7.

138 14 24
                                    

Multi. bizim bahçeden 😂😂😂

"yaklaşma "
diye bağırdım. burun burunaydık. birkaç saniye öylece durup gözlerimin içine baktı. baktı. baktı. ve baktı.

gözlerim bir anda dudaklarına kaydı. sonra tekrar gözlerine.
bir anda geri çekilip kahkahayla gülmeye başladı. resmen benle dalga geçmişti. buna hakkı yoktu. başımı kaldırıp anlamsızca baktım hala gülüyodu. sırtımı koltuğa yaslayıp. nefes alış verişlerimi gözden geçirdim. kalbim çok hızlı atıyordu. göz ucuyla tekrar ona baktım. gülmeyi bırakmış benim gibi hızlı hızlı nefes alıp veriyordu. sonra o da bana göz ucuyla bakıp kıkırdadı. kaşlarımı çattım. dirseğimle karnına sert bir şekilde geçirdim.

"AAaaağğğğhhh " arabanın kapısını hızla açıp market kapısına doğru koştum.

kapıyı açıp hemen bakliyat reyonuna koştum. mısır unuydu, bulgurdu, undu hepsini kucağıma doldurdum. ay salak ben sepet almadım. kasanın oraya geri dönüp sepet çıkarıp kucağımdakileri içine koydum. geri dönecekken merakımı yenemeyip marketin camından dışarıya baktım. Aa bi dakka. ortalıkta ne aytaç ne de arabası yoktu. ne yani beni burada bırakıp gitti mi?' Alçak pislik, hödük, mal, gerizekalının önde gideni, hain, hulk suratlı tipsiiiizzz. '
"bi sorun mu var hanımefendi " kendime gelip kasiyere döndüm.
" yo ne sorunu. dorun morun yok"
yakışıklı kasiyer tek kaiını kaldırıp gülümsedi "ama az önce baya bi saydırdınız" abooooovvv "ben onları dışımdan mı söyledim." kıkırdayıp evet anlamında başını salladı. Allah belamı vermiye.
amin
amin iç ses amin

neyse. ben geri dönüp listedekileri aliyim. baharı arar arabamı getirmesini söylerim. ayyy benim yalanıma göre benim araba bakımdaydı dimi. tani asiye teyzeyle benm yalanıma göre. eywuah. ama. ama banane çıktı bende getirtim derim. hesap mı vericem yani. Hiç.

...

sepettekileri çıkarıp teker teker kasaya bıraktım. bu kasiyerde iki saattir iğren iğrenç bakıyo. sapıkmıdır nedir. ay bak mala bak. bide göz kırpıyo.
"hayırdır bir sorun mu var koçum "
muzhipçe sırıttı.
" yoo ne sorunu. sorun morun yok "dedi önceden benim dediğim gibi. beni taklit ederek.
takmayarak sepettekileri çıkarmaya devam ettim. ammada şey almışım. hep asiye teyze yüzünden. aytaçda yok ortada zaten nereye gitti bu mal yaaa.

nasıl taşiycam ben bunları.
Son olarak sepetten içecekleri çıkarıp kasaya koyduktan sonra. kasanın öbür ucuna gidip. kasiyerin. adını bilmediğim şeylerden geçirip oraya bıraktıklarını poşetlere koymaya başladım.
geçirme işini bitirdikten sonra durup tekrar sapıkça beni izlemeye başladı. ve ben yine umursamadım. olay çıksın istemiyorum.
"ne kadar tuttu hepsi "

" paraya gerek yok bir öpücükle halledebiliriz " neee!

" anlamadım"dedim sert bir ses tonuyla.

gülerek tekrarladı.
"öpücük diyorum. paraya gerek yok bir öpsen yeter. "

yok. yok. ben dayanımiycam dalıcam.

" ALLAAAHHH. sen kime asılıyon oğlum. dedemin sıçmıkını yedirirm sana haa. adam ol. Laaağğğnnn " kasanın üstüne çıkıp adamın saçını çekmeye başladım. yakasından tutup. göleğini yırtım. elmacık kemiğinede bir tane yumruk. oohhhğğğ...
" AaaĞĞĞHHH "
" bağırma. bağırma sus"

"noluyo lan burda" kim bu. sesi tanıdık geldi ama. bi elimle yakasını diğer elimlede bşy yapmasın diye ellerini birleştirip tuttum. daha sonra arkamdan gelen sesin sahibini öğrenmek için başımı tam arkaya çevirecekken.

benden önce davranıp koşup çocuğun üstüne atlayıp yumruklamaya başladı aytaç.

o vururken kolu bana değdi. anam düşücem. derken çocuğun yakasını bırakıp beni kucağına aldı. heyt beee kaslara bak uleyn.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 02, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

RÜYA 🐼🐼Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum