In my hell

14 0 0
                                    

Doar eu si iadul meu  ! O sa merg sa ma plimb , aici in padurea asta . Tot ceea ce imi amintesc este ca am fost acolo cu el l-am privit in ochi , m-a strans in brate  , apoi m-a sarutat . Vreau inapoi in iad ... dar tot ceea ce nu vreau e sa il mai privesc in ochii pe nenorocitul ala care m-a adus aici ! Il  cunosc si inca prea bine ... nu stie ca eu , cea care a tin lumea in palme cu puterea pe care o detin , pot sa il arunc in cazanul pentru supa sufletelor pe care Lucifer il tine langa tronu pe care voi sta impreuna cu el . Doar ca taramul sufletelor ma lasa fara puteri va trebui sa ajung din nou in iad , altfel o sa ajung un suflet pustiu care o sa hoinareasca lumea fara puteri .Merg de ore in cerc si tot nu reusesc sa gasesc un portal spre lumea in care parca am fost sortita sa merg ! Daca nu m-am prezentat eu sunt Iris  , sunt o fetita de 16 ani care a murit din cauza unui accident de masina , inzestrata cu puteri deosebite acestea facandu-si simtita prezenta inca din primi ani de viata , am ochii rosii din nastere  , sunt roscata , destul de palida si alba cu alergie la soare astfel fiind nevoita sa stau toata viata in intuneric . Acum ca  am murit nu mai sunt nevoita sa stau in umbra acum nu mai pot murii dar pot simti durerea . Cum mergeam am dat peste un om la bustul gol cu trupul bine sculptat ochii rosii ca sangele si alb ca spuma laptelui cu o pereche de pantaloni negrii . Am sarit in bratele lui stiind cine era :

- Lucifer ! Vai ...!

-Da iubita mea !

*Apoi un sarut lung a facut sa ma simt in siguranta 

-Te caut ca un nebun de 3 zile ! Pe unde umbli????

-Raum s-a asigurat ca eu sa ajung aici ca sa imi pierd puterile apoi sa ajung un suflet pustiu . 

-Da , da , lasa asta hai sa mergem pentru ca nu esti in siguranta aici...

-De ce nu as fi ?

-Iti explic cand ajungem !

Isi trece mana peste soldul meu iar dintr-o clipire din degete ajungem la castel . El poate face asta , si eu pot dar inca nu stiu cum .... Am picat fix in patul care mi-a lipsit in aceste 3 zile . Apoi fortata de el ma ridic si mergem in sala tronului unde ma trage agresiv de mana la el in brate , pentru ca tronul meu inca e in constructie , apoi ii trag o privire rece si ii raspund : 

-De ce nu poti sa ma rogi frumos sa stau jos si trebuie sa ma tragi asa agresiv ?!

-Asculta nu am timp de explicati pentru copii ! Trebuie sa bagi la cap ce iti spun !

-Te ascult 

-Andreas vine cu Raum  dupa tine ! Esti iubita mea si vom lupta cot la cot cu nemernicii aia ! 

-Dar ce vor de la mine ?! De ce tocmai eu ? 

-Tocmai ca tu esti speciala , iar eu imparatul demonilor nu iau pe oricine sa imi fie nevasta ! Si ei isi doresc sa te aduca la viata omorandu-te din nou pentru ati lua sangele plin de puterecare iti curge prin vene . Mai pe scurt te face sa dispari pentru a ma distruge pe mine si a prelua tronul.

Seara ne-am pus in pat si am adormit instant . Pe la ora 3 la care ma trezeam de obicei am auzit un tipat inabusit , venea din sala tronului . L-am trezit pe Lucifet acesta zgariindu-ma pe tot corpul , cum am spus simt durerea dar nu pot murii din cauza ei , am scos un scancet asurzitor apoi l-am muscat de gat puternic pana am simtit ca ii fur din puteri si m-am oprit . Am mers usor pe hol iar in sala nu era nimeni apoi intr-un colt intunecat obserb doua siluete care purtau o poza care in lumina lunii se vedea foarte clar ! Eram eu?! Chiar eu , imbracata intr-o rochie alba lunga si cu dantela . Aceea era rochia pe care am purtato la imormantarea mea .   Am incercat sa ma ridic in aer si sa zbor stiind ca ei  nu puteau dar aripile mi-au fost taiate si nu am observat , credeam ca siroaiele de sange erau de la zgarieturi . Am luptat cu o sabie si pana la urma am reusit sa ii omor impreuna cu Lucifer pe toti . In ziua nunti am purtat aceeasi rochie , totul a fost bine doar ca nu puteam zbura puteam sa imi folosesc restul de puteri . Asa ca eu Iris am decis sa imi dau toate puterile lui si eu sa mai incetez de tot din a exista undeva .

Mimeaza cuvinteWhere stories live. Discover now