5

946 76 24
                                    



Merdivenleri hızlıca indik. Ortalık tamamen karışmıştı. Müzik sesi kesilmişti ve dans eden bir kişi bile yoktu, herkes kavgayı izliyordu. Jungkook peşimizden gelip , Taehyung'un kavga ettiği adama yumruk attı. Şaşkınlıkla, elimle ağzımı kapattım.

Koşarak Jennie ve Lisa'nın yanına gittiğimizde Jennie ağlıyordu.

Omzuna elimi koydum.
"Noldu Jennie?!"

Jennie göz yaşlarını makyajını bozmamaya çalışarak sildi.

"Tuvalete gitmiştim. Sonra çıktım ve o adam bir anda yanıma geldi."

"Hangi adam?"dediğimde Lisa cevap verdi. "Oyun oynarken Jennie'nin masalarına gittiği adam."dedi.

Kafamı sallayıp Jennie'ye devam etmesini söyledim. Bu sırada kavgayı mekandaki insanlar ayırmaya başlamıştı.

"Sonra bana dokunmaya başladı ardından bir anda onu ittirip koştum masaya, işte Bangtan'a söyledim zaten adam da peşimden geliyordu. Salak gibi tekrar koluma yapıştı. Bunu görünce Bangtan adamı dövmeye başladı. Adam dövülürken arkadaşları da izlemedi tabii, onlarda geldiler kavga böyle çıktı işte."dedi ve elindeki peçeteye burnunu sildi.

Lisa "Ama varya Chae görmen lazımdı. Adam Jennie'nin kolundan tutup çekmeye çalıştığında Jennie bağırdı sonra bir anda Yoongi adama yumruk attı! Efsaneydi!"dedi ve gülmeye başladı.

Jennie ise sanki üç saniye önce ağlayan o değilmiş gibi kıkırdamaya başladı.

"Kanka biliyorum o sinirle odaklanamadım ama en yakınımda Hoseok olmasına rağmen Yoongi ondan da hızlı bir şekilde masanın diğer ucundan adamı dövmeye geldi."sonra gülümseyip gözleriyle bir yere bakmaya başladı. Gözlerini takip ettiğimde Yoongi'ye bakıyor olduğunu gördüm.

Jennie "Ya Chae! Sen bana şans getirdin umarım en kısa sürede sevgili oluruz!"dedi ve bana kısaca sarılıp Jisoo'ya döndü. "Makyajım akmış mı?"dedi. Jisoo kafasını evet anlamında salladı.

Lisa, Jennie'ye engel olup "Kanka dur temizleme Yoongi seni daha da üzgün görsün ve içi acısın belki seni eve bırakır."dediğinde Jennie ağzını şaşkınlıkla açıp "Aynen! Bunu nasıl düşünemedim?"dedi.

Gözlerimi devirip arkamı döndüm.

Taehyung'a baktığımda kaşının  biraz kanadığını gördüm. Jungkook'un ise yanağı morarmaya başlamıştı.

"Of artık eve gidebilir miyiz?"diye sorduğumda kimse bu soruyla karışık isyanıma cevap vermemişti.

Jennie kendini toparlayıp Yoongilerin yanına gittiğinde kızlar hemen peşinden gidince ben de yalnız kalmamak için gittim. Kavga tamamen bitmişti ve bar yarı yarıya boşalmış durumdaydı. Çocukların kavga ettikleri adamlarda ortalıkta gözükmüyordu.

"Yoongi iyi misin?"diye sordu Jennie

Yoongi ise yanağına bastırdığı buzu çekip "Ben de bir şey yok asıl sen iyi misin?"dediğinde Jennie'nin içten içe sevinçten çığlık attığını biliyordum.

Çünkü Yoongi'ye aşıktı. Bize her ne kadar hoşlantı ve onu elde etme takıntısı desede bal gibi aşıktı. Ve şuan Yoongi ona iyi olup olmadığını soruyordu, Jennie mutlu olmalıydı.

"Ihm bilmiyorum dışarı çıkalım mı?"dediğinde Yoongi kafasını salladığında Jennie'nin elinden tutup onunla beraber gece kulubünden dışarı çıktı.

Ben onların peşinden bakarken Jungkook dibimde bitti. Bir şey söylemeden yanımda duruyordu.

Bir on dakika önce hiç aramızda bir şey geçmemiş, hiç öpüşmemişiz gibi davranıyordu. Gerçi ne bekliyordum ki iki saniyede onu elde edeceğimi mi?

Heartbreaker// RoseKookOnde histórias criam vida. Descubra agora