Tanıtım 1

15 3 8
                                    


Adam elindeki şemsiyeyi Sahra'nın tepesinde tuttu daha fazla ıslanmaması için. Boşta olan elini de tutması için Sahra'ya uzattı. Sahra elini tuttu ve onu çekmesini bekledi.

Aires, Sahra'yı kendine çekti. Çok ıslanmış ve üşümüştü. Sahra elini çekmeye çalıştı fakat Aires buna izin vermedi.

Sahra tedirgin ama bir o kadar sert sesiyle "Hatırladım seni." Aires başıyla onayladı. "Biliyorum" Sahra'nın elini bırakıp "Ama tam anlamıyla değil," dedi. Sahra bir anlık altta kalma duygusuna kapıldığı için "Her anlamıyla tanıyorum seni," dedi. Aires'in kaşları çatıldı.

"Hiç söylemediğim adımı da biliyor musun?"

"Biliyorum," dedi kendinden emin bir şekilde durmaya çalışarak.

"Bu imkansız. Sana adımı söylemiş olsam bile mutlaka unutmanı da sağlamışımdır," bu doğru, Sahra onun adını bilmiyordu hatta söylediğini de hatırlamıyordu.

"Neymiş peki benim adım?" dedi Aires. Gerçekten bilebilirdi. Ortalıkta gezen varlıkların hepsini kontrol edemiyordu sonuçta.

"Söylemeyeceğim," Aires cebinden telefonunu çıkarıp kıza uzattı. "Peki o zaman, numaranı kaydet ve ara kendini, beni de adımla kaydetmiş olursun rehberine"

"İçin içini yiyor değil mi? Ya seni tamamiyle tanıyorsam diye."

Aires telefonu geri cebine koydu. " Yanılıyorsun. Sen benim gözümde hala o küçük çocuksun, hala yardım etmem için olanları kendi isteğiyle unutan çocuksun."

"Hah! Sende hala egoistsin. Bak bunu da hatırlıyormuşum seninle ilgili."

Aires kafasını yukarıya doğru kaldırıp derince nefes aldı. "Seni görene kadar çok rahattım, şimdi tüm enerjimi sömürdüğünü hissediyorum." dedi. Sahra kollarını göğüs hizasında birleştirip "Güzel, şimdiye kadar beni görmüyor olmanın rahatlığıyla yaşadın şu saatten sonra da beni her an görebileceğinin huzursuzluğuyla yaşa!" Sahra arkasını dönüp yürümeye başladı.

Aires'te söylenerek gidiyordu kızın peşinden. Kız tekrar karşıdan karşıya geçmek için yürümeye başladı. Deniz, Sahra'yı görünce birkaç kez seslendi ama Sahra fazlasıyla sinirli olduğu için onu umursamadı. Hızla yola atladığı sırada geri çekildi. "Geri zekâlı gibi iş yapma! Ölüp gidecektin neredeyse," Sahra adamın gözlerine baktı.

"Sana sormam gereken bazı şeyler var," Aires hafifçe gülümseyip Sahra'nın kolunu bıraktı. "O yüzden mi arkanı dönüp gittin?" Sahra adamın karnına hızla tekme attı. Aires şaşırarak düştüğü yerden kalktı. "Bütün olanların intikamını bir tekme çözmez ama neyse..."


Yakında tüm bölümlerini yayınlamaya başlayacağım hikayemin ilk tanıtımıdır. 


KARMAWhere stories live. Discover now