Capitolul 13

512 61 19
                                    


                 Mă trezesc și simt o greutate pe spate, ridic privirea și observ iapa care stă cu capul pe spatele meu și se pare că doarme și ea. Mă dau mai aproape de gâtul ei ca să nu îi apăs burta și îi cuprind gâtul cu brațele.Oftez și știu că odată ieșită de aici va trebui să dau ochii cu Katherine și contesa. Încerc să mă ridic, iar iapa își dă capul de pe mine ajutându-mă.

Ce ironic... sunt ajutată de un animal care are mai mult suflet decât toți din casă.

O sărut pe frunte și îmi promit că voi trece mai des pe la ea. Va devenii mamă și picioarele subțiri nu prea o mai ajută să se susțină datorită burți uriașe pe care o are. Îi trag mai aproape apa, mâncarea, ies grăbită și privesc în jur cu teama de a nu fi observată de către cineva. Merg spre conac, intru prin spate pe la servitori și când să mă îndrept spre camera mea ca să mă schimb de hainele murdare sunt întâmpinată de vrăjitoarea de Katherine.

—L-ai văzut pe Edward?

—Nu. Mi-ați interzis să vorbesc cu el și de aproape o săptămână habar nu am habar de existența lui. spun vizibil plictisită și sper cu toată inima că nu știe nimic din ceea ce s-a întâmplat între mine și el.

—Perfect. Tu nici nu trebuie să știi ceva de el, te testam pentru că văd că ești curioasă și îți bagi nasul peste tot. Ai lipsit ceva, unde ai fost dacă nu te-ai ținut după Edward?

—În grajd, e o iapă care stă să nască și am fost să o ajut și să pregătesc tot ce are nevoie.

—Se vede că ai fost acolo. Îh,miroși ca acele animale scârboase pe care trebuie să le suport în fiecare dimineață.

—Pf, dacă nu vă convine de ce nu îi spuneți contelui?

—Ești proastă? rostește destul de tare încât răsună în întregul hol și se pune pe un râs zgomotos. Până îl vezi legat de tine faci cum vrea el ca să îi intri pe sub piele și după aceea îl joci pe degete, în dresezi după bunul tău plac. Dacă nu face cum zic eu atunci nu vede un moștenitor de la mine prea curând.

—Nu-l iubiți?

—Cine dracu ar iubi un om atât de hidos ca el? rostește disprețuitor și face o grimasă.

Eu, eu iubesc un om ca el!

Țip în capul meu și o privesc pe tânăra din fața mea. E cu câțiva centimetri mai înaltă decât mine, pieptul îi e strâns foarte tare de un corset ca să îi împreuneze sânii și să pară că are un bust generos, iar talia subțire de viespe îi accentuează imaginea de femeie ideală pentru un bărbat. E atât de prost că nu își dă seama ce fel de om are lângă el, dar nici nu îi spun nimic. Trebuie să descopere singur ce fel de persoană strânge în brațe. Trec pe lângă ea și îmi văd de drum în speranța că mă va ignora și o să scap de prezența ei.

—Hei, sclavo. ca să te înveți minte să nu te mai atingi de bărbatul altcuiva...

—Dar nu m-am atins de el, îți jur. o întrerupt și sper să mă creadă, dar sunt sigură că cineva m-a pârât că am fost împreună cu el.

—Preventiv atunci, ca să nu îți vină vreo idee. Te așteaptă Thomas. Oh și poate nu ți-ai dat seama, dacă tu nu știi unde se află Edward, eu știu tot. rânjește diabolic, iar ochii îi sclipesc a răutate pură. Eram sigură că ea știe, dar chiar îmi doream să nu se afle atât de repede. Plăcerea pe care am primit-o va fi alungată cu suferință.

                      Strâng tare din ochii și merg spre camera unde mă așteaptă Thomas cu ochii lui Katherine pe urmele mele. Am încercat să fug la început și a fost mai rău. Ceea ce mă surprinde e că și contesa e de acord cu asta. Deja încep să tremur, iar stomacul mi se strânge la imaginile care îmi trec prin minte. La început a fost un domn de treabă, primele câteva minute, apoi mi-a cerut să fiu soția lui, dar nu am acceptat și ca drept pedeapsă sunt bătută. Domnișoara Katherine nu mai vrea să fiu în preajma lui Edward și de câte ori mă vedea cu el sau vorbind cu el eram băgată într-o cameră cu forța dacă nu de bună voie. Am hotărât să păstrez distanța și să-l ignor atât timp cât îmi e interzis și știu că am să plătesc scump pentru escapada mea amoroasă de mai devreme. Acum sunt pedepsită pentru că mai mult ca sigur știe ce am făcut cu Edward și în ciuda a toate, nu regret nimic, sper ca el să își dea seama ce fel de persoană e Katherine, dar e prea orbit de frumusețea ei și teama de a nu rămâne singur.
Trag aer în piept și intru în cameră. Thomas stă pe scaun cu fața spre mine cu o bucată de lemn în mână. Sunt deja obișnuită cu reacțiile lui și de data asta am să prefer din nou o bătaie decât să îl las să mă atingă.

Măștile sufletului(volumul 1)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum