30. Vrei sa fii iubita mea?

4.7K 216 43
                                    

~Din perspectiva mea~

"UNDE NAIBA SUNT? Aaaa... stai. E camera lui Edi, dar ce caut eu aici?"

Ma dau jos din pat si gasesc un biletel pe podea.

Uita.te in dulap!♡

"Oare ce pune la cale?"

Ma conformez si ma duc spre dulap, deschizandu.l foarte curioasa. Pe langa hainele lui, pe un umeras, era o rochita surta, neagra, cu un biletel atasat.

Sper sa iti vina! Pantofii ii ai langa biroul meu. Cand esti gata te   astept la parter!♡

Ma imbrac cat ai clipi cu rochia, care imi vine perfect si ma incalt de graba cu pantofii.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Okkk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Okkk... baiatul asta chiar are gusturi. Si mi.a luat exact marimea mea." Am iesit din camera pe hol, dorind sa merg spre trepte pentru a cobori la parter. Podeaua era acoperita cu petale de flori, inclusiv pe scari. Am coborat emotionata, nestiind la ce sa ma astept. Pe masuta din sufragerie era un buchet imens de trandafiri multicolori.

M

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

M.am apropiat si am observat un biletel ascuns printre flori. L.am luat si l.am citit pe loc.

  Imi pare rau pentru tot!
Ca te.am ignorat,
Ca te.am facut sa ma urasti,
Ca te.am facut sa nu mai ai incredere in mine!
Dar vreau sa stii ca tin foarte mult la tine si nu te.as lasa niciodata pentru altcineva!
Iarta.ma!
Te iubesc enorm de mult!

Am lasat biletelul pe masa si mi.am sters lacrimile, emotionandu.ma foarte tare. M.am intors cu spatele la buchet, uitandu.ma in jur si incercand  sa imi dau seama unde ar putea fi, atunci am observat ca pe oglinda ce statea la nici 3 metrii de mine scria

Te astept in gradina de iarna!

M.am dus spre gradina, dar m.am oprit in fata usii, cu mana pe clanta, oftand adanc, incercand sa nu mai fiu atat de emotionata. Am apasat usor si am patruns in "gradina".

Masa era plina de lumanari, de diferite marimi, ce luminau camera

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Masa era plina de lumanari, de diferite marimi, ce luminau camera. In centrul mesei era o floare intr.un micut ghiveci? Doua pahare cu vin, doua farfurii si tacamuri. Ramasesem fara cuvinte. Edi statea cu spatele.si privea spre cerul ce urma sa acopere iar pamantul cu mii de fulgi, dar cand a auzit usa s.a intors si ma privea, nici el nestiind ce sa zica. Dupa niste clipe in care ne priveam reciproc a spart linistea si s.a apropiat de mine.

Edi: Arati superb! spune si ma ia in brate, cuprinzandu.mi talia, iar eu punandu.mi mainile in jurul gatului lui, strangandu.l cat de tare puteam, nevrand sa.i mai dau drumul.
Eu: Multumesc! ii soptesc la ureche.
Edi: Pentru?
Eu: Ca esti aici, ca ai grija de mine, ca ma suporti cu toate nebuniile! Pentru tot!
Edi: Te iubesc!
Eu: Si eu te iubesc! atunci ma saruta apasat pe buze, fara sa imi dea nicio secunda drumul din brate.

Dupa cateva minute de stat imbratisati fara sa spunem nimic, imi da drumul si imi spune sa inchid ochii. Am urmat cu mi.a spus si i.am inchis. Am simtit cum imi ridica mana stanga si imi pune pe inelar ceva.

Edi: Deschide.i! Mi.am ridicat mana si priveam uimita la frumusetea inelului pe care il aveam pe deget.

am ridicat mana si priveam uimita la frumusetea inelului pe care il aveam pe deget

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Edi: Stai calma! Inca nu te cer de sotie! spune zambind. Vrei sa fii iubita mea? ma intreaba privindu.ma direct in ochi.
Eu: Da! Si i.am sarit la gat sarutandu.l lung.

Ne.am asezat la masa si am mancat, culmea, mancare gatita de el. Ii iesise destul de bine, avand in vedere ca nu prea intra in bucatarie. Dupa am intrat in casa si ne.am asezat pe canapea, vrand sa privim un film romantic de iarna. Ne jucam cu mainile, eu privind inelul continu.

Edi: Iti place?
Eu: La nebunie!
Edi: Ma bucur!
Eu: Dar de ce un fulg?
Edi: Cand ai venit prima data la mine a fost iarna aceasta. Geo a plecat cu masina, promitandu.ti ca va veni sa te ia mai tarziu, dar nu a mai putut din cauza zapezii. Asa ca ai ramas la mine peste noapte. In acea seara cand te.am intrebat daca vrei sa fim impreuna a inceput iar sa ninga. Daca nu ar fi fost fulgii de zapada nu am fi fost impreuna, iar acum, uita.te pe geam. Ninge iar. spune, ma saruta usor pe frunte si ma trage mai aproape de el.
Eu: Wow...

Dupa cam o ora de stat si privit la film, aproape ca adormisem, cand o bataie puternica in usa s.a auzit.

Edi: Ma duc sa va cine e. Si se ridica luandu.si mana care statea pe spatele meu.

La usa eau toti prietenii nostrii, foarte ingrijorati.

Eu: Ce ati patit de aveti fetele astea?
Cris: Trebuia sa ne spuneti ca va intalniti! Ne.am facut griji.
Adi: V.ati impacat?
Edi: Normal.
Cris: Felicitari, dar avem o problema, cam grava!
Eu: Adica?
Geo: Ne.am cam dat seama ca sunteti aici, dar nu eram siguri, asa ca ne.am dus sa stam toti la noi. Priveam linistiti la televizor, cand deodata s.au auzit zgomote de la etaj, dar toti eram la parter. Am urcat in locul in care se auzeau zgomotele. Veneau din camera ta.
Eu: A mea?
Geo: Da! Cineva a intrat pe geam si ti.a scris cu unul din rujurile tale pe oglinda. Dar cand a plecat a darmat o rama foto si s.a auzit.
Eu: Ce a scris? Intreb speriata.
Edi:...

VOT+COMM PENTRU NEXT❄❄❄


BoboacaWhere stories live. Discover now