4.Prima zi de liceu

9.7K 337 5
                                    

Ufff... nu mi.a fost dor de alarma telefonului. M.am ridicat somnoroasa din pat si m.am dus la baie pentru a.mi face rutina. Dupa 15 minute m.am asezat la masuta mea de machiaj pentru a ma aranja.

am asezat la masuta mea de machiaj pentru a ma aranja

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hainele le.am ales de cateva zile. Sper sa atrag atentia, dar cui trebuie, nu toturor din scoala.(cea din poza nu sunt eu, doar hainele,fara ochelari)

Am iesit din camera mea si am coborat la parter, in bucatarie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Am iesit din camera mea si am coborat la parter, in bucatarie. Acolo era lu toti cei din gasca fratelui, inclusiv Edi.

Eu: Neata!
Cris: Neata, papusa! zice el cu un zambet in coltul gurii. Ma uit la el cu o spranceana ridicata si il observ si pe Edi cum se uita la el putin incruntat.
Geo: Stai jos si mananca si tu ceva. Asa mergi imbracata la liceu?
Eu: Da! Nu.ti place?
Geo: Ba da. Decat in fusta prea scurta... e perfect asa.

Ma indrept spre frigider si il vad pe Edi cum se uita zambind la mine dar in acelasi timp intr.un mod pervers

Eu: Nu te mai uita asa la mine!
Edi: N.am voie?
Eu: Nuuu.
Edi: E vina mea a te.ai imbracat asa?
Eu: Asa cum?
Edi: Provocator.
Eu: Am pantaloni lungi cu o camasa! Cand port pantaloni scurti cu top scurt cum mai sunt?
Edi: Stai imbracata asa vara?
Eu: Uneori...
Edi: Ok... e clar ca stam cam mult la subsol. Cei drept nu te.am mai vazut de 2 ani fata in fata. Te.ai schimbat mult in anii astia.
Geo: Lasa asta acum. Trebuie sa ajungem la liceu. Mony, cred ca ti.au venit prietenii.

Toti s.au ridicat si s.au indreptat spre usa. Prietenii mei s.au dus in curtea din spate, in locul nostru, nu au apucat sa se vada "brigaziele" intre ele. I.am condus pe baieti spre usa. Atunci Geo m.a oprit:

Geo: Sa ai grija!
Eu: Am!
Geo: Sa nu atragi atentia! Daca e ceva imi faci semn!
Eu: Stai linistit! Ma descurc!

Au plecat toti, iar eu ma indrept spre curte ca sa plecam si noi. Nu putem merge toti odata, vom da de banuit.
Am plecat spre liceu. Baietii (Robert, Alex si Mario) nu aveau nici cel mai mic stres, in schimb eu si Amy aveam atatea emotii incat ai cred ca mergem la taiere.Am intrat in curtea scolii increzatoare, doar paream increzatoare, nu eram deloc, Eu si Amy in fata si baietii in spatele nostru. Erau sute de elevi. Ne.am asezat in randul claselor noastre, in aceasta vara mi.am cunoscut colegii la diverse intalniri (stiti cum fac bobocii, se intalnesc toti dupa ce afla unde au intrat). Au trecut 20 de minute de cand directoarea vorbeste la microfon, pare ca va mai continua asa cel putin 20 de minute. In acest timp am vorbit cu noii colegi, dar mai mult cu Amy. Tot simteam ca cineva se uita la mine, ca se uita insistent. Mi.am aruncat privirea spre toate clasele. Cel putin o persoana de la fiecare clasa se uita la mine, "Sa nu atragi atentia!"...Ups... Din toti cei care ma priveau doar Edi ma atragea. Da! Se uita la mine, cu acelasi zambet.

Din perspectiva lui Edi

Ce frumoasa e! Asa a fost mereu dar nu am observat.o eu? Toti prostii din clasa mea se holbeaza la ea. Ce le.as da una ca sa se sature.

Din perspectiva mea

Diriginta a venit la noi si ne.a condus in clasa ce o vom avea urmatorii 4 ani. M.am asezat in banca a 3a impreuna cu Amy. Am primit orarul si am fost liberi sa plecam. M.am intalnit cu gasca mea in fata liceului si am mers la mine acasa.
Acolo era...

BoboacaWhere stories live. Discover now