ca vom fi și la bine și la rău în orice situație și decizie luată de noi , dar se pare ca ea a uitat ea a făcut prima pasul acesta .

-Bella ? Aud o voce cunoscuta din spate .
-Justin ?Zic eu uimita de prezenta lui .
-Aa ce faci aici ? Sper ca nai venit cu gânduri necurate . Zice el și se așează pe banca lângă mine.
-Nu , deloc . Tu ce cauți aici ? Zic eu
-Mai vin din când jn când, e un loc unde poți sta liniștit sa te gândești.
-Se pare ca suntem de aceasi părere.
Zic eu

-Dap ! Zi ce gând te aduce pe aici .
-Hmm Lara. Zic eu oftând
-A , a veni iar la tine nu ?
-Dap . Își tot cere scuze . Justin ea a ales sa fie așa.
-Da dar ....
-Dar ce Justin? Eu iam zis sa meargă? Ea nu mă plăcut așa cum sunt . Mereu trebuia sa fiu altcineva și nu mă simțeam mereu bine sa arat a doua fata a mea , adică cea calma Cum eram înainte .

-Bella . Ea tine la tine ce a fost a fost .
-Dar nu știu Justin. Mă rănit, mia lăsat un gol în inima .

-Of Bella . Priveste adanc in inima ta ca sa descoperi imense resurse de a ierta si de a trece cu vederea aspecte care ti-au incarcat inutil sufletul cu nemultumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, ca nu mai ai aceleasi resentimente fata de evenimentele care, altadata, te-au suparat, semn ca poti sa ierti si sa treci mai departe cu inca un capitol inchis. Nu are rost sa tot duci dupa tine o amintire neplacuta sau un regret legat de timpuri de demult, pentru ca acele momente de odinioara sunt deja prafuite printre amintirile care s-au transformat intre timp in experienta de viata si sursa de intelepciune. Nu regreta ca ai trecut prin toate acestea: ai invatat enorm din ele.

- Of e ușor de zis dar greu de făcut; adică nustiu Justin, chear dacă tu ai dreptate eu trebuie mai întâi să mă conving pe mine .
-Bine! Vino încoace ! Spun el îmbrățișându-ma.

Ai ce romantic , tu și Justin privind Hollywood-ul îmbrățișați. Mi se pare mie sau aici cam miroase a iubire ? .Nici vorba de așa ceva constiinto, imposibil ca sa îi placa dea o persoana ca mine .
Nu fi atât de sigura bombonica.

....
Bella ajunge acasă, de data asta cu Justin, a duso cu mașina și fiind obosit a rămas la ea în seara aceasta . Amândoi obosiți, se pun la somn , Bella în camera ei iar Justin în camera lui Justin fratele lui Bella.

Bella se pune în pat și adoarme pe loc rămânând în minte cuvintele înțelepte ale lui Justin ...

"Priveste adanc in inima ta ca sa descoperi imense resurse de a ierta si de a trece cu vederea aspecte care ti-au incarcat inutil sufletul cu nemultumiri. Momentul e perfect pentru a observa, de fapt, ca nu mai ai aceleasi resentimente fata de evenimentele care, altadata, te-au suparat, semn ca poti sa ierti si sa treci mai departe cu inca un capitol inchis. Nu are rost sa tot duci dupa tine o amintire neplacuta sau un regret legat de timpuri de demult, pentru ca acele momente de odinioara sunt deja prafuite printre amintirile care s-au transformat intre timp in experienta de viata si sursa de intelepciune. Nu regreta ca ai trecut prin toate acestea: ai invatat enorm din ele"

Cam atât pentru azi 😆😆😆

Jelena ✔✔Where stories live. Discover now