Giriş

293 34 132
  • इन्हें समर्पित: lunatopia
                                    

g i r i ş

Edward Parain, 4

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Edward Parain, 4.5
Mathias Şirketinde Reklamcı

5 Mathias Şirketinde Reklamcı

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Robert Bower, 0.0
Eski bir öğretmen, acemi bir yazar

-

Mathias Şirketinin Reklamcılık kolunda çalışan Edward da öğle yemeği için herkesin favorisi olan bu mekanı tercih etmişti. Oysa kendisi buranın sert kahvelerini hiçbir zaman içemez, yanında aldığı kaşarlı sandviçine ise asla dokunmazdı. Kaşar sevmezdi ki o. 
O yüzden resmini çekip puanlarını aldığı anda molasını bitirir ve erkenden ofisine dönerdi. Ama bu, molasını kısa tuttuğundan dolayı çok çalıştığını düşünen 4.8 'lik müdüründen bolca 5 yıldız almasını sağlardı, kaşarı sevmiyorsa kimin umrunda.

İş çıkışları bazı günler direk evine gider ve diğer herkes gibi Kök'ün arşivinde bulunan anılarını izler, moralinin daha iyi olduğu, güneşin parıl parıl parladığı günlerde ise gene herkesin takıldığı herhangi bir mekana gider ama bu sefer kendini ödüllendirmek adına istediği herhangi bir şeyi içebilirdi. Hava ne kadar güzel olursa olsun dışarıda bir tur atmayı hiçbir zaman böyle bir mekanda takılmaya tercih etmezdi. Çünkü iş arkadaşları doğa içerikli şeyleri sıkıcı, olağan bulur ve bu da her an puanının  düşmesine sebep olabilirdi. Hem böyle düşük beğeniler için bunca zahmete katlanmasına hiç gerek yoktu. Kök onu sanal bir gerçeklik içinde olsa bile istediği her yere, istediği her zamana bir göz kırpış süresi içerisinde götürebilirdi. Terli vücutlara ve ağrıyan bacaklara gerek yoktu.

Gitmeyi tercih ettiği bu popüler mekanların ona sağladığı bir avantaj daha vardı. Hem de ne avantaj. Bu mekanlarda suratının güzelce kodlanmış olmasından bol bol yararlanan Edward, puanının büyük bir kısmını orada konumlanmış 4.5 küsüratlı kadınlar ve erkeklerden alıyordu. Puanı 4.5'in altına her düşüşünde iş çıkışı neredeyse koşarak buraya gelir ve bazen birkaç içki ısmarlayarak bazen ise ısmarlatarak flört eder ve tekrardan eski puanına ulaşırdı. O da diğer herkes gibi bir koyundu ama sonuçta o yakışıklı bir koyundu. Güzel kodlanmış koyun...
Ve Mathias'a şükürler olsun ki sınır altındakilere benzeyen bir tipi yoktu. Sınır altındakiler puanları tehlikeli sınırın -yani birin- altına düşmüş kişilere denirdi ve eğer ki onlara benzeyen bir simanız varsa bu, sizinde yakın zamanda orada olacağınız anlamına gelirdi.

kafka'nın avukatı /düzenlenecek/जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें