27.07.2017

56 1 0
                                    


Ce poti face atunci cand realitatea te-a lovit? Faci o noua tentativa? Te pierzi din nou in bautura? Sau poate ca putina iarba te-ar pune din nou pe picioare?

Dar daca stiai ca realitatea a fost in tot timpul asta acolo? Daca stiai ca acest moment va veni la un moment dat, tu cel ce te crezi atat de inteligent, de ce nu ai un plan de rezerva?

Uita-te la tine, ai ajuns o fantoma a tot ceea ce-ai visat, a tot ceea ce-ai dorit la un moment dat in viata. Esti multumit? Esti fericit?

Pe cine mai arunci vina de data asta? Ce scuza penibila iti mai gasesti? Cat te mai poti suporta? Ai ajuns un om slab, plin de vicii pe care le urai in copilarie. Ohh, da. Ura, cel mai pur sentiment. De ce nu poti sa faci si acum la fel? Ce te retine? Daca iti creezi propriul iad, crezi ca te va ajuta? Te inseli, si problema este ca o faci singur de data asta.

Ai speriat-o! Sau poate ca are din nou probleme din cauza ta, esti dezgustator! Daca ii vrei intr-adevar binele, las-o. Las-o sa traiasca, las-o sa-si faca o viata. Nu te va cauta, fii sigur de asta. Tu de ce o faci? De ce tot speri ca ai putea schimba ceva? Te-ai schimbat pe tine, in rau bineinteles.

Concluzia??? Niciodata nu vei reusi sa schimbi ceva. Ai fost, esti si vei ramane un ratat!

GânduriWhere stories live. Discover now