Pagini de oracole

9 0 0
                                    

Acum 2 zile a fost ziua mea . Am urcat in pod  ca sa dau jos decoratiunile pentru petrecerea ce avea sa se desfasoare la ora 5 dupa-amiza . Am gasit ghirlandele si mai cautam  fluturasii mei preferati pe care ii atasam de crengile copacului care mi-a adapostit petrecerea de ziua mea inca de la 1 an ! In cautarea mea printre cutiile pline de praf dau de o cutie de marime medie legata cu o funda rosie si cu un biletel atasat de ea "Jurnalele ei " . Nici nu am stat pe ganduri si am deschis cutia plina de agende care ascundeau gandurile mele . Am luat prima agenda in mana  coperta cu gogosi glazurate inca era foarte vizibila cat si scrisul . Era jurnalul meu de la 9 ani . 

"                                                                             BUNAAAA

Incep prima pagina prin a ma prezenta : Eu sunt Miruna pentru prieteni miru , locuiesc in  Bucuresti  impreuna cu parinti mei . Pai atat am vrut sa scriu pe prima pagina te pup jurnalule paaaaa!!!! 

                                                                         Am inceput sa cresc

Salut jurnalule azi am sa iti povestesc despre ceea ce am facut toata ziua . Pai cred ca stiiiii ca eu ma trezesc dimineata pentru a merge la scoala sunt clasa a 3-a ... si vreau sa scrie fiecare dintre colegii mei cate ceva , pe tine , desigur daca doresti ... .Pai dupa ce am venit m-am batut cu sclipici cu Vlad si Andreea . Apoi am facut o baie cand a tipat mama la mine ca umplu toata casa de sclipici . Si acum iti scriu tie si mai am putin pana la ora culcarii sper sa ramana valabila faza cu colegii !!!! Noapte Buna.

                                                                   Minunatii mei prieteniiiiiiiiii

Vlad : Esti o colega minunata !

Andreea : Esti cea mai tare prietena !

Cristi : Nu te uit eu pentru ca m-ai ajutat la tema :) !

Andrei : Fatooo esti o nebuna si jumatate !!!!

Crisu : Bai esti singura care stie ce ne multumeste pe toti din clasa !

Alexandru : Mersi de bataia aia lasa ca te tin eu minte !!!! 

Astia ma fost noi jurnalule ne mai auzim .

                                                                 Ziii cu sclipiciiii si mult soareeeee

Da stiu nu am fost multi , suntem doat 7 copii in clasa ! Azi am stat in clasa si am facut felicitari pentru sfarsit de an ! Am umplut clasa de sclipici din cauza ca noi nu lucram organizat niciodata cand e vorba de sclipici ... Vlad a plecat acasa plin din cap pana in picioare de sclipici din greseala nu zic ca nu voiam sa fie intentionat .... am aruncat spre Crisu borcanul cu sclipici acesta desfacandu-se in capul lui Vlad la contact .... radeam toti pentru ca arata ca o folie de aluminiu parul lui ... "

Am inchis jurnalul si mi-am amintit cu lacrimi in ochii paginile de oracole pe care le-am facut cu prietenii mei am inceput sa plang gandindu-ma ca i-am parasit pentru ca peste 19 zile merg la liceu pe un alt drum ... sper sa ne reintalnim !

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 22, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Mimeaza cuvinteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum