Noćna mora

614 43 2
                                    

Utrčala sam u kupaonicu tražeći taj mali komad metala koji mi je u isto vrijeme uništavao život I činio ga puno boljim. Sjedila sam na hladnim pločicama još uvijek jecajući, kako sam napravila prvi rez na svojoj mekoj kože čula sam viku i glasno lupanje sa druge strane svojih vrata:"Finny tako, tako, tako, mi je žao. Stvarno te nisamhtio prisiljavati da ideš s nama, ne moramo izaći samo ćemo gledati neke Disneyeve filmove i maziti se. Molim te samo prestani plakati, tako mi je žao." Čula sam Louisa na drugoj strani vrata. " Meni je žao Louis, ali za sve sam ja kriva, samo sam pretjerala." "U redu je samo izađi i sve će biti u redu." " Spustit ću se dolje za minutu." Kad sam čula da je Louis otišao počela sam čistiti svu krv u kupaonici. Obukla sam veliku vestu tako da pokriva moje rane. Spustila sam se stubama u blagovaonicu i zahvatili su me u veliki grupni zagrljaj. "Jako nam je žao!", Rekao je Niall. Pogledala sam Zayna i on je čudno gledao u mene. "Zašto nosiš vestu usred ljeta?" Upitao me." Hm .. Meni je samo uvijek hladno?", Rekla sam, ali je ispalo više kao pitanje. "Jesi sigurna?" Zayn me opet upitao sumnjičavo. "Da sigurna sam!", rekla sam osjećajući se sve više i više nervozna pod njegovim ubojitim pogledm. "U redu, samo provjeram.", Rekao je nevino. "Dakle, što gledamo Toy Story ili Slagalicu Strave III?" Upitao me Harry pokušavajuć smiriti napetost u prostoriji. "Opaa koji izbor!", Rekla sam sarkastično. "Pa Liam i Louis su ih odabrali tako da nemamo ništa bolje." "Ne znam." Rekla sam to požalivši odmah nakon što sam to rekla, jer sam znalaćemo gledati horor film, a ja ih ne mogu podnjeti. Dakle, to je bilo to, gledali smoSlagalicu Strave. Ja sam stavila glavu na Zayna, jer sam znala da ću početi plakati ćim počne. Kako se večer nastavila,počela sam plakati, naravno, i dečki su mi se samo smijali, zapravo svi osim Zayna on me samo zagrlio bliže sebi i šaptao mi slatke riječi u uho. Tak priljubljena uz Zayna počela sam polako tonuti u strašnu noćnu moru...


"Žao mi je Max neću to učiniti opet obećajem!" Zaplakalasam kada sam leđima dotaknula zid iza sebe.
"Rekao sam ti sto puta da trebaš biti dobra djevojka!" onako je pijano viknuo najjače što je mogao. Pokušala sam otrčati prema vratima, ali nije bilo koristi, uhvatio me. Bacio me na podi i počeo mi šaptati na uho:"To je bila posljednja pogreška koju si ikada napravila u svom životu to ti garantiram." Nakon što je to rekao ustao je i počeo me tući na podu, osjetila sam toplu krv kako curi niz moje noge nakon što je razbio pivsku bocu pored mene. Nisam mogla vrištati, kao da sam bila nijema. Kad je završio, uzeo je dio stakla sa poda i uzeo mi ruku: "Stavit ću ti na kožu kako si bezvrijedna da ne zaboraviš" Te noći je riječ "bezvrijedna" urezao na moju podlakticu.


"Finny! Finny! Probudi se!" Čula sam neko vikanje, probudila sam se sa vrtoglavicom i okupana u vlastitom znoju.
"Što se dogodilo, jesi dobro, što su vrištala, mislio sam nešto dogodilo." Zayn me grlio, a ostali dečki su bili na vratima, Harry je imao kriket palicu, Niall je imao nož, Louis je imao stolnu svjetiljka a Liama je izgledao kao profesionalni boksač bez majice spreman za borbu.
"Da dečki žao mi je što sam vas probudila nisam htjela. To je bio samo ružan san."
"Tko je Max?" Niall me upitao u tom trenutku sve mi se vratilo i počela sam bespomoćno jecati na Zaynovim prsima...




a/ n

Hej, Megy je, nadam se vam se sviđa moja priča za sada, a znam da nije tako dobra, ali ovo mi je prva priča i nadam se da će vam se svidjeti.

Glasajte i komentirajte, a možda mi možete poslati neke savjete.

Puno ljubavi XOXO

Broken (Croatian version)Where stories live. Discover now