4. September 2015

91 20 2
                                    

20 år

Ella tenkte. Hun hadde tenkt mye i det siste. Hun tenkte stadig vekk på Lucas.

Hver gang de hadde kontakt, så sendte det ilinger gjennom kroppen hennes. Hver gang de berørte hverandre, så hadde hun et behov til å holde kontakten så lenge som mulig.

Noen ganger så var bare tanken på Lucas nok til å få sommerfuglene i magen til å flakse vilt med vingene. Flere ganger når han komplimenterte henne fikk hun lyst til å rødme.

Ella nektet å innse hva det betydde. Hun nektet å innrømme at hun var forelsket i barndomsvennen sin.

Aldri i livet om Ella turte å si det høyt. Aller minst fortelle det til Lucas.

Det verste var at Lucas hadde begynt å ta med andre damer hjem. Forskjellige hver eneste kveld. Ella hadde fysisk vondt i brystet hver gang hun så en av dem passere dagen etter.

Hun kunne høre dem om natten. Ella pleide vanligvis bare å holde en pute over hodet når hun sov, men hun hadde det ikke bra.

Ella turte ikke ta det opp med Lucas i frykt for at han ikke ville være vennen hennes lenger. Hun var så redd for at han ville ta det på feil måte. En av de på lærerstudiet som hun hadde blitt svært godt kjent med, Rebekka, hadde tilbudt henne å flytte inn i hennes leilighet. Rebekka bodde for tiden alene, og hun kunne se hvor mye Lucas sine affærer påvirket Ella.

Ella selv vurderte faktisk å flytte. Hun vurderte det i det stille. Hun kom ikke til å gjøre det, for hun holdt Lucas for kjært til å bare dra fra bestevennen sin. Likevel så bestemte hun seg for at om ting ikke endret seg på et år så skulle hun flytte.

Ella ga Lucas et år på å endre seg. Ikke at hun fortalte Lucas dette. Han var fullstendig uvitende om tankene som svirret rundt i Ellas hode.

4. SEPTEMBERWhere stories live. Discover now