Dangerous boy 27

2.3K 119 3
                                    

„Kam ideš?" opýtam sa,keď sa zase vráti do obývačky. Nič nepovie,iba na seba rýchlo natiahne bundu a zabuchne dvere. Aha takže sme zase tam kde sme boli. Už mi idú na nervy tieto jeho výmeny nálad,je horší ako žena,no ja mu stále dávam šancu,prečo?

„Amy?" vyruší ma hlas za mnou. Lux. Och áno Harry nás tu nechal. „Áno?" otočím sa. „Budeme niečo papať?" pozrie sa na mňa smutne. Mohla som si myslieť,že jej Harry nič nedal.

„Hneď ti niečo donesiem,dobre?" usmejem sa a pohladím ju po hlave. Iba prikývne a znova si sadne na sedačku. Na svoj vek je veľmi múdre dieťa. Prejdem okolo gauča až do kuchyne a otvorím chladničku. Cítim sa tu už ako doma. Vyberiem mlieko a nalejem ho do mešnej misky,ktorú vytiahnem zo skrinky. Položím ju do mikrovlnky a nastavím minútu a pol. Kým sa mlieko hreje otvorím veľkú krabicu so cini minis. Keď sa ozve zvuk mikrovlnky vyberiem misku a nasypenm do nej cereálie. Zo šuplíka vytiahnem lyžičku a namočím ju do mlieka. Vrátim sa späť do obývačky a položím ju na stôl. „Môže byť?" pozriem sa na Lux. Tá sa iba rozbehne ku stolíku a strčí lyžičku do úst. Musím sa zamiať,ja proste milujem malé deti.

Zoberiem si z misky jablko a sadnem si na gauč. Mobil mám stále položený na stolíku. Zoberiem ho a zapnem. Ozve sa zvučka zmeškaných hovorov. Sú dva jeden od babky a Niny. Čo také Nina chcela? Zahryznem do jablko a vytočím babkine číslo.

„Amy?" ozve sa babkin hlas. „Áno? Čo si chcela?" opýtam sa a zase zahryznem. „Ja len,že či si v poriadku." cítim ako sa usmieva. „Áno som neboj,len som si na noc vypla mobil domov,neviem kedy prídem tak ma nečakaj."

„Dobre,dávaj si pozor." povie a zloží. Pozriem sa na Lux. Stále papá takže vytočím Ninino číslo a priložím si mobil k uchu. Po dlhom zvonení sa ozve odkazovka. Po ďalšom pokuse zase,čo sa deje? Nájdem Nialla v zozname a stlačím volať. Po druhom zvonení zdvihne. „Amy?" v jeho hlase počuť šokovanosť. „Ehm ahoj niesi s Ninou?"

„Nie prečo?"

„Ja len,že mi volala,ale už nedvíha." prejdem si rukou do vlasov. „Včera bola u mňa,chcel som ju odprevadiť,ale trvala na tom,že pôjde sama,odvtedy som s ňou nebol ani nevolal." povie. „Ou," nadýchnem sa. „Tak ďakujem,možno má len vybitý mobil." snažím sama seba presvedčiť o tom,že je to pravda. Nečakám na Niallovu odpoveď a zložím. Posledný krát zahryznem do jablka a dvere sa otvoria. S predstavou,že je to Harry dám si mobil do vrecka a ohryzok zahodím do koša. No nieje to on. Do obývačky vstúpi Lou. „Ahoj Amy." usmeje sa a zavesí si bundu na vešiak. „Mami!" zakričí Lux a rozbehne sa za ňou. „Ahoj." usmejem sa smutne.  Kde ten Harry je a čo je s Ninou?

„Harry tu nie je?" preruší ma z premýšľania. „Nie,niekam išiel,ale netuším kam." postavím sa. „Ach," nadýchne sa. „Ale kľudne tu môžeš ostať." usmeje sa a položí Lux na zem. „Si na neho počkám hore." usmejem sa a vybehnem po schodoch. Keď otvorím dvere na Harryho izbe oveje ma chlad. Otvoril okno.

Zatvorím ho a všimnem si na Harryho stole notebook. Svoj som nechala doma. Bude sa hnevať,keď ho použijem? Nmá dôvod nechla ma tu a bez slova odišiel!

Zoberiem ho a sadnem si na posteľ. Otvorím ho  a hneď sa ukáže plocha Keď tam vidím moju fotku ostanem šokovaná. Kedy ma fotil a prečo vlastne? Musím sa usmiať,je to milé, aj keď je tá fotka hrozná. Chcem otvoriť priečinok s názvom minulosť, ale dvere sa otvoria a ja automaticky zaklapnem notebook. Harryho monokel sa nedá prehliadnuť. „Preboha čo sa stalo?" rýchlo sa k nemu rozbehnem a chytím mu boľavé miesto. Prejdem do kúpelne a namočím uterák do studenej vody. Vrátim sa k Harrymu a položím mu uterák na vytvárajúcu fialovú škvrnu na tvári.

„Čo si robila s tým notebookom?" pozrie sa na mňa pridržiavac uterák na tvári. „Nič,ja som len," seknem sa. „Odišiel si bez slova." pohľad mu opätujem. „To ti nedáva dôvod."

„Harry chodíme spolu a máš ma na pozadí,skrývaš niečo?" ustúpim o krok do zadu a prekrížim si ruky na prsiach. „Nie." povie chladne. „Tak prečo toto všetko? Odišiel si a vrátil si sa z monoklom,čo sa stalo? Mne to môžeš povedať."

„Nemám ti čo povedať." prejde okolo mňa a sadne si na posteľ. „Bol to Louis?" otočím sa. Keď vyslovím to meno zatne čelusť. „To meno nevyslovuj." začínam sa ho báť,už to nie je ten Harry,je to úplne niekto iný.

„Neviem čo s tebou je,ale nepáči sa mi to,raz si milý,miluješ ma a teraz sa meníš na niečo odporné,kto si?" opriem sa o stenu a pozrie sa na neho.  Jeho oči mi venujú plnú pozornosť. „Pri tebe som iný,zmenila si ma,ale," postaví sa. „Keď tí ľudia von ma vedia tak kurevsky nasrať." udrie to steny vedľa mojej hlavy čím spôsobí,že ma mykne.

„Ale ja nechcem aby si bol zlý." šepnem. „Ja už nechcem." jeho teplý dych cítim na mojej tvári. „Nedokážem to." prejde mi perou po líci. „Nechceš." zachvejem sa. Jeho ruky skončia na mojich bokoch. „Potrebujem ťa." šepne mi do ucha a následne ma pobozká na pery. Sú tak sladké,ako prvé ovocie. Povolím vstúpiť jeho jazyku do mojic úst. Cítim roj motýľov,ktorý za chvíľu vyletí z môjho brucha,no všetko krásne sa raz musí skončiť. Vyruší nás môj mobil vibrujúci v mojom vrecku. „Prepáč." poviem a vytiahnem si mobil. „Niall?" priložím si mobil k uchu. Harry prevráti očami a vráti ruku späť na stenu.

„Išiel som k Nine a našiel som jej mobil na zemi pred ich domom. Je vybitý a jej rodičia nevedia kde je." vydýchne. „Myslíš ,že sa jej niečo stalo?" zalapám po dychu. Prečo by jej niekto niečo robil? „Neviem,no bojím sa o ňu,včera som sa vrátil a ona zmizne." v jeho hlase počuť,že je smutný. „To bude v pohode,ale prepáč už musím." zložím,keď uvidím Harryho vraždiacu tvár.

„Nepozeraj sa tak na mňa,stratila sa mi kamarátka." strčím si mobil do vrecka. Harry ostane ako socha,ani sa len nepohne „Harry?" zamávam mu rukou pred tvárou. Pokrúti hlavou a pozrie sa na mňa. „Ona sa nájde,nestresuj." postaví sa a prejde ku oknu. Neznášam ako dokáže byť kľudný aj v takýchto situáciách. „Prečo si taký krutý?"

„Neviem,možno kvôli minulosti." otvorí valkón a zapáli si cigaretu. „To ti nedáva dôvod." použijem jeho vetu a prejdem ku oknu. „Tiež mi zomrela mama a otec ma sklamal,ale nerobím to čo ty." chytím mu ruku. „Harry prosím kvôli mne." jeho oči sa zabodnú do tých mojich. „Snažím sa,kurva! Snažím." cigareta dopadne na chodník pod domom a Harry si prejde rukou do vlasov. „Ale som pre teba stále tak veľmi nebezpečný."  nadýchne sa a chytí mi ruku. „Ja viem,že si,ale ja som ochotná prejsť všetky prekážky." priblížim sa k nemu bližšie a tentokrát som ja tá,ktorá spojí naše pery. Harry spolupracuje a prenesie ma na posteľ. Pomaly ma na ňu položí a nakloní sa nadomňa. Zase nás pojí a rukami mi zájde za tričko. „Harry." vzdychnem. Jeho ruky skúmajú celé moje a ja sa chvejem. No nemôžem to urobiť,nemôžem mu znova podľahnúť.

Pozriem sa mu do očí a on hneď prestane. „Prepáč,ja áno budem iný." sadne si vedľa mňa. „Odvezieš ma domov?"

„Jasné." postaví sa. „Aj tak si v tom najlepší." pošepkám mu a otvorím dvere. Zdola počujem známy hlas,no neviem ho zaradiť. Zídem po schodoch a zbadám Zayna s Lou ako sa rozprávajú. Stojí pri ňom blondína.

„Amy." Zayn sa na mňa pozrie sa usmeje sa. „Ahoj." úsmev mu opätujem a pozriem sa na neznámu blondínu. „Toto je Perrie moja snúbenica a Perrie toto je Amy.."

„Moje priateľka." ozve as Harryho hlas blízko moja hlas. Zayn prikývne. „Teší ma." usmejem sa a objímem ju. „Aj mňa." usmeje sa chytí Zayna za ruku. „Počkám ťa pri aute." pozriem sa na Harryho a zoberiem mu moju tašku,iba prikývne a pozrie sa na Zayna. „Ahojte." zakývam im a výjdem na čerstvý vzduch „Aleže koho tu máme." zľaknem sa neznámeho hlasu." otočím sa. „Louis." zalapám po dychu a urobím krok do zadu.

Wohouu niečo som napísala,ale je to nesmierne nudnéé,úplne o ničom,hanbím sa za to ,hrozné :D ale zase ste ma potešili komentármi tak som napísala :3 ak dáte do zajtra 5 komentárov tak ja vám aj zajtra napíšem,ale musí byť aj aspoň 25 vote :D a napíšte mi čo myslíte o tej Harryho minulosti? nebojte dozviete sa,ale chcela by som počuť vaše názory :D :3

Vote a komenty :)

Dangerous boy || h.sDove le storie prendono vita. Scoprilo ora