Mišu moj :*

434 44 8
                                    

Sljedeće jutro dečki su imali nekakav sastanak uoči turneje, a mi cure smo odlučile da bi mogle imati dan samo za cure. Prva postaja je naravno bio shopping centar, odvukle smo Paula sa sobom da ne bi bilo kakvih incidenata, ali smo ga zapravo više koristile kao vješalicu vrećica.

"Da, naravno. Prijaviš se za posao bodyguarda i onda služiš kao vješalica za vrećice. Mogao sam se jednostavno prijaviti za posao u onu banku. Ali neee, Paul mora biti poseban, on mora putovati sa pet ludih tinejdžera i naravno njihovim curama a još i sestra ma prekrasno!" mrmljao je Paul sebi u bradu dok smo sjedili u nekom malom lokalu koji je izgledao onako toplo baš obiteljski. Samo smo mu se nasmijali i svaka mu je dala pusu u obraz, i napokon se i on nasmijao, pa nismo mi tako loše.

Krenule smo prema izlazu ali nas je zaustavila skupina cura "Hej, nije li to ona mala dro*a koja skače u krevet sa svakim dečkom s kojim može. Viknula je najviša cura u grupici upirući prstom u mene "Ohh, da. Uopće si ne mogu zamisliti kako se mogu družiti s njom." odvratila je malo niža plavokosa djevojka. "Cure da sam ja na vašem mjestu ja ne bih htjela biti viđena s njom nikad!" obratile su se sad curama "Znate li vi uopće da ona spava s vašim dečkima?" suze su mi same potekle, nisam htjela da me vide takvu, ali nisam se mogla suzdržati te riječi su me užasno pogodile "Samo plači ništa drugo nisi ni zaslužila!" vikale su za mnom dok sam pokušavala što prije istrčati iz centra.

Uletila sam u auto, a ubrzo su i cure uletile. "Znamo da nije istina što pričaju, one su samo ljubomorne." tješila me Dani. "Nisu te vrijedne, molim te nemoj plakati." nastavila je El. Željela sam im vjerovati stvarno jesam, ali riječi tih vura su me proganjale. Znači to svijet misli o meni? Naravno da će to misliti, nikome nismo ni rekli tko sam, samo sam se odjednom pojavila. Nisam sigurna mogu li ja to , znam da ću morati zbog Nialla.

Cure su mi govorile utješne riječi putem, ali nisam ih baš slušala. Bila sam zahvalna što ih imam uz sebe, ne znam što bi se desilo da sam bila sama tamo.

Stigle smo kući i ugledale poznati auto na prilazu. Dečki su bili doma. Ušla sam u kuću i nisam imala snage za ništa, nije mi bilo do ikakvog društva. Samo sam otrčala u sobu i zalupila vratima. Možda malo pretjerujem sa reakcijama, ali kako da se osjećam? Upravo sam shvatila da mi život više nikada neće biti isti, sada svi prepoznaju moje lice. Ja sam misteriozna cura koja se druži s One Directionom.

Od svog tog stresa osjećala sam se užasno loše, glava me počela boljeti i osjećala sam mučninu. Neko vrijeme sam ležala nadajući se da će me proći, ali nije. Utrčala sam u toalet i ispovračala se. Nakon toga sam samo sjela i plakala, ne samo plakala. Jecala! Ispustila sam sve svoje emocije u te suze, svaki loš trenurak u svom životu sam unjela u te suze. Netko je sjeo iza mene i lagano me masirao po donjem djelu leđa. Samo sam se naslonila na tu osobu ne razmišljajući tko je. Okrenula sam se i vidjela, koga li drugog nego Zayna. Polako mi je svezao kosu u rep te mi je pomogao ustati i oprati zube. Nije ništa govorio, cure su im sve dolje ispričale, znao je koliko se loše osjećam. Svaka riječ, a još kamoli iz njegovih usta bi mi bila previše. Pomogao mi je da dođem do kreveta te me ušuškao (<------- obožavam ovu riječ hahahah).

Kamu telah mencapai bab terakhir yang dipublikasikan.

⏰ Terakhir diperbarui: Jul 18, 2014 ⏰

Tambahkan cerita ini ke Perpustakaan untuk mendapatkan notifikasi saat ada bab baru!

Broken (Croatian version)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang