.25.

172 5 0
                                    

p.o.v Emma

toen de jongens, Sofie en Jade weg gingen.

Met zijn 7ne lopen ze de deur uit. Ik pak mijn boek weer en ga verder met lezen. Het is een best wel leuk boek. En het is rustgevend om even te lezen. Want toch blijft het lastig om 3 kinderen in mijn eentje op te voeden. Ze zijn niet moeilijk ofzo maar toch is het moeilijk.

Ook omdat ik het voor ze alle 3 perfect wil hebben. Toen Jade ziek was, had ik zo veel stress omdat ik het zielig vond. En nu dat Niall al een langere tijd word gepest kan ik daar ook niet tegen. Maar ik kan er niet veel aan doen. Ik probeer het te stoppen omdat het me breekt elke keer als hij huilend binnen komt.

Maar ik weet echt niet wat ik moet doen. Maar ik denk dat ik wel iets heb gevonden wat hem opvrolijkt. Sowieso vrolijkt dit avontuur hem op. De hele x factor en de jongens. Het zijn echt hele aardige jongens. Ik ben blij dat ze bevriend zijn en dat ze samen in een band zitten. Maar ik heb nog iets wat hem wel zal opvrolijken.

De buurvrouw van hun zit ook in de zaal. Ik hoop dat hij haar ziet. Anders is het geen leuke verassing. Ik denk dat hij dat wel leuk vind.

Na nog een paar minuten gelezen te hebben gaat de deur open. Zijn ze nu al terug? Dat is wel heel erg snel. Zodra ik opkijk naar de deur schrik ik me kapot. Gelijk ga ik dieper in de bank zitten. Hoe komt hij hier binnen? De vader van Sofie staat in de deuropening. Wat doet hij hier eigenlijk? Zat hij niet in de gevangenis?

Heeft hij een verbod om in onze buurt te komen? Oke ik heb echt te veel vragen. Met een enge grijns loopt hij op me af. 'waar zijn ze' is het eerste wat hij zegt. 'ze zijn een ijsje halen' antwoord ik. 'waar' vraagt hij opdringerig. 'weet ik niet' zeg ik zo overtuigd mogelijk. 'ik krijg ze nog wel. Ze komen terug bij mij. Het zijn mijn kinderen' zegt hij met die enge grijns. 'nee. Je hebt een verbod om bij ze in de buurt te komen' zeg ik tegen hem.

'denk je nou echt dat ik daar naar ga luisteren. Denk na. Het zijn mijn kinderen en ik wil ze terug' zegt hij. 'je krijgt ze niet' antwoord ik. 'oo jawel. Reken er maar op dat ik ze krijg. En ik zal het op de momenten doen dat jullie het niet verwachten' zegt hij voordat hij de deur dicht slaat.

Shit. Hij moet in de gevangenis zitten. Ze zijn niet veilig. Waarom doet hij hun dit aan? Ze hebben hem niks misdaan. Dat iemand zo kan zijn. Ik snap dat echt niet. En Niall zei dat ik alles tegen hem kan vertellen, maar toch betwijfel ik het of ik hem dit moet vertellen. Dadelijk gaat hij zich druk maken voor het optreden. Dat moeten we niet hebben. En ik vind dat ik hem hier niet mee in mee moet trekken. Al zijn hun de vader zijn doel.

Hij moet het gewoon met mij regelen en de kinderen erbuiten laten. Ze zijn nog te jong om nu al zo veel mee te moeten maken.

Na 20 minuten komen ze alle 7 weer veilig binnen gelopen. Ik ben al blij dat ze onderweg niet zijn gepakt door hem.

even een kort hoofdstuk

I protect you ✔Where stories live. Discover now